![]() |
Kad se pogledaju komentari na oba foruma di se vodi rasprava o čovjeku koji je dobil ban radi navodnog nečitanja stickya, vlada opće mišljenje da su moderatori i administratori ovog foruma djeca koja su prije koju godinu-dvije dobila komp od roditelja, a u međuvremenu su bila tlačena od strane drugih po masi raznih foruma i sad na ovom forumu provode diktaturu i svakoga ko se na slaže s njima lome u startu. Iako je ovo daleko od istine, ja se nadam da je čovjek post o umišljenim clockerima postal na svim (ili barem većini) hrvatskim forumima i da čim veći broj vandala (koji su tak i tak glavni razlog takvog negativnog mišljenja o ovom forumu), koji su se u posljednje vrijeme sjatili ovdje, vidi i pročita taj post i da im se ovaj forum zgadi odma u startu i odvrati ih od potencijalne registracije ili ih (ako su već registrirani) natjera da odustanu od sudjelovanja na forumu i da još k tome svim svojim prijateljima (koji baš kao i vandali, ne znaju sročit post bez da koriste LOL, OMFG, WTF gluposti) razglase kak je ovaj forumu qrcu.
|
Citiraj:
"IQ manji od množitelja procesora" :D |
Varaždinec-kaj se uopće živciraš oko toga...očito je dečko sa prvim postom uletio i pobrao bananu.
Jer mu piše 0 postova na prvom acc-u... Sad je otvorio drugi pa se čudom čudi. A svaki banani user vidi napomenu moda ili admina pri banu...njemu je točno pisalo "već banan, multiple acc (berko)" Dakle-to je vidio ali se ulovio onog kaj je Razer napisao, nek se veseli...kaj te briga:) |
Ma ne živciram se. Pročital sam sve komentare od strane drugih na njegov ban i kad se sve skupa zbroji i oduzme, njegov post na masi foruma, može biti samo dobra stvar. Vandali koji su aktivni na ovom forumu (ili ga samo čitaju s nakanom da se jednog dana registriraju), aktivni su na desecima drugih, a pošto tak i tak nemaju svoje mišljenje već ga formiraju prema mišljenju drugih, iznimno su povodljivi i jedva čekaju teme di se mogu pridružiti sebi sličnima u pisanju gluposti, budu brže-bolje svima razglasili da je ovaj forum sranje i s vremenom se budu pokupili u neka njima pogodnija mjesta.
|
Citiraj:
Budući da se nije sam pohvalio zakaj je prvi put pobrao :banana: |
Fleks,:lol2::dobar:
Sad kad sam vidio sve ovo, nemam komentara.. Fleks je dobro rekao, a vjerujem da dosta ljudi ovdje na forumu djeli isto misljenje s njim, odnosno da je ovo PCEkspert forum. Ali i pored toga odgovor se moze dobiti i za najbanalnije pitanje, naravno ako na to vec nije odgovoreno u nekom stickyu ili prozvakano 100 puta.. Ja sam za da se odranici registracija novih clanona, pa da postoji par dana mjesecno za nove clanove i da se to zna.. Vjerovatno bi se bar malo smanjio broj clanova koji otvaraju ovakve teme http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=114603 |
Šic, kakvo zatvaranje - to se radi samo vikendom navečer kad si ekipa popije i dođe na forum raditi gluposti :D
I da, nemojte dalje o ovoj temi, kao ni s paljbom po drugim forumima. Ova tema je ionako na granici, ne mora postati još veće leglo spama... |
Citiraj:
Edit: Nadam se da bude sutra 25 kilas tak dobro pecen:zdero: I kak ne biti na 100+ kg :) |
Odojak mi bar stane u škrinju:)
|
Citiraj:
|
Nije, nego je pecenjara mala pa prase od 35 kila zive vage zgleda kao da ima 100kg..opticka varka
|
Ou jea, izgleda ko' omanje tele :)
|
meni kad bolje malo pogledam izgleda kao pitt bull.. bez usiju..
opet spamamo.. |
Šteta što je tema na BUGu zatvorena. Jedan lik mi je sra* pa bi ga malo oprao :)
Ima puno n00b0va i to je tako. Fleks rep up ^^^ za ono! :beer: Ekipa je puno zabrijala, a ako smatraju da ima je Vapochiler dika i ponos eno im ga slobodno ;) BTW Tor mogao si nam otključat AUTO temu da se možemo još natezat :beer: (danas ST - ZG, A1, 5 auta na šlepi, 5 francuza -> 3 renaulta i 2 citorena, Fleks / Syss busted :p) |
u biti to je i dobar pristup.. sto manje njih tu, to manje glupih pitanja, lockanih tema i sl.
|
|
Koliko dug prekid filma :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
svi smo normalno diskutirali, međutim ti si taj koji je sve sudionike rasprave povlačio za jezik i eto kak je završilo... odi na vw forum i raspravljaj sa istomišljenicima dok ti alt+s ne iskoči iz tastature. |
Citiraj:
Samo ne mogu odlučit jel napola pismen ili uopće nije pismen? Hm,baš me zanima koja bismo mi državnotvorna grupacija bili kada bismo svi ovako razmišljali? :rolleyes: |
Dečki-pametovanje o zaključanim temama nije za ovaj thread, ako imate dovoljno vremena piskarati o tome i filozofirati zašto ne pišete onom tko je i zaključao?
|
I ne samo to, ovaj thread postaje pomalo leglo nepotrebnih priča s drugih foruma - nemojte to raditi jer u protivnom sve brišem.
|
Citiraj:
kad dodje do kraja treba okrenuti na stranu B :D |
Evo nadam se da ovo ne izlazi iz okvira ovoga threada, nije bas droge, ali neznanje je :D
Jutros me sestra pita di mi je stari USB memory stick. Inace sestra mi se kuzi u racunala vise od prosjeka za cure (21 god). Ja kazem da je valjda negdi kraj kompjutera, nisam ga odavno vidija. Pitam je sta ce joj. Ona kaze da joj prijateljica, ovisnica o facebooku, zeli onaj mobilni simpa internet za svoj laptop. Ja kazem, da joj se ne isplati, ali dobro, kako se tu uklapa moj USB memory stick? Ona na to, da bi tile da prodju jeftinije i ne bi davale lovu za onaj dodatni usb stick za bezicni internet, nego bi iskoristile moj stari. Kao cule su da im triba neki stick.... _______________________________________________________________ Nakon sta sam se probudio iz klinicke smrti, ona mi na to veli: ali ona ce uzet internet od 100 mb, a tvoj je 128 pa ce bit dosta......................... |
Dam im ja od 4 gige pa nek cure mogu malo pr0n streaming gledat :D
Maestralno :D |
Da, hebeno su to cure smislile..:lol2:
A sta kad bi uzele prenosni disk?:D |
Citiraj:
|
|
vidjeh :D
|
Citiraj:
|
Popravi ovaj tag na kraju.