![]() |
Citiraj:
Probaj s nekim drugim kablom koji je 100% ispravan pa ćeš vidjeti razliku. |
Već je bilo diskusije o tome. LG kablovi su nekvalitetni tj. manje kvalitetni od ostalih. Do sada najbolji su mi se pokazali Sonyjevi i HTCovi. Imam nekoliko jednih i drugih po stanu i po kancelariji. I svakako sam ih pigao, lomio, ali fakat su odlični.
Svoj od G2 i ženin od L90 nisam ni raspakirao iz kutije. |
Da, punjac za M8 i Z3 su mi k'o vojni naspram Samsunga i LG-a :D
|
Ima li tko kakvu preporuku za auto nosač za G3?
Imam na njemu circle case, pa oni fiksni ne dolaze u obzir. Imam već Griffinov univerzalni na kojem držim Lumiu 1020, ali G3 je i veći i širi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sry nisam vidio da si vec dobio isti post. |
Nokijin je isto dobar. Od zamjenskih Wopow je vrhunski za sada. Imam ga 2 mjeseca i radi na svim microusb telefonima koje imam :)
|
I moj se g2 napuni na 2h, mislio sam pošto postoji ova opcija quick charge, da mozda moze jos brže.
Dali na lolipopu možete koristiti lockscreen widgete? |
Imas shortcutove i mislim da sad mozes ugurat svaku aplikaciju koju imas instaliranu, prije nije bilo tak. Znat ce bolje ovi sa g2, ja imam g3.
Mora se priznat LGu da su inovativni kaj se tih stvari tice. Mnogi im prebacuju da kopiraju TW i ne znam koga a u biti su oni obicno prvi koji izbace slicne opcije kao knock spike, podesavanje on screen gumbi i slicno pa i te shortcutove sam prvi put vidio na LGu. Jedva cekam g4. Vrlo lako da ce imat brutalnu kameru jer im je to jedan od glavnih aduta po onome kaj je procurilo do sad. Puno veci senzor nego prije, navodno iz njihove stale sa rucnim opcijama i blagodatima kao laser i OiS. Ak kamera sa g3 koja je "slaba" radi jako dobro zbog OiSa i lasera, ove ce razvaljivat. Ostaje SD kartica kaj mi je super, bez toga bi se premisljal sa tak dobrom kamerom ak bu takva. |
Ja isto mislim to za kameru. Iako osobno vjerujem da mi se nece isplatiti mijenjati G3 za G4. Ali vjerujem da onima(ti Magarac koliko sam skuzio :D) kojima je kamera svaki dan potrebna ce biti isplativo. Vidjet cemo kad izadje.
|
Isplativo samo ako srede kameru u tamnim uvjetima. Kome je bitna kamera. Mojoj zeni recimo :)
|
Evo nakon tjedan dana na lolipopu G2 danas vratio na kitkat. Razlog je baterija koja mi traje barem 30% kraće na LP a neke velike razlike osim usminkavanja i nema.
|
Ke?
Ili je dirty flash bio ili ti baterija ne valja... Nije mi jasno da baterija je lošija na LP kad je svima bolja. Stock si stavio jel? |
Je, stock ali zip flash i naravno wipe all. Probao sam obje dostupne na xda onu 30a i 30d. 4 sata sota i to navucenih. Recimo tuneIn mi na kitkatu u 1h potrosi 3,4 % baterije max dok na Lp 10-15%. Uglavnom nije mi isplativ bas update, cekat cu da netko skuha neki rom pa cu probat opet :)
|
Skini službeni rom i fleš preko pc-a, ne zip sa xda.
