![]() |
Tragedija je što se dogodilo. No jedan veliki problem bi sad mogao biti oko budućnosti utrkivanja na ovoj stazi.
Naime postoje kreteni kojima je ova staza trn u oku i žele ju zatvoriti za F1, tako da bi sad isti mogli parazitirati i iskorištavati smrt ovog jadnog momka kako bi stazu prokazali kao opasnu, staru i divlju te ju zamjenili nekim tilkedromom u nekom vukojebinskom sultanatu. Nadam se da ćemo to izbjeći jer je ovo vrhunska staza. Sent from S7 Presidency Phone |
Citiraj:
Obje staze su legendarne no za razliku Monaka, SPA je filtar losih i dobrih vozaca. Brza staza i zahtjevna. Onako kako trkaca staza treba bit. Steta je i zao mi je sto se dogodilo jucer, no to je dio tog sporta i svatko tko sjeda u bolid mora toga bit svjestan. edit: F3 voza je ok: https://twitter.com/FIAFormula3/stat...429641728?s=20 |
Citiraj:
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
vn belgije link
sky sports HD |
Ako i Spa šutnu van onda to stvarno nema smisla. Žao mi je dečka, ali to je dio sporta i oni su toga svjesni. Mogu onda i računala voziti, Tesla F1 ili što već...osim Turske sve nove staze su za drek, možda dobre piste ali staze ne.
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk |
nisam mislio da ću ikada navijati za ferrari, ali danas navijam za čarlija. za vetela me boli kita.
i maxa naravno. no mercy :D |
Staza je odlična. A to što ovi mladi deckici voze bez imalo respekta i straha to je nešto drugo. Danas će netko nastradati i u F1.
Nego dečki, kakve su prognoze? 1. Ham 2. Vet 3. Cha Pričalo se o nekim kaznama za Mercedes jer su radili sada neke testove s bolidom iako se ne smije. Hoće biti šta od toga? E sranje!! Verstapen Out. Počeo sam voliti ovog vozača. |
Citiraj:
molimo ispravak prognoze :D Steta za VET, nije imao gdje s desne.. :/ |
Deleted
|
Ovo je bilo ko Verstappen iz 2017/2018, uleti u zavoj i nadaj se da ce ovaj maknuti. A taman je poceo "normalnije" voziti ove godine.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Šteta za Maxa, ali sam je kriv za ovu nesreću. Još budala ulijeće u zavoj smrti s 3 točka. :care: |
I Kimi ima zasluge ovdje isto za ovo. Max je uletio ko sivonja ali je i Kimster malo preagresivno zalupio vrata.
A Vettel fino lovio brzinu van staze i uletio pred Bottaru :D Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
jebat ga. ovaj ga nije vidio, ali ako bi trebalo uprijeti prstom onda bi kimi nastradao. šteta za maxa i navijače :( |
Glupa situacija, Max je probao tipično za njega proći gdje se ne može. Kimi je naravno zatvorio vrata.
Evo kaže Ham da Vet nije toliko brz. Ako sam dobro razumio. Pričekajmo DRS. |
Citiraj:
Da ne bi sad svaki vozac morao ostaviti mjesto za ovoga iza sebe u zavojima ako mu taj iza uspije samo malo nosa ubaciti sa strane. |
nitko nije kažnjen : znači da nije nitko ništa radio nepravilno. niti max niti kimi.
noris ovo mora iskoristiti. u idealnoj situaciji je. ovi iz renaulta nemaju sreće ni pameti LOL |
Živjela brzina Ferrarija po ravnom!! :lol2:
Opet će se dogoditi Hammertime. Vettel će u boks a Ham 2 kruga nakon njega i to je to. :) Kao i svaki put do sada. |
Gasly rastura. Kasno se sjetio 😄
magnusen se toliko dugo vozio iza norisa i zakočio pola grida da lando sada ima finu prednost ni kriv ni dužan. neka i njemu malo sreće zaslužio je.
|
Lol, evo ti Ferrarijeve strategije. Kreteni jadni 🤮
Pa odlična strategija. Mora se panju dat pobjeda. Rekao sam jučer. Matija će riješiti to...
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Ma Neće. Dobit će njega Charlie do kraja. Plus što bi Vettel mogao opet u boks.
|
Jad i cemer ferari strategije
A utrka odlicna, ako ikada ukinu ovu stazu zabit ce si posljednji cavao u kovceg Za divno cudo i f1tv radi :pljucpljucpljuc: |
Citiraj:
|
skyevci kažu da bi vettel trebao pustiti čarlija da ne izgube dragocjeno vrijeme na borbu i da zadrže 1-2 na kraju utrke.
baš me zanima dijeli li još netko to mišljenje :D |
Eto pošteno od Vettela!! I odlična strategija od Ferrarija. Dobili su malo u odnosu na Mercedes..
Kažu u ferrariju da ne idu više u boks a Vettel kaze da nema šanse da gume izdrže. Haahahahah. Vjerujem da bi bilo puno napetije prvenstvo da su gume bolje. Ali solidna utrka do sada. |
Šta pošteno od Vettela? Pa sekundu po krugu je sporiji :D
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
jbt hamilton je smanjio brzo.
perez odlično vozi |
Citiraj:
Mercedes će još lako pobijediti do kraja. :lol2: |
ako ham skine vetela skinut će ga i botara
|
Citiraj:
|
Sad Bottara :D
U biti, Bottara i Vettel sudar i Norris na podij :D Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
rispekt vetelu - odradio je koliko je mogao danas.
ne znam koji kurac je, ali ovaj ferari gubi utrke na gumama i strategiji, a ne na bolidu ili vozačima. EDIT: zar ne bi trebao vettel sada u box po najbrže moguće gume i to je onda prvo mjesto kako ga je uzeo i ham prošlu utrku??? |
Haahahhaa.. To bi bilo vrh za Mclaren. Ajde što se mene tiče može!!
Gume su najveći problem. Okej, to je ono što ja mislim. Vjerovatno ljudi u ferrariju, mercedesu, RBlu znaju više detalja šta, zbog čega i kako. Meni djeluju samo gume kao problem. |
Kak možete reć da je Vettel odradio koliko je mogao danas kad je iza Leclerca cijeli vikend što automatski znači da je mogao bolje
|
Nego ovaj Williams, jesu li Kubica i Đorđe ikad nekoga prestigli, al ono, da je prikazano na prijenosu? Koji je njihov prosjek pretjecanja po utrci u sezoni?
|
Jesu. Sami sebe 😂
DRAMA
|
Jebote Norris... stao u zadnjem krugu. 5 mjesto ode :(
Ali... toooooo Čarli :D :D :D Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:23. |