PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   World of Warships (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=248474)

zgmmax 11.04.2016. 21:22

Nisam imao podatak za ostale IJN CA.
Usporedjivao sam ga sa NO kojeg aisto imam u luci i sa kojim nisam igrao ovako dobro kao sada sa Atagom.

Evo sada zavrsio ponovno partiju i napravio 163k dmg.
Stvarno odlican brod za zarađivat kredite.

Flayer 11.04.2016. 22:39

1 privitaka
Namjerila se oba CV-a na mene no ne kontam zake nisam dobio Clear Sky :stoopid:

zgmmax 11.04.2016. 22:56

Zato kaj sada moras poskidati vise od 50% svih aviona na mapi. Tu ulaze i katapult fighteri i spotting planes.

T}{OR 12.04.2016. 00:31

Citiraj:

Autor zgmmax (Post 2913436)
Nisam imao podatak za ostale IJN CA.
Usporedjivao sam ga sa NO kojeg aisto imam u luci i sa kojim nisam igrao ovako dobro kao sada sa Atagom.

Evo sada zavrsio ponovno partiju i napravio 163k dmg.
Stvarno odlican brod za zarađivat kredite.

NO je užasno režak brod za igrati. Dobar, ali ako ti je cilje pobjeđivanje odnosno carry, tu je tek svoj od radara i moraš bit 100% koncentriran ako recimo kao ja ideš naprijed i pomažeš DD-ima. Evo friško iz partije gdje sam od Ibukija i drugog NO izgubio obje prednje kupole. Potopljen, dobili, ali opet prvi u timu. Pada mi survivability s njime ali WR ide gore. :)

Što se tiče AP granata. Ameri imaju tu blesavu mortar balistiku naprema drugima. Manje osjetljivo kod Pense i NO ali se djelom vraća kod Baltimore-a iako sam očekivao s Baltijem puno gore. Zato su im dali bolje kuteve penetracije i znam se iznenadit pogotkom u citadelu kod blesavih kuteva gdje je možda ne bi očekivao. Tipa Yorck bježi od mene na 12 km i ja mu skinem dvije. :kafa:

Nakon 3 uzastopna poraza sa Shokakuom - Kraken za X3 bonus. :D

Smoki_Gs 12.04.2016. 02:32

11 privitaka
@Thor,Mitra,sorry,odvukli me ovi na dotu :D
Evo tek maloprije zavrsili,pa sam isao pobrat bonuse.. ohh,kakva je to berba bila :D:D:D

Moram,jednostavno moram izdvojiti Balti game,na startu,Udaloi mi ostane na 4 k HPa,nakon sto sam ga istjerao iz capa u kom se smokao,onda mi je dosao kagero,njega mi je spotao fletcher,i uteko mi na 1k -.- I onda je dosao Colorado nakon sveg toga,i do kraja gejma smo se nas dva ganjali,strasno koliko dmg ovo cudo radi.... Ugl,uspio mi je kroz nos jednu citadelu skinuti,ali na kraju sam ja ostao na 70%,on uci roniti :D
Moram na Balti maknuti modul za ubrzanje i staviti za rudder shift... Imam osjecaj da sam ga imao,da ni tu citadelu nebi popio:D

A sa Iowom sam demolirao NC i Amagija,i ok... Pepsi :D Ugl,130k dmg,Iowu ko igra,mora shvatiti da se njene cijevi moraju zagrijat malo... Prve 3 salve 2 pogotka s 1350dmg,i onda sljecede 3 salve,3 citadele zaredom :D

A Farragut je vodio bitku epskih razmjera sa Pepsi,Sims,Mahan,sva 3 odjednom,Pepsi popila 3 torpeda,ostala na 45 HPa,Mahan popio brdo hitova i na kraju torp,oso ronit,Sims je bio pametan pa je utekao ranije,a mene je dokrajcila Pepsi,a pala bi i ona,ali iz ranije bitke sa Clevelandom sam ostao bez 2 turreta :D ... Uglavnom,nisu osvojili moj cap.. Dobili su :banned: sa mog capa :D