|
Zasto zip kada se stok lako roota ili se vrati na kitkat u roku keks
|
Citiraj:
Skineš zip, wipeaš što imaš i rokneš ga ko svaki custom ROM. |
I ako nije dobro modan ili ociscen ne ponasa se isto kao stock
Zip je uvijek modan za custom recovery. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Vidi. Orginal FW .KDZ skineš OVDJE. - pretpostavljam da imaš D802, pa tu biraš između 16 i 32 GB, ne znam kojeg imaš. Skineš FlashTool + potrebne drivere i pročitaš vrlo kratki i jednostavni HOW-TO za .KZD metodu OVDJE. Treba ti Root? Odlično, evo provjerene One-click metode OVDJE. Dalje imaš AutoREC i flešanje TWRP recoveryja ako trebaš kaj flešat naknadno. Sve skupa ni 20 minuta posla. A što se lollipop baterije tiče, 3 dana ga nisam punio. Razgovarao, surfao, ali nisam palio 3G jer sam bio doma. I evo reza: http://www.pohrani.com/t/3J/gc/WMF9Z...-04-14-22-.jpg http://www.pohrani.com/t/2J/ZG/g1E8q...-04-14-22-.jpg http://www.pohrani.com/t/e/DA/3025q1...-04-14-22-.jpg http://www.pohrani.com/t/4/TU/3VxaPt...-04-14-22-.jpg To je 10-20% bolje nego na KitKatu, tako da teza da je baterija lošija na LP jednostavno ne stoji. Digni Stock kako sam ti napisao i dalje radi sa njim što te volja ;) |
A, kad ulovim vremena budem i to probao...nisam nikad metnuo stock , vrijeme je mozda da i to razdjevicim. Hahah, dobro si rekao majstori tweakanja :))
|
Kad rootaš, staviš zadnji dostupni Titanium Backup (kod mene je 7.0.1) i sam si debloataš po potrebi što želiš.
|
Da sve stoji samo nikad nisam radio stock flash ali nije problem sigurno.
Nego, vezano za Lolipop. Uocio sam bug sa notifikacijskom ledicom za whatsup, nekad je svjetlila iako nisam imao neprocitanih poruka. I bug s. lokacijom isto, znala mi se palit ikona lokacije iako je bila ugasena. Ne znam mozda je bug sa zip flesanjem, bug jer nije bila verzija za nase podneblje ili pitaj boga. |
Citiraj:
Dakle da skratimo, flešat službeni kdz rom i stvar fercera fenomenalno. Napraviš poslije root i to je to. Igram se već tri dana sa G2 na Lollipopu i čim je @dekky napisao da mu troši bateriju nenormalno, znao sam da nije obavljena procedura, već kemija. :) |
Citiraj:
|
Ne znam ima li neke posebne razlike u verzijama firmwarea za razlicite zemlje, ja imam 32gb verziju a za hrvatsku su izdali samo 16gb. Nisam gledao jel izasla neka open germany ili tako nesto?
Mozda i u tom grmu lezi zec sto se tice potrosnje baterije. |
Ako imaš 32GB, onda gledaj samo OVE.
Ova Vodefoneova ima jednu jedinu aplikaciju koja je freeza i bok. Nema bloata. A stock je stock. Potrošnja baterije je na svima jednaka tj, vjerojatno je razlika 1%. |
Skini si neki open rom 16gb. Nije toliko bitno koji jer su stvarno nijanse u pitanju i to vezane za nekakve postavke za mrezu ako neki operater to trazi i automatske postavke i aplikacije. Ja sam vipov stavio na open europe i radi kao sat.
|
Vidim da nema open germany lolipop, mislim da cu sacekati tu verziju prije sljedeceg flesanja cisto jer je mobitel zapravo iz te zemlje. Mozda i nema neke razlike ali ne da mi se stavit kdz i da onda naletim na iste probleme. :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Uh sorry ja se zeznuo. Nikako 16gb rom na 32gb model.
|
Umalo, umalo :)
|
Kad ti je prst brzi od glave :)
|
Izgleda da će G4 ipak imati SD808 čipset
http://www.gforgames.com/gadgets/lg-...gon-808-46861/ |
Na lolipopu lg g2, sms poruke, samo kad udjem u sms app, veličina slova je odjednom postala ogromna, kako mogu smanjiti nazad na normalnu veličinu.
Dakle samo u sms app su velika slova. |
Smanjujes i povecas sa tipkama za glasnocu.
|
Pritiskom na volume tipke smanjuje mi se i pojačava zvuk, udjem u sms i stiskam te tipke.
Kako se ispravno uradi to? |
Pinch to zoom?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:26. |