![]() |
Citiraj:
|
EDIT: sta je pobogu s ovim spoiler tagom na forumu? post izgleda ko da san jucer prvi put vidia tipkovnicu :))))
[/SPOILER] Morati ću malo i projutuburati objašnjenje kraja S01[/QUOTE] |
Spoliate spolierima :D
|
Krenuo i The Witcher S03 (prvih 5 epizoda je vani)
|
Citiraj:
|
Nisam vidio komentare na novog Withcera S03?
Jel čemu ili preskočit? |
The Witcher - ne znam koja ima je to fora sada izbaciti 5 epizoda, a ostale za mjesec dana. Ako pogledam tih 5 epizoda sada, za mjesec dana ću zaboraviti šta sam gledao tako da ću čekati da izbace sve epizode, a onda pogledati sve u šutu.
|
Citiraj:
|
Nakon prve pogleda pola druge jer stvarno volim witchera
|
onda je Cavill s debelo dobrim razlogom odustao od witchera
|
|
Svidja mi se kraj 2 sezone FROM.
|
Citiraj:
|
ovo je mess up on another level:D
|
Završio Luthera.
Odlične prve tri sezone, a onda kreće pad kvalitete s kulminacijom u zadnjoj, petoj sezoni, pa nije ni čudo da nisu snimli šestu :D Film pogledao također, meh skroz. Ali... Pripremio i novi Hijack s Elbom, ali nisam još počeo gledati. EDIT ne znam zašto mi je spoiler tag dva puta prikazan kao i dio teksta, na edit opciji izgleda sve ok |
anyhow, dovrsia barry-a
(po)najbolji tv-show prosle dekade, nikad ne bi reka da hader ima to u sebi. vgg's! |
Citiraj:
:D |
Witcher 3 - meni ok, ali previše je tu politike, premalo akcije.
Drugi dio sezone mora biti puuuuno bolji da bi mogao reći da je serija dobra. Ovako, zapetljana politička igra vlasti. |
I još neke scene kojih nema u knjigama, da se udovolji određenoj agendi :)
|
Get Shorty, poceo, pa prestao, pa probao opet... Pogledao ima vec neko vrijeme al' zaboravio komentirati. Stvarno su dobro skinuli Burbank mindset, ponasanje, pretjerivanje...
Chris O'Dowd je odlicno odradio ulogu i tako sam naletio na The Big Door Prize. Ima losiju ocjenu, cak ispod praga definiranog ustavom foruma al' nije nelose :D Ako vam se svidja From, a znamo da se svidja, ovo nije slicno. Jer iako je isto misterija, nesto se i dogadja. Ima praznog hoda i filozofiranja al' ono najbitnije, glumice nisu nezgodne. A ima i za svakog ponesto, milf, teen, middle age, cak i baka :D |
get shorty mi je jedna od najboljih serija, bar zadnjih godina.
jedva cekam nastavak. |
Izgleda da ces se nacekat. Kad sam zavrsio seriju, malo sam googlao i cini se da nece nastaviti sa snimanjem.
|
Serije - dojmovi, komentari i preporuke
Get Shorty fenomenalan. I ja vec nekoliko godina cekam nastavak, ali lagano vec gubim nadu da ce se snimiti. The big door prize sam pokusao, pogledao dvije epizode i odustao. Nista se ne dogadja.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk |
Sneaky Pete pogledajte ako niste.
Serija je prošla dosta ispod radara, a stvarno je odlična https://www.imdb.com/title/tt5011816/ |
steta za shorty, bas steta :-(.
Sneaky Pete meni dobar. nije ko shorty, al dobar i zabavan. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
imdb nije bas neko mjerilo toga, tak sam se uvjerio davnih dana. ovdje je puno bolje:
https://www.ismyshowcancelled.com/home/ bilo je dosta govora prije da ce shorty nastavit, al ocito se odustalo. tu je i onaj problem sto je kuronjata to sve zeznula i onda ljudi odu na druge projekte i nemoguce okupit ekipu valjda. steta. |
Fubar sa Svarcijem, nije neka posebna serija ali kemija izmedju one plave lezbe i plavog lepotana mi totalno funkcionira da sam se stvarno par puta zabavio slusajuci njihove dijaloge.
|
Dead city počeo.Ima 3 epizode već.Spinoff sa Neganom i Maggie.Zanimljiv glavni negativac.
Poslano sa mog SM-A536B koristeći Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:37. |