I,ofc,Kraken za malo Kamikazy sealclubanja :D

4 najbolje partije zaredom... :D I sad prije spavanja do to pokvarit s rangerom :goood:

EDIT: Eto,i s Rangerom izivljavanje,pao Colorado,Nagato,Kirov :D 5 winova za redom.. sad sam ispucao kvotu za ovaj mjesec :D
EDIT 2: ĐIZUS ...... POGLEDAJTE(zadnje 2 slike) broj citadela u gameu s Farragutom :D:D:D:D:D Link za download replaya

T}{OR 12.04.2016. 09:26

Ček ček, u partiji s Iowom im je Atlanta bila najbolji performer? Joj, idem malo Luna pozvat da ti skrši taj entuzijazam. :roller:

Neka neka, odvuklo te pa si propustio Strikinu partiju života, 7 killova u New Mexicu. Ja jedva da sam seal clubbao jednog Wyominga, sve sealove mi je pokupio lik. :D

Šalu na stranu, i mi smo nanizali dosta pobjeda jučer. Drago mi je da je i kod tebe isti slučaj. Sl. put moramo s Lunom malo u diviziju, Yama mu skuplja prašinu dok ju on svako jutro polira u nadi za partiju. Ne može to tako...

Sent using Tapatalk.

BladeRy 12.04.2016. 10:35

Ja na 13k expa od Zao-a, a koje runde jucer....ajme majko, imao sam 20% win rate, svaka runda po 60k+ dmga i poraza za porazom. Na kraju je zaredala serija da izvucem dan sa 50% WRa.

Najbolja runda, tj, najupecatljivija. Mapa trap, Lokacija A cap spot. Nasa 2 DDa Shima i kagero capali B i C. Putem potopili njihova 2 dda. Al gdje je ostatak flote? Nije moguce da su svi isli na A..... o moguce je. Cijeli enemy tim je isao na A. Tu su naletili na nasa 2 Yamata i nas par kao support, ostatak flote se dovlaci sa B spota da ih pinceramo na A capu.... koji je BTW, jos uvijek nas pored 10 njih dole.

http://s28.postimg.org/erxynzy15/29dczk.jpg

To je bilo ne pokolj, ne farma dmga. To je bilo zalosno. Nasa 2 DDa ih pushala prema A ako su htijeli pobjec, ovi sa A nemogu izac na 2 Yamata pa su lockani dole iza otoka.
Da spomenem nasu Shimu, "like hearding sheep", i slazem se. Takvu kolicinu panike nisam jos vidio, sudaraju se, jasu jedan and drugoga, Yama gura cruisera par kilometara... ma opca katastrofa.
Vidio sam vise organizacije i koordinacije u majmunski borbama u zoloskom gdje se gadjaju vlastitim govnima. Nit gadjaju mete sa malo hpa, nit anglaju brodove... opca panika, al bilo je zabavno gledat. Nazalost dobili smo na bodove jer smo imali 3 capa al se moglo farmat dmga i smijat do sutra. :)

Tvrdi 12.04.2016. 11:47

@zgmmaxx - nedavno su dubloni bili na solidnom popustu na paypalu pa me Atago došao 50 kn manje. Pls stavi snimku meča u Atagu, kojeg spominješ. Jer ja imam iste skilove za kapetana kao ti a lagano se patim da napravim neki značajniji rezultat u tom brodu. Valjda sam previše igrao brodove tipa Hipper,Pepsi, Buddy, NO...

T}{OR 12.04.2016. 12:37

Citiraj:

Autor gnujko (Post 2913627)
@zgmmaxx - nedavno su dubloni bili na solidnom popustu na paypalu pa me Atago došao 50 kn manje. Pls stavi snimku meča u Atagu, kojeg spominješ. Jer ja imam iste skilove za kapetana kao ti a lagano se patim da napravim neki značajniji rezultat u tom brodu. Valjda sam previše igrao brodove tipa Hipper,Pepsi, Buddy, NO...

