![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.evertek.com/imageshare/C/...X6F8M-unit.jpg |
Da, takve stvarčice zna Links imat u ponudi. Ili odi u neki servis pitat.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
kod frenda na otoku. Kako smo se okupljali zaboravili poniti switch iz auta, a vani kisa pada "ko iz kabla". Zaletim se ja po switch i naravno vratim se mokar. Pitam frenda ima li fen za kosu, kaze ovaj da nema. Sto cu sad mislim se - mokre glave, kad odjednom lampica se upali... Pokrenem 3d cmark, stavim glavu iza kucista i osusim kosu za minut :D:D Jebes sve jedan fen kad imas 4870x2 :roller: Sry na ot :beer: |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
A mislim čak i da ja imam negdje takav adapter doma. Javi mi se na PM da se dogovorimo oko slanja ukoliko ga nađem. |
Citiraj:
Doslovno kratko spojiš 7. i 8. pin s komadom žice. Isprobao sam prije par godina na 3870X2 i radilo je bez problema. |
Citiraj:
Ja došo u hgspot servis i užico 2 komada sa sata na 6 pin i ostavio čovjeku za kavu. |
Citiraj:
i meni se sviđa jer sam gledao prijašnju isto hlađenje na gtx 960 nije prelazilo 50 u loadu,mene zanima ali 1060,tu su uspjeli nešto memoriju klokat,hm nešto ko i ostale. It seems as if, compared to most, the core boosts better but the memory isn't quite as good. jaka stvar ako je kod asus roga memorija 9268 a kod inna 9088 ko da će tih 200 mhz puno značit u igrama. http://hexus.net/tech/reviews/graphi...ll-x3/?page=13 |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Out of the box, inno dolazi sa višim taktovima od svih sto se tice memorije. Ne znam, mozda sam stepo jeben core sa 1070, no memorija (micron) se ne pokazuje da ide toliko u nebesa kao samsung (bar sa stranih forum postova). Čak sad ne bi mjenjao za istu grafu sa samsung memoriju jer rjetki postizu uopce preko 2100mhz core... :fiju: Sto se hlađenja tiče, gledam to ovako. Ako sa istim coolerom hlade 2 broja veći "čip - 1070 i 1080", onda je valjda temp super :beer: Valjda :D Sto u mom slucaju sa gtx970 i WF3 koji poljeće, nije bilo :roller: |
Uzeo sam drugo napajanje, a staro ostavio u starom kompu.
Btw. Inno3D 1070 ima flicker u prvih par minuta neke zahtjevnije aplikacije. 2-3 puta zabljesne i poslije se ne pojavljuje ništa. Izgleda da micron memorija radi problema. Inače, prvi komp u kojem postavke idu na max i imam igrivi fps :) 1070 ubija. I da, tiha je do neba. Dishonored 2 na max detaljima 1080p, grafa ne prelazi 57 celzijusa. |
Citiraj:
Guide (ITA) Bios Flešaš ichill1070.rom za x3 ili gamerOc.rom za onu drugu. Skuzit ces :P Drži se ovoga. |
Citiraj:
Ne mogu niti flashati ovaj bios onda. |
Citiraj:
znači ja sa i5 3570k@4.4 na 2k monitoru (2560x1440) bi bio u problemu i to debelo?? |
Ma kakav bottleneck. Gluposti. Nista se ti ne brini, nemas nikakvih problema.
|
Rane ganja 140+ Hz/FPS-a na svom monitoru, on nije mjerodavan :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Igra bi trebala imat u sebi neki test, tima timetest u WoW-u, kada ga odvrtiš sa popisom detaljne specifikacije settingsa, recimo: res: 2560x1440 Shadows: Ultra Textures: Ultra Distance: Ultra AA: MSAA 8x i kada je isti test (u slučaju WoWa isti flyght path) onda možemo pričat o usporedbi, ovo sve ostalo je trla baba lan... Jedino relevantntno što ostaje je 3D Čmark bodovanje di recimo ako ja imam 20.000 a ti 14.000 nemre tebi klizit na ultra a ja imam 40FPS-a i to je manje više to :beer: |
Citiraj:
njihov odgovor: Ne radimo takve usluge. Mislim da se u tom slučaju gubi i jamstvo. Svi proizvodi imaju klasično jamstvo. Ako nešto ne radi, donese se kod nas te ide u ovlašteni servis na pregled i po potrebi zamjenu, popravak ili što je potrebno. |
On MISLI da se gubi jamstvo. :D
Tko zna? Pa jel mu nije posao znati takve stvari. Ja bih ga tražio da provjeri i vrati povratnu informaciju. |
Samo dokaz da se Protis lagano treba izbjegavati u širokom luku. Jako širokom.
|
Citiraj:
Za razliku od ovog ima jedan puno renomiraniji ZG shop di nema ni traga ni glasa od njih od 13.11 od kad je preuzet SSD (krepao) što je kud i kamo lakše za ustanovit od problema sa Micron memorijonm na naoko ispravnoj 1070 G1 kartici. :beer: |
Citiraj:
Samo da napomenem, ovo je krivi navod, NE POSTOJI problem s Micron memorijom na Nvidia grafičkim karticama koje rade na tvorničkim postavkama. Jedini problem koji se pojavljuje vezan je uz overclocking. Grafička kartica može biti neispravna s bilo kojom memorijom. |
Citiraj:
sramota od firme |
Citiraj:
Nemam ja vremena slat grafu nazad i čekat 7 dana zobg 4 minute čačkanja po guglu koji bios staviti... Uvijek kupujem kod istih (ne posminjem ih tu) i čak me oni nagovore da nek ja to sam napravim jer se više kužim od njih i da ako sjebem bilo što da me čeka nova isti dan. |
Citiraj:
Druga je stvar ako kartica ima artefakte a NEMA PRIJAVLJENIH GREŠAKA kod drugih korisnika s istim karticama i verzijama BIOS-a na istim tvorničkim postavkama. |
Citiraj:
|
Grafa je tehnički ispravna ali BIOS šalje premali napon u memoriju (tj. dobar napon za SAMSUNG čipove ali ne i Micron), BIOS koji ovo popravlja je u međuvremenu izašao, ali kako se radi o grafi od 4 soma posušao sam preporuku i zaobišao onih 2% šanse da ju JA sjebem updateom BIOS-a, neka to napravi servis :)
U ovom slučaju odobrili su zamjenu pa mi je bonus nove 3g garancije :beer: Trivijalna stvar ali eto, da sam mlađi vjerojatno bi postupio kao i RaneZ :chears: |
Ne vidim u opisu da spominju ikakvu promjenu napona.
|
Citiraj:
LINK |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zaboli ih neka stvar za flashanje biosa. Zamjena je laksa i bolja za njih. ;) |
sad sam se i ja pogubio s tim flešovima biosa,grijanjem kod evga,se ovi probelmi s klokanjem memorije odnose samo na 1070 ili i na 1060 isto?
|
Samo 1070 sa Micron čipovljem.
|
i 1080 ako se ne varam
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:14. |