![]() |
Citiraj:
|
Znate li gdje ima za kupiti Avidov disk 185mm g3cs?
Na njuskalu, dropbikeu nema. |
|
Nađi nešto lokalno, ako naručiš s ebaya računaj da si barem tjedan dana off.
|
Znam da ima na ebayu ali htio bih naci nesto u Hr da mi dode sta prije.
Ako tko zna ima li u Zg-u mozda pa bih lako narucio ako ne onda cu morat preko ebaya... |
Danas smo saznali da je Cuks hippie, vozimo se i on samo odjednom stane zagrlit stablo :D
|
Citiraj:
http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=66714 Prodaje kočnice sa ili bez rotora, pitaj jel ti oće prodat rotore ili rotor. |
Citiraj:
P.S. kaze i da mu nisu savrseno ravni tako da nista od toga jer Avid sam od sebe zna malo lizat a kamoli ako diskovi nisu ravni.... |
Citiraj:
Srecom, dobro je proslo :) Dakle, bili smo danas gore. Do tunela sam isao sa Siletom. Gore su nas cekali zubich i jed2i. Laganini smo krenuli prema vrhu i kod klupica nas je Vuco stigao, pojavio se covjek iznenada :) Dalje sam se ja odvojio od njih tijekom vremena (kad vec nisam bio na treningu ovaj tjedan onda reko da bar to izvozim kako treba) pa sam u Lugarnici bio za cca sat vremena. Oni su dosli 10ak minuta iza mene. Ima leda u gornjem dijelu, taman nakon stengi pocinje veselje. Par puta sam proklizao, jednom sam se i okrenuo za 90 stupnjeva :) Gore smo se po dobrom starom obicaju odmorili i okrijepili te smo natrag krenuli stazom 57-52-55 preko mog famoznog dropa kojeg nisam bas najbolje odvozio ali ovaj put se nisam razbio, hehe. Tu i tamo smo zalutali jer nismo bas najbolje poznavali stazu, ali bilo je ok. Dosta brzo smo se i spustili. Nekako mi je sve kratko trajalo. Putem je bilo i padova (mojih :D) i zajebancije. Cak sam i drvo zagrlio, ali srecom uspio sam prije tog koliko-toliko usporit. Malo sam morao volan ravnat, al jbg, sve je to dio sporta :) Fulka je zaista preporod nizbrdo, to sam najvise shvatio na ovoj stazi. Sa Feltom sam ko metak nizbrdo, cudo jedno. Sve u svemu, bilo je odlicno i zabavno kao i uvijek :) Jed2i je snimio filmic koji ce danas/sutra biti gore. |
Filmić bi trebao danas navečer...Ima jedno 18 minuta čiste vožnje, tak da će upload potrajat...
Sad ću stavit na renderiranje pa kad to završi onda odmah na upload Gledam snimku i plačem kako sam trapavo odvozio onaj dio s korjenjem gore, katastrofa |
Super je bilo danas. Vrijeme je idealno, malo je zima kad se na duže stane, ali sve u svemu - super. :beer:
Čak mi je nekako to sve brzo završilo. Kasnije piva i sunčanje kod Dione . |
jel vozi itko vise osim mene i salvareza XC? svi ste presli na AM/DH...
|
Citiraj:
Glavom kroz zid pa kud puklo da puklo :roller: |
cistih XCjaša tu više nema, svi se povampirili :) drugi tjedan neka voznjica? ja moram skombinirat faks i sve, ali moram odvozit napokon jednu voznju :)
|
Citiraj:
|
Bas mi zao kaj nisam doso danas.
Jucer opro najosnovniju obleku i jaknu i nije se stiglo posusit do ujutro tak da sam se digo bzvze u pola 9 :D Al sam zato poslje rucka otiso na jedan krug po dotki cisto da mi ne bude zao kaj nisam iso na sljeme. Jbte cuks, ti na svakoj voznji letis :) |
Jebiga frende, kad sam brz :D
|
Ja vozim XC , tj. blagi NN :D
Kako jedva čekam da namontiram i isprobam r7-icu , kao da mi dolazi ovo http://img214.imageshack.us/img214/9108/zbrof.jpg , a ne vilja |
Stavljeno na upload...još oko 370 min dok se ne uploada 19:25 minuta čistog sexa :)
|
Jel normalno da fs rama ima malo lufta na jednom od spojeva kod seat staya ? kad ga primim za sic i podignem osjetim lagani luft?
|
Nije normalno sigurno , nigdje na biciklu nije normalan luft , a ponajmanje na rami. Ali neka ti iskusniji odgovore. I da , ja mislim da si trebao uzet L veličinu , XL je stvarno ogroman.
|
Citiraj:
Probaj izolirati mjesto gdje je luft, pa vidi jel možeš nešto sam (ako je potrebno samo neko dotezanje sitno) ili moraš voziti u dućan. Ovo je danas bila čista XC vožnja. Gore-dole. |
Bužir ti je drugačije boje dole kod mjenjača ?
Jebiga deda , sad sam učio 2h i klopao i sve sam pohvatao , tak da iduči tjedan ispravljam, pa me u nedelju možeš provozat po toj novoj ruti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
I da, tako se lanac nesmije križati!!!!!! |
spigan stražnji mjenjač ???
:beer: |
Pozdrav svima,
zamolio bih za savjet/pomoc... Trebam si kupiti stvarno toplu termo majcu sa dugim rukavima da izdrzim na bajku i temperature ispod npr. -5. Dobru kvalitetu za realne novce. ;) Jel' netko zna gdje ih u Zg provjereno ima za kupiti? Zahvaljujem na odgovorima. |
Fale ti limiči na kočnicama ? :D
|
U nedozvoljenom je omjeru, naprijed velka iza velka šajba, križaš lanac preveč.
Naravno da to Lovro ne kuži jer stalno radi tu grešku XD Violent: HellyHansen u Intersportu/Turbosportu, ili Mckinley baselayeri/fleece windstopperi u Intersportu. Nerealne cijene su Jack Wolfskin, te roba u IgluŠportu poput Salewa, Salomon i slično. Uostalom nema nijedna majica koja ti je sama po sebi dosta, najbolje ti je kombinacija termo baselayera tipa HH i preko toga softshell jakna. 2-3 sloja, od toga ništa pamuk, i dobro će bit. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:40. |