Baš je danas Aerroon stavio Atago filmić. :)

Stavio sam si za na listu za pogledati poslije posla:

Sent using Tapatalk.

Smoki_Gs 12.04.2016. 14:08

Citiraj:

Autor T}{OR (Post 2913584)
Ček ček, u partiji s Iowom im je Atlanta bila najbolji performer? Joj, idem malo Luna pozvat da ti skrši taj entuzijazam. :roller:
.

Nemoze mi nista skrsit entuzijazam nakon 10 citadela sa DDom :D Ali,da,moramo mu ic zamazat tog yamata.....

Tvrdi 12.04.2016. 15:00

Citiraj:

Autor T}{OR (Post 2913656)

Lik ima brutalne statse a carriere igra odlično

T}{OR 12.04.2016. 15:10

Yup, znam. Od njega sam pokupio par trikova. Odličan CV igrač. Ima u prosjeku 20k veći avg dmg od mene po CVu. Ali igrao ih je dugo prije nerfa / AA buffa tako da i to igra ulogu.

Nije loš BB igrač isto. Puno veći avg dmg s Carolinom recimo, ali osjetno manji survival rate. :)

Sent using Tapatalk.

zgmmax 12.04.2016. 17:34

Citiraj:

Da to sam vidio :fala:
Zaboravio sam da se brod može i doublonima kupit.

Probao jucer napraviti snimku i nije mi nikak islo, a nije mi se dalo zajebavat sa time pretjerano.
I sada sam napravio update tak da ne znam kako više pokrenuti reply :(

Citiraj:

Vidio taman taj filmic i isto ga gledam kada dodjem doma.

Flayer 12.04.2016. 17:58

Replay radi i dalje bez obzira na update ;)

BladeRy 12.04.2016. 19:29

Neznam jel tko primjetio, al jel rade 50% more exp zastavice kako treba?

Igram sa Ibuki, napravim 70-80k dmga, dobijem 3-4k expa. A toliko sam za isti dmg dobijao sa zastavicama. Sad sam odigrao 10ak partija bez zastavica i na taj dmg isti exp pada, 3-4k. Nisam nikad presao 5k expa ni sa zastavicama a imao sam runde sa preko 150k dmga i par killsa.
Sad mi je cudno, da dobijem toliko bez zastavice a nisam odigrao nista bolje nego druge runde...

T}{OR 12.04.2016. 20:08

Ja ih isto koristim, onih 12 soma XP-a na Baltiju je radi toga i X2 camo. Nadam se da rade...

Citiraj:

Autor Flayer (Post 2913811)
Replay radi i dalje bez obzira na update ;)

To je valjda prvi puta do sada. Ali radi. :)

PS: Koliko čitam u onom "sa RU foruma thradu", novi veliki patch će možda eliminirati invisifire za CA. Sve CA će dobit dodatnih +2km bonusa penal kod pucanja...

BladeRy 12.04.2016. 20:20

Ma super, sad su dosli na red cruiseri za sjebat. Zasto bi grindao 5th skill i cammo addon kad ce ih napravit beskorisnim.

Hoce ostavit Atagu isti gun camo penalty...ipak je to premium brod. Stoka debilna.
BB dobili brutalan overpen (osim kad mene gadjaju), DDi dobili prijetnju radara, sad je red za nerf cruisera... al to naravno nece utjecat na M.Citadelovica... gadljivo.

Lun 12.04.2016. 21:27

Citiraj:

Autor T}{OR (Post 2913584)
Šalu na stranu, i mi smo nanizali dosta pobjeda jučer. Drago mi je da je i kod tebe isti slučaj. Sl. put moramo s Lunom malo u diviziju, Yama mu skuplja prašinu dok ju on svako jutro polira u nadi za partiju. Ne može to tako...

