![]() |
Pogledao Wolverinea... ono... blago razočaranje
Nadam se da će biti i kakav X-Men 4, da nastave poslije vrlo dobrog Last Standa, čisto da ispere gorak okus Wolverinea |
Citiraj:
|
Citiraj:
Novi: http://www.news.com.au/common/imaged...6568966,00.jpg Stari: http://cache.io9.com/assets/images/i...lan-789281.jpg |
Imaju šiljate uši... vidio sam u filmu :)
A možda i nije loše šta su ih malo prominili, stari su bili previše slični vulkancima (praktički kao Vulkanci, samo sa zelenom nijansom kože), a ovakvi su malo divljiji. Naravno, u filmu taj tip je kapetan rudarskog broda, a posada su rudari, tako da ne možeš očekivati da izgledaju kao agenti Tal Shiara :D Meni je veća razlika između starih i novih Klingonaca. ;) |
aj pls, nemojte spoilat:)
I usput neku noviju komedijicu preporucite... |
Pa Vulkanci i Romulanci jesu nekakvi rođaci kolko sam ja skužio u dosadašnjoj star trek povijesti.
|
Zapravo je to ista civilizacija samo su se malo razisli u misljenjima,ne:D.
Vise o tome,ako nekoga zanima,na: http://memory-alpha.org/en/wiki/Romulan |
Star Trek Spoiler:
|
@Mikeyy:
|
@fanATIk
|
@Mikeyy:
|
Citiraj:
Scena na počektu filma je totalna glupost, nema veze s ničim u stvarnome svijetu. Kakve su to gluposti u kojoj kamion pogura auto ispred sebe a auto bi kakti trebal bit močan, neznam koji kamion s 3-4 cisterne ide preko 120kmh (puno sam i rekao) ? Takve nelogičnosti su totalno ubile film, prvi nastavak je definitivno najbolji. Tko nije pogledal Changeling, preporuka... 6.8/ 10 |
....
|
Citiraj:
|
....
|
|
....
|
Citiraj:
Nego u filmu nije obrađeno, ali navodno su se amerikancima 2 japanska vojnika predala tek 1950 godine:goood: Koji ludi fanatici jebate... |
Na temu Star Treka, odlican film za konzolasku publiku koja nemoze 4.6 min izdrzati bez boom badaboom. No offense, ali bezumna akcija nije bila temelj TOSa. Ako ikad snime seriju s ovom postavom mozda me i razuvjere
Ostale stvari necu ni komentirati. Sve u svemu, ako se ignorira sve o Star Treku i zamisli neka druga fransiza standardno solidan holivudski akcic s par :wtf2: momenata |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo dvije usporedbe Kirka i Picarda: http://www.asandler.com/jokes/lists/kirksex.shtml http://www.kraehseite.de/100reasons.html Lagani OT: Shatner kao Denny Crane u Boston legalu? OMG, kakva legenda! :D |
jučer sam pogledao film "Mega Shark vs Giant Octopus..AJME smjeha li do nebesa:D Uglavnom low buđet šit čitaj "izbjegni u širokom krugu"
WTF! kako mogu skombinirat lošu glumu josh gluplju priču to je strava uglavnom NE GLEDATI... poslije toga je slijedio "what doesnt kill you" ocjena 6.5/10 To pogledajte svakako:) |
Citiraj:
|
Film je pogođen maksimalno, onako kako treba izgledati povratak ST-a, a same kritike i ocjene govore za sebe...Daleko od toga daje tipični blockbuster...
|
S. Darko - baš poput prvog dijela, ni ovaj nema bas previše smilsa :D, s time da je ovaj puno lošiji.
|
Citiraj:
|
Da li se netko sjeća imena i prezimena ili firme prevoditelja Star Treka? Tomislav nešto je...
|
Citiraj:
Film nije bio loš, ali što ti kažeš, previše akcije za ST film. Što se toga tiče, izgleda kao hibrid Star Warsa i Star Treka. Srećom, dobro je ispao :goood: |
Upravo pogledao Wolwerinea. Ništa posebno..malo kul scena, malo nepotrebnih scena pa još malo kul scena. Scenarij je prilično tanak. 6.5/10
|
Citiraj:
|
The life before her eyes (2007) - Slabo, razvučeno (iako traje oko sat i dvadeset, ovo se moglo sažeti u pola sata) i dosadno. Skužio sam o čemu se radi već nakon cca pola filma, tako da "shocking twist" i nije bio shocking. Uma thurman gadna k`o i obično, dok je mulica koja glumi nju u mladosti totalni komad. Vrlo nerealno... 2/10
|
Upravo pogledao The Happening sa Mark Wahlbergom,, bo... neka tripčina između Knowing-a i The Signal-a... ne znam kolko /10 :stoopid:
|
pogledao crank 2. boze sacuvaj.
|
Citiraj:
|
Upravo pogledao The Happening sa Mark Wahlbergom,, bo... neka tripčina između Knowing-a i The Signal-a... ne znam kolko /10 :stoopid:
The Happening 5,3/10 :no2drug: po IMDB-u a i po mom mišljenju Crank 2 7,1/10 :wtf2: po IMDB-u i slazem se |
Crank 2,uff film je super :D u biti više je napravljen za fanove jedinice,ipak je prvi dio akcija bez pauze 9/10
|
Tek sada pogleda film Awake.
FIlm nije pobrao neke bajne ocjene po IMDBu (oni su krkani) ali meni je vrlo dobar, prvo mi se priča jako svidila, glumci nisu neki old school, nego prosječna ekipa koja je odradila dobar posao. Tko nije pogledao, neka pogleda ( i oni koji vole Albu imaju još jedan + :D) |
Citiraj:
Epizode poput Mirror Mirror, I Mudd, Miri i sl. su ono na cemu je Trek izrastao. A ne na trashu Arene i slicnih Da su Gorn i "specijalni efekti" bili bolji tko zna bi li ikad bile snimljene, bi li ostalo sve na whoosh badabooom lol haxxorz i slicnim bezvezarijama |
11:14 - par medjusobno povezanih prica
Za ljubitelje South Parka Hilary Swank izgleda i zvuci kao Stanova sestra. :D Jako zabavan film. 7.5 Powder Blue - par medjusobno povezanih prica Nesto slicno kao film prije, ali sa puno mirnijom atmosferom te zanosnom Jessicom Biel. Opustajuci. 7 The Horsemen - serijske ubojice povezane sa cetiri jahaca apokalipse... Recimo kao ultralight Se7en. Dobar triler. 6.5 Department 36 (36 Quai des Orfèvres) - nadmetanje dvojice policijskih inspektora Pocinje polagano, a kako se blizi kraj sve bolji i bolji. 6.5 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:11. |