![]() |
Citiraj:
|
A, ako postignu ugovor sa bankarima, ima ripple da ode na 15$ čim se počne koristit u bankama :cool:
Bitcoin je nula. ;D Poslano sa mog A0001 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
A valda trebaju bankari da odluče da odbace Swift protokol. I onda prelaze. Tako sam ja skužia iz čitanja članaka.
Poslano sa mog A0001 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Edit: koreja izgleda krenula žestoko i na ETH , XRP i LTC |
ETH $350 na Bithumbu
|
Citiraj:
|
Joj kad pukne bubble pa se vrati na 3000 :D
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
jel itko usao u monu. ja cekam da se korigira na dole a nigdje dipa na vidiku...
|
Citiraj:
nego jel netko zna sta je sa verge-om? samo pada :( |
jasam ima hrpu coina pred tri dana sad ih ima 10% ako. mogo sam zaradit preko 6x.. jos se lupam u zid svako jutro...
|
nzm sta je sa mona ali je ludnica, samo raste. mislim da nije kasno uletiti :)
samo je pitanje prodati danas uskoro ili cekati novi dan hehe |
ne smijem razmisljat kaj bi bilo da nisam prodao jer bum skocil sa balkona. Sad kuzim zakaj su se brokeri bacali sa balkona u wall streetu, doduse oni su se bacali jer je sve palo... :-D
|
haha dobar :)
|
Koje su vam prognoze za ETH nakon Byzantiuma?
|
Troumica...BTC fork, Swell ili Byzantium...najbolje sve 3, al nema se tolko para :D
|
Jel još uvijek imaš 2 bubrega? Mislim da ti je krajnje vrijeme da 1 uložiš u nešto :D
|
20000 BTC-a je ETH trade volume na Polou, to nisam vidio u ovih pola godine otkad sam tamo
|
@segregator
Slazem se, tesko je odluciti izmedu tog troje.. Sto se tice Swella tj XRPa, nisam siguran koliko je realno da mogu konkurirati lobijima iza Swifta tako da tu treba bit oprezan bar po mom misljenju.. (iako sam i ja kupio malo XRPa za zimnicu :D) Byzantium se cini kao opceprihvacena stvar i takvi su i pokazatelji na exchangeovima tako da mislim da je ovo dobar buy. Difficulty bomb ce natjerat sve minere da prihvate update tako da bih rekao da je ovo ziherica za kupnju i rast. Moje misljenje je cca $380. Btc fork je uopce pitanje kad ce bit, tj kad ce BTG doc na burze koliko sam uspio shvatit. Nakon screenshoota 25.10 i najave da ce 01.11 lupit burze ima sve vise razgovora da ce kasnit na burze i to dosta i tu je tesko predvidjeti kako ce se stvari i kojom brzinom odigrati... Iako opet nije lose uc u BTC i cekat SegWit isto :) Ne znam, da moram podijelit investiciju izmedu ovog troje, napravio bi: 50% ETH 40% BTC 10% XRP Iako sam ja kupio i drugih altova jer ocekujem rast nakon btc forka... |
Samo da mi ark izdrzi na oko 40k dok neprodje swell
|
Citiraj:
|
ekipa , jel cete cekat taj drugi coin? , in neposredno prije pobjeć u altove. ??
Koliko bi uopće otprilike mogao vrijediti ? dal 200-500-1000-2000 USD ? Kako gledam 23.7 je btc bio na oko 2700 , a ovaj krenuo sa 550. Ako vrijedi analogija , mogao bi biti između 1000-1500 usd ? |
Sutra je eth byzantium hard fork.
Treba li sto poduzeti u vezi toga ako cuvam eth na ledgeru ? |
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Citiraj:
|
Kad Eth izađe iz PoW-a prešišat će BTC po market capu.
Btc će uvik imat veću vrijednos i cijenu, jer je prvi i ima daleko manju količinu coina. Sutra je konferencija Ripple i ako nocas ne počme rast onda stvarno ne znam.. To je više neka predstava za javnost bez nekih bitnih informacija. Jednu stvar još nisan skuzio. Imaju oko 100 milijardi tokena. U prometu je nešto više od 30 milijardi. Da li oni planiraju zaključat 70% tokena na 5 godina krajem 2017 ili je to već na snazi?! To je isto bitan događaj, ako se već nije desio:) |
eth je unlimited, forka se "svakih mjesec dana" i vec je skocio 100x nedavno...nece on daleko vise...bolja je opcija xrp probat holdat
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Citiraj:
Prošla baba s kolačima.. ..i ostao još xrp sa relativno niskom cijenom di se još uvik može nešto dobro zaradit. |
Citiraj:
Ovih 100 banaka koje su klijenti Ripplea zapravo većinom samo još testiraju itd, a i dalje naravno koriste SWIFT. SWIFT ima umrežen svijet sa preko 11000 banaka. Banke uhodan uredan sisteme sigurno neće napustiti preko noći. E sad, ono što je pozitivno po meni je činjenica da Banke posebno u zadnje vrijeme strašno paze na troškove. Tu je šansa Ripplea da polako ali sigurno uđe u tu priču i otme barem dio kolača. |
Citiraj:
Nikada se ne zna... |
Citiraj:
poanta je bila na tome da se donese odluka, već to bi promijenilo sve bez obzira na dugotrajnost prelaska I naravno, pošto je puno love u pitanju tu bi bilo puno udaraca ispod pojasa i kojekakvih pritisaka od strane banaka i država Edit: čisto kao info, SWIFT godišnje prebaci 1,25 kvadrilijuna dolara...to vam je 1,250 000 000 000 000 000 000 000 |
Citiraj:
U tom smjeru pozdravljam i novu odluku Ripplea da će stimulirati prve korisnike sa popustima odnosno sredstvima. Navodno će klijenti moći birati isplatu u XRP ili USD. |
IBM je prihvatio LUmen za payment network poludila burza ali oprezno...
https://www.coindesk.com/ibms-stella...payments-rail/ |
Citiraj:
|
sta mislite o xrp? jel to to ili ce rasti jos iducih dana?
|
Citiraj:
Tri dana će ovo trajat. Sa cijenom se unutar tri dana može svašta desit. |
Citiraj:
|
Citiraj:
ulozio gro na 0.18$ i holdat cu ga i dalje |
Vidim XRP divlja :D
. . . Swell se pretvorio u Sell :D |
a gle uvijek su dva pravca kretanja izgleda da su ovaj put odlucili ici dolje :-D....
expect the unexpected.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:21. |