Da da, sinoć sam entuzijastično doletio na TS da bi me dočekalo, "može petice? može". Sve mi je jasno :fiju:

T}{OR 12.04.2016. 21:29

Citiraj:

Autor Lun (Post 2913888)
Da da, sinoć sam entuzijastično doletio na TS da bi me dočekalo, "može petice? može". Sve mi je jasno :fiju:

Jučer je bila Strikina večer. 7 killova u jednoj partiji, ja nisam toliko Sealclubbao u najboljim partijama. :D

Lun 12.04.2016. 21:58

Citiraj:

Autor T}{OR (Post 2913890)
Jučer je bila Strikina večer. 7 killova u jednoj partiji, ja nisam toliko Sealclubbao u najboljim partijama. :D

Jeste ga barem prijavili zbog aim assista?

T}{OR 12.04.2016. 22:09

Dobio je sve reportove, od bota to chat reporta. :D

Niti s Carolinom kasnije mu nije loše išlo. Sumnjivo...

Smoki_Gs 12.04.2016. 23:23

Mene danas nije islo s Thorom i Mitrom,2 partije,win i loose,bio sam ispod svog prosjeka definitivno,ali zato je Mitra pokupio Krakena :) Rekao sam da sam sinoc ispucao svoje bonuse..........

T}{OR 12.04.2016. 23:54

Citiraj:

Autor Smoki_Gs (Post 2913965)
Mene danas nije islo s Thorom i Mitrom,2 partije,win i loose,bio sam ispod svog prosjeka definitivno,ali zato je Mitra pokupio Krakena :) Rekao sam da sam sinoc ispucao svoje bonuse..........

Nije pomoglo niti to što sam ja bio na telefonu dok smo sva trojica bili usred capa protiv 3 DDa, 2 CA i Colorada iza njih.

Previše smo se oslonili na radar. Odnosno barem sam ja postao presiguran kad vozim CA i igram puno agresivnije radi toga. S druge strane, iako smo obojica pali u drugoj partiji - nisu uzeli cap, i mitra je rješio one DD-e na malo HPa koje smo ostavili iza sebe. Nema pusha dok ih pokriva BB koji samo čeka da bok okrenemo.

Stavit ću replay od partije sa Flayerom (Thronia) gdje sam pobrao preko 3 soma base XP-a. Shima, Kagero i Fubuki vs Tirpitz i Baltimore. :)

EDIT: Replay je gore:

http://wowreplays.com/Replay/3837-T_...Baltimore-Trap

- Moram pojest svoje riječi, CV je pomogao spotanjem jer je držao lovca iznad A tako da ih je to smelo. U svakom slučaju, tu sam dobro odigrao i nisam išao naprijed dok nisu pali njihovi BB-i oko i u capu. Tek onda smo Flayer i ja sjurili se u cap. Pao je Shima (djelom radi radara), Fubuki i Montana. :)

Tvrdi 13.04.2016. 12:03

Citiraj:

Autor BladeRy (Post 2913863)
Ma super, sad su dosli na red cruiseri za sjebat. Zasto bi grindao 5th skill i cammo addon kad ce ih napravit beskorisnim.

Hoce ostavit Atagu isti gun camo penalty...ipak je to premium brod. Stoka debilna.
BB dobili brutalan overpen (osim kad mene gadjaju), DDi dobili prijetnju radara, sad je red za nerf cruisera... al to naravno nece utjecat na M.Citadelovica... gadljivo.

Tak je...iako čini mi se da će Bljeska kao premium dobiti taj dodatni penalty za invisifire....s tim da ja imam AFT pa neću tak jako patit...

BladeRy 13.04.2016. 12:09

Po nekim racunicama ekipa sa foruma, imacemo 200m window za invisi fire sa Atagom. A ako uzmemo u obzir da je invisifire sam po sebi vrlo situacionalan, mislim, koliko se puta dogodi da je BB/CA najistureniji brod, da plovi broadside tako da ne smanjuje range i da nema nikogka u blizini izmedju nas 2 da spota il neki DD unutar tog rangea.

