![]() |
Wolfsburg :care:
Svako malo utakmica sa 8-9 golova :D |
Cfc :)
Prvi pehar ove sezone! :) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Po meni, Bayern nema nikakvu potrebu za novim igračima cijele ove, a rekao bih i sljedeće sezone...osim ako ne bude ozljeda bitnijih igrača.
Nek samo Wolfsburg igra ovako, začepili su usta frendovima koji kenjaju po njemačkoj kao najdosadnijoj (bayern) ligi :) |
@brko..teško. PL i LP još čekaju. :D
|
PL više šanse nego LP. No, tako je bilo rečeno da nemaju šanse 2012 kad su prvu popušili od Napolija 3:1 :D Kartoffen CF ne treba nikad podcijeniti :D pogotovo ne sada kada je Žoze tu.
Pari mi se da će se sada CFC braniti i onda opet utovariti kakav gol iz kontre ili iz kornera, Branac recimo. |
PL je takoreć osiguran. City nema širinu za konkurirat. Od rujna sam govorio da se u Serie A,Premiershipu i Bundesligi sve zna...tako će i bit. LP je lutrija,ruski rulet,pitaj boga ko će tu kog...
|
Jao,majko,kako je Real danas los.Nadam se da budu bar na srecu zabili!
ps: Kikiiiiiiii! |
Moreno :D
:D :D :D Koji su to plonkeri. :D Ovo im je prilika da odu dalje od barcelone. :D |
No modric no fun
|
Citiraj:
|
Jedino Bayern, Juventus. BVB i Porto nisu pod utjecajem Rusa ili Arapa od ovih 16 koji su izašli iz grupe :) ne znam za Basel... :)
|
Citiraj:
|
Bayer im je vlasnik. ;)
|
Bayer im je vlasnik već više od 100 godina (od osnutka AFAIK). Mislio sam na Ruse i Arape, odnosno na petrodolare i aviodolare :)
|
Danas Juve Roma derbi. Za ponedjeljak nije moglo bolje :)
|
http://www.index.hr/sport/clanak/bar...co/804808.aspx
šta čekaju s pepeom i luklicom hahahahha prebolesno :D |
S pravom ga zovu sprdex.
|
Copy paste Goal.coma ponekad i tribalfootballa...neznaš ko gori,kombinaciju možete vidjeti u indexu :D
|
Hazard 0-1
|
Odlična tekma. :)
Dobar je bio WHU. :) |
Newcastle-United 0-1
Hvala golmanu... :D |
Citiraj:
:D bilo je napeto, visio je tiket do samog kraja |
Citiraj:
|
Falilo mi je Everton daje gol, inače, zadnji par:D
|
Ovi iz Madrida nedaju stadion za odigravanje finala kupa kralja između Barce i Bilbaoa :D kompleksi su fakat zajebana stvar, no vjerujem da će PCE RMA fan klub već izjaviti neko opravdanje i odobrenje za takav jadan potez ;)
A i uostalom, ne znam zakaj neko želi igrati na čabi čabi abu dabi stadionu... :p osim valjda nabijanja komplekasa kompleksašima. Sevilla, mestalla i vicente calderon bi bili OK. |
Blizina i kapacitet. Barem tako iz Bilbaoa i Barce govore. A ustvari je nabijanje komplexa :P
|
Citiraj:
|
Ferguson je fakat imao nos za te klince da će bit top topova jednog dana, za razliku od Wengera...
|
Citiraj:
Ljudi ne zele separatiste gledati i to je to. Nego bitnija stvar,Modric konkurira za sastav sutra.Napokon! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Oćeš reći da nema komplekse... hahahaha. Dobra. Da nema, rekli bi "evo vam, igrajte, 100 eura karta + 5 mil eura ostali troškovi". Ovako ispadaju kompleksaši, sorry. Citiraj:
|
Isti razlog kao i onaj zašto ne igra repka u Splitu. Loš travnjak brate, bruka. Da se kralj crveni kad lopta poskakuje pri laganim pasovima. A i zašto bi Bernabeu bio glavni stadion, treba se igrati i na drugima malo, nije uredu. Separatisti kao, a igrali bi na mrskom tlačiteljskom stadionu. To je kao da Šahtjor igra na stadionu CSKA Moskve ili još bolji primjer, da Željo i Radnički igraju finale kupa u Banja Luci :D
|
lel Brko i ti znaš bacat bombe, a ovi kao nebi htjeli više od ičega igrat na Bernabeu da još nabiju te komplekse? Daj molim te..
I to je stara vijest, nije to prvi put da ovi žele a ovi ne daju. |
Nije li bezveze da se finale KUPA KRALJA ne igra U GLAVNOM GRADU na KRALJEVOM STADIONU? Mirko i emil, vama je to skroz OK? Burmuz kao i obično fulao ceo fudbal...
|
Pa jasno je da to nije kraljev stadion, nego neki tamo lijevi :D
Da su oni pravi kraljevi onda bi bez razmišljanja dali da se tam igra ovak su samo kmečavci. A kaj se tiče naša tri asa, očekivano, trebali smo se u pivu kladit :D |
Citiraj:
Ne razumijem njihov poriv da igraju na Bernabeo,jer ako im je glavni grad tako mrzak ,neka igraju u svojim prcijama. Kada je Real trazio da igra finale u Barceloni?Mislim glupadija i ne znam zasto uopce na to gubiti vrijeme,brko?Ima i pametnijih tema,ove hejtere kuzim,ali ti? A sad opet ,ako barca hoce igrat u Madridu da ovima vadi mast,to onda vise govori o njima i njihovim kompleksima! Hala! |
Ali ja, što? Meni je normalno da se kup jedne države igra u glavnom gradu, pogotovo ako je još i nazvan Kup Kralja. I Katalonija i Baskija su POKRAJNE u Španjolskoj kojima je Madrid glavni grad. U kojem stoluje kralj, isti onaj čiji je kup.
Nadalje, komentar da su Bilbao i Barcelona prćije može izvaliti netko tko nikad nije bio u Barceloni i Bilbau tj rijetko je napuštao svoj grad/selo (a da nije ekskurzija u pitanju). Nisam napisao post da bi se ti i tvoja 2 pajdaša po realu našli uvređeni i isprovocirani nego čisto da izrazim mišljenje da se očito radi o kompleksima. Jer da ih nemaju, rekli bi "evo vam stadion i igrajte, BNK. Samo pare unapred i to je to." Ovako, sipate tu neka opravdanja i razloge, vučete neizvedive paralele sa nekim Šahtjorom i CSKA moskvom koji nisu ista država... mislim stvarno. Što se ulaznica tiče, dogovoreno je 50-50. Dakle, Real samo može od toga pobrat pare. A sad još recite da Real ne prodaje svoj ugled pa da imamo potpunu sliku. Hala... 2, HS Produkt Karlovac. I EOD od mene na tu temu. |
Citiraj:
Ovo prcije nije islo na ljepotu Barcelone kao grada,a ja zbilja ne znam zasto svi tako brinu o ugledu Reala? Prvo zbog promjene imena stadiona,sad zbog kupa,mislim stalno rasporodaju ugled! A bar njega imaju na tone,pa se lako razbacuju. O Realovom ugledu govore trofeji,a i recimo odluka Modrica da ide u Real,a ne u psg! Ma sve 5 ,brko,cekamo sutra Bilbao,i naseg Luku! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:02. |