![]() |
Nisam gledal, napil sam se :D
|
Citiraj:
|
majku ti tvoju (makar i moderatorsku), ali još uvijek si na ovoj temi :D
|
Pogledao jucer ovo http://www.imdb.com/title/tt0988108/
Estonski film na temu srednjoskolskog masakra. Vrlo dobar |
|
Citiraj:
Da nebi ostali u sjeni Matrix-a jer to nezasluzuju, navest cu su sljedece filmove: Gattaca Dark City Equilibrium The Thirteenth Floor Frequency Constantine The Island Ghost in the Shell |
Knock Knock - kakvo smeće od filma. Keanu Reeves sve više glumi u smećima, ide stopama Cagea izgleda.
|
Citiraj:
I, naravno, soundtrack koji se savrseno uklopio.Najezio sam se... |
Citiraj:
Citiraj:
Jučer pogledali Run all night. Ono solidan film. Liam Neeson i njegove dobro poznate potjere. |
Citiraj:
|
Citiraj:
A ova stvar koju sam stavio mi se fantasticno uklopila u atmosferu filma, tim bolje sto ju je Jennifer sama odradila i puno je bolja od verzije Anite Kelsey. Jedina zamjerka je sto je, opet po meni, film mogao leggero ici i preko dva sata, da se jos par stvari dodatno pojasni i objasni.Ali, nista za zamjeriti.Uistinu fantastican film. |
nikad čuo... sram, sram, sram.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
no kaj, priznao sam yebemu mater... mogao sam prešutiti i svi bi se pravili kao da se ništa nije desilo :D :D :D
|
Fibra postojana? :D ono....yify like today?
|
36.5 on spot :D
ide, ide na listu, bez brige ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma, malo se salimo.Leggero. ;) I'll just leave this here...ne krivimo vas. :D Citiraj:
|
Citiraj:
Zato sam i u startu i napisao : Citiraj:
Zadnja 2 sam ubacio jer su slicni sa gornjima i spadaju među njima, a dobri su :) Kome je Matrix dobar neka obavezno pogleda The Thirteenth Floor Vezano za Matrix , ... koga zanima i ima strpljenja nek pogleda |
Citiraj:
Hvala ;) :beer: |
opaaaaaaaa materijala na sve strane! hvala svima!
|
Hvala na materjalu decki i cure
|
Citiraj:
.. onaj koji ne ukljucuje opojne droge i alkohol :lol2: Govorim naravno o ozbiljnim filmovima o kojima bus: stao, zinuo i zamislio se :) Bez brige nisu dokumentarni. |
ma taj mi nemoj ni slat :D
dark city, 13ti kat... sve ide na listu ;) |
Citiraj:
Imaš slučajno time bookmarke u videu za drugi i treći dio (Why are we in the Matrix i How do we get out) ? Inače tip odlično objašnjava stvarnu poantu Matrixa. Žalim ljude koji su ga gledali samo radi "efekata" i mislili da je to sve. |
13 kat sam gledao jučer i bio mi je MEH.
|
https://www.youtube.com/watch?v=AaDqNDLpZa8
Citiraj:
Covjek drzi predavanja po SAD-u , koja su dobra i poucna za znati. On objasnjava pozadinu stvari , no to je vec zesci off topic :) What On Earth Is Happening Natural Law Seminar De-Mystifying The Occult |
Citiraj:
:fiju: |
Možda tebi, nekima nije :)
Uvijek se dobro prisjetit kako stvari zapravo funkcioniraju :) Ali tu smo gdje smo.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:21. |