Mozda samo lategame kad su DDi mrtvi il par salvi na startu ako DD nije isao na taj cap il otoci pomazu. Naravno, sve to je pizdarija jer MK ne pati od toga, puca sa druge strane planete :(
Al naravno, ja uzmem Zaoa i odma nerf, nakon sta su ga vec iznerfali u mp3, sad ode i ovo.

Tvrdi 13.04.2016. 12:25

ha čuj, kaj da ti kažem, meni danas ističe premium...:D

rock00 13.04.2016. 13:01

evo odigrao najbolju partiju s amagiem dosad.
5killova pao bi i 6,al falilo mi pola salve nakraju :(

http://s24.postimg.org/75xav2l2t/amagi.jpg

http://postimg.org/image/rsb7swa0n/

zgmmax 13.04.2016. 21:32

Citiraj:

Filmic je :care:
skoro milja kredita i 20k xp-a

Citiraj:

Nazalost obrisao sam repleyeve jer eto, mislio sam da ih ne mogu gledat kada napravim update i sada ih ne mogu vratit sa niti jednim softwareom :(

BladeRy 13.04.2016. 21:34

Zadnja vjest za invisible-fire je da je ono bilo samo za ruske DDove, navodno je lik zajebao prevod sa originala.
Al ne tjesi me to, ko zna sta ce idiotima past na pamet.

T}{OR 13.04.2016. 21:59

Baš sam ga i ja pogledao. Zasluženo ima WR koji ima. Brutalno odigrano, a pogotovo mi se sviđa kako je lansirao torpeda na onaj ARP Myoko - lik je mogao ili popit ih ili ono što je napravio - pokazat bok za dozu AP granata. :)

Malo ga je i posralo s one 3 vatre na Carolini (nema 20% šansu za vatru jer mu je to Nagatov kapetan), i velikim djelom se mogao upustiti ponovno u duele s drugim CA radi heala. Da je tu bio Mogami, Myoko ili neki USN CA koji u startu ima manje HP-a mogao je uletit u možda dva duela i to bi bilo to. Ostatak partije šuljanje i na daljinu.

T}{OR 14.04.2016. 10:02

Malo novosti za nadolazeći 0.5.5 krajem mjeseca:

https://www.reddit.com/r/WorldOfWars..._and_bad_news/

- teški nerf Kageru i Shimi, sada će ako sam dobro skužio maksimalni domet torpeda im biti 12km, Fubuki dobiva Ibukijeva nadograđena torpeda umjesto 15 km za 10km sa 20k dmg po torpedu, Shimi i Kageru povećan domet otkrivanja torpeda i smanjena im brzina uz sve ovo*
- HP kupola na DD i CA preko dva puta povećan
- T 8, 9 i 10 CV dobivaju Defensive Fire u trajanju od 2 min(!) kako bi se smanjio CV snipe**
- buff RU DD HE shellovima, veća šansa za vatru

* Koliko čitam, sada Fletcher postaje kralj svih DD-a, dok ameri imaju mogućnost slanja torpedo zidova. IJN DD će morati uć u domet radara za lansiranje.
** Već vidim kako Lexi zbog svog AA (najbolji od svih CV-a) sa Defensive Fire nema smisla uzimati ništa drugo nego full strike loadout. Biti će suza radi 1000lb bombi. :fiju:

Sent using Tapatalk.

Tvrdi 14.04.2016. 10:50

Super. Sad u t9 i t10 neće više biti toliko tog odvratnog torpedo spama...kupole više nisu glass (dobro i za Hippera i ruske DD koje igram)....povećanje vatre za ruse odlično (ti brodovi su heavy nerfani prošli put)...Pa je li moguće da ću sad opet kupiti Udaloya i prvi put Roona (kad skupim love) :D

T}{OR 14.04.2016. 11:42

Dakle kupuješ premium opet ako ovo zaživi? :D

Što se tiče Fubukija ja na to gledam kao buff jer sam jednom samo koristio 15km torpeda, 10km bