![]() |
Jelavić dva komada. ;)
http://livefootballvideo.com/highlig...y-vs-hull-city Sturridge za 1:0. :) Malo je Suarez nestao kad se Sturridge vratio. :) Henderson J. za 2:0. Sturridge asistencija. :) UF Shelvey za 2:1..GOLČINA! :) 2:2 Dobra tekma. :D Sturridge za 3:2. Suarez asistencija. :) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Evo ga 3.3 :D
Kako dobra utakmica. :) p.s kaj je barca jučer izgubila? :D |
4:3 još 10 minuta! Ovaj Swansea se neda. Tvrdi kao i Stoke.
Coutinho, Sterling, Suarez, Sturridge & Henderson... kakve igračine! :care: |
Super utakmica. :) Swansea je fenomenalan. ;)
|
ovaj Milan uspio nekog i pobijedit.. i to bez Balotellija, Kake i Robinha..
Spursi spusili... hihi |
Mandžo danas igrao od prve minute, imao fino jednu asistenciju i gol glavom
Sad ima sveukupno 13 golova. Ispred njega su samo Lewandowski i Ramos sa 14, i Aubameyang je poravnat sa njim :goood: |
|
Pusi Atletico nesto mi smrdi da ce Ancelotti uhvatit priliku
|
Preloše. :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Jedino šta znam,ako ga vidim u ZG-u da neću upirat prstom prema njemu....:D 15-0 http://www.rezultati.com/utakmica/Yi7BMZKD/#detalji |
Nastavlja se liga prvaka. :)
Sutra: Zenit - Dortmund Olympiakos - M.United Preksutra: Schalke - Real.M Galatasaray - CFC |
Blah, sutra su lose tekme, zenit dortmund mozda bude dobra ako zenit bude na razini, ova druga nije ni vrijedna spomena iako će utd izgubiti, dok su preksutra obje dobre, steta sta nisu drugacije rasporedene :P
prvi put da navijam za drogbu :D |
Ja sam poprilično siguran da će galatasaray dobiti. :) Igraju doma, igraju bolje, igraju brže i imaju više srca.
Ako napeglaju cfc s više od gola razlike...pa pa cfc. :) |
Citiraj:
Ljudima još uvijek fali par nosioca igre (Gündo, Kuba, Bender, Subotić, Hummels još nije spreman za odigrati svih 90 minuta, a ni za Lewandowskog se ne zna jeli spreman odigrati 90 minuta) Mislim, ja svejedno vjerujem da će Dortmund pobjediti, ali ako Zenit bude na razini, mogao bi bez frke i pomesti pod sa BVBom. Za Olympiacos / United mi je baš svejedno, tko god da prođe bit će napunjen u idućem krugu :D a za Drogbu se slažem i također navijam za Galatu :goood: I naravno kontra "kraljevskog" kluba (HaHa Madrid), tj. podržavaju se rudari iz njemačke :goood: |
|
Citiraj:
Ako ih ne sudari ždrijeb prije! |
Citiraj:
Vidim da Tevez pronašao klub gdje može zabijati. U M. Cityu nije mogao snaći pokraj Aguerra i Džeke. Kadkad treba izboriti minutažu. Ipak bivši sam navijač Juventusa. Tko sjeća akcije del Piera i Ravanellia? :D |
Mislim da je Tevez bio standardan u Cityu ako se sjećam, samo ga je nesporazum sa onim samoprozvanim trenerom Mancinijem udaljio sa terena. Neloš igrač, samo mu je otrovan za svlačionicu.
|
Tevez i Aguero su bili baš dobar tandem. Dzeko je uvijek bio, i ostat ce rezerva u takvom klubu.
|
Od kud sad tolika silna ljubav prema Drogbi? :D
|
Citiraj:
|
Bit će ovo zanimljivo...
pobjede MU, Dortmunda, Reala u gostima više nego jasne. Cheslea će igrat neriješeno, pa završit u uzvratu. |
UNTI! :D Ivan has spoken. :D
|
Znači 3 fasunga gostiju, eventualno koji remi :D
|
Jel to znaci da Chelsea dobiva a doma igra x ?!? :D
|
Opće je poznato da su Realovi igrači najbolji, da imaju najljepše napadače i da je Ramos najbolji stoper današnjice.. :)
A danas se nadamo opet laganim pobjedama gosta.. |
Fino je BVB počeo :D
|
Nemoj se prerano veseliti, pogledaj gore što je imenjak rekao. Moglo bi se preokrenuti :D
|
dortmund vec lagano u prvih 5 min uvalio rusima 2 gola
|
Citiraj:
Mogel bi ovo BVB rešiti prije poluvremena :D |
Kako je los MUTD pa to je strava. Da je neka druga ekipa s druge strane,MUTD bi dosad gubio bar 3:0
|
Kakav su gol primili hehe :D
|
Junajted! Junajted! Junajted! :D
|
EVO I DRUGOG! :D
Čuvali su se za ligu prvaka! :D :D :D :D :D |
Šamaranje Ever... ovaaaj MU(T)DA :D
|
Instantno treba potjerati Mujesa.. :) Ovo je previše..
|
Citiraj:
a) tko bi mogao zamjeniti moyesa? b) misliš li da će netko drugi s ovom ekipom napraviti puno više ? |
ma da ga jebes nemrem se otet dojmu da je ovo neka sabotaza manchestera.
nije da nemaju igrace.. pa kaj moze trener napravit sa tim silama? nije mi jasno.. pa nisu to male bebe da ih treba usmjeravat. smrdi mi to do jajca |
Kriminal i kladionice danas vladaju,nema vise
sportskog duha ni fair playa. Na sto je spala, liga prvaka...na koeficjente,namještene utakmice .. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:30. |