![]() |
Bear S2 je teško smeće, pogledao 3 epizode i odustao od daljeg gledanja.
|
Ja sam odustao jos na prvoj epizodi prve sezone. Od tada samo pratim komentare ovdje sto se dogadja u seriji :D
|
Citiraj:
|
E ovo je vec deja vu. Prilicno sam siguran da je isti clan postavio isto pitanje ranije i da je drugi odgovorio isto uplicuci neduzni latinski :D
|
Više se ni ne sjećam kako je završila Under the Dome, ali znam da jedino što je u njoj valjalo je bila ona.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Loše znači baš loše, nije neloše je gradacijom jednu stepenicu iznad lošega, možda čak i prema “relativno dobro” ostaje :D Meni je ovaj From odličan, ali prespor. U dvije sezone su jako malo toga rekli, lore gotovo nikakav nije ispričan o mjestu i događajima |
Citiraj:
|
Citiraj:
ako nije neloše, onda je baš loše. :D Nego jel netko pogleda Secret Invasion? Jel to neloše? |
Za sada oke. Čekam da se malo zakuha, valjda bude.
|
Citiraj:
Definitivno nije neloše :D Ide na dno Marvel serija iako su skoro sve dno dna. |
Secret invasion sam pokusao gledati jer sam vidio na reklami lika koji lici na Samuel L. Jackson pa rekoh valjda nije nelose :D Ne da je lose nego je prelose. Da sam znao da je Marvel, ne bih ni probao. A nekad je Marvel imao solidne stripove, pa i filmove i serije.
|
Secret Invasion ću pričekati par epki da se skupi pa ću probati...
Vec par tjedana gledam.... Manifest ! Dao sam toj seriji drugu šansu i sad vidim da je neloša. Nije brilijantna, ali neloša da. Čak ni ne primjećujem svo to plakanje i prenemaganje jer me interesira kako će se sve to objasniti sada kad je Netflix preuzeo seriju i snimio 4. sezonu (valjda zadnju). Manifest je za From nije neloše Gremy remek djelo! |
Citiraj:
A ono, odlična mi je i dalje zato jer je nekako malo drugačija od onog drugog kaj se nudi, mystery je i dalje, jer nisu niš otkrili doduše, ali me i dalje vuče ipak to saznati možda. Meni su glumci i likovi super, dosta dobro su pogodili to, a i volim kad je serija ovak slobodna kaj se tiče komadanja i toga svega. I bez lorea i dalje su ti dramski elementi meni dovoljno dobri |
Pogledao Mare of Easttowna. Simpatična osmodjelna serija.
|
Citiraj:
|
After Life - solidna drama, dobar humor!
Preporuka. Pogledao S01 za sada u jednom "šusu". EDIT: S02 - isto odlična. |
Witcher S03 vani, nisam ni znao. :D
|
Citiraj:
Gledao sam S01, ajde super! Gledao S02, imam filing da mi fali brdo pozadine jer ne kuzim sta se vise zbiva i tko tu koga. Samo sam gledao epizodu za epizodom. Estetski mi je super serija. Ne znam je li to samo do mene, nisam igrao igre, ne znam nista vise o Witcheru nego sto mi je servirano... |
Citiraj:
Ali dat ću joj priliku, jer mi je to valjda jedina stvar koju ću odgledati na Netflixu u zadnjih par mjeseci (ajde After Life gledam, ali to će biti danas gotovo). |
Citiraj:
ugl jedna od onih serija s veoma kewl idejom ali išli u krivu stranu ITS ALL CONNECTED! |
Stigla E10 From-a. Ode gledat. HBO
|
Od prošle subote je vani. Di to toliko kasne s prikazivanjem
|
Svaki drugi post, pa i cesce je o From. A kao ne valja :D
|
Rekao sam da ću je odgledati do kraja ma kakva bila.
|
Jack Ryan je znao ne biti negledljiv :)
Izašle su 2 epke S04. |
Tko se sjeća serije Midnight Caller?
|
Di si se sad toga sjetio, starkeljo? :)
|
Citiraj:
Već dugo sam je se sjetio samo nisam nigdje našao je na netu a da je dobra kvaliteta i da ima prijevod (nije samo zbog mene prijevod). A nitko je od naših televizija neće reprizirati (bila je tada na TVZ ili je već bila HTV) |
Silo kraj S01 sa E10...
Morati ću malo i projutuburati objašnjenje kraja S01 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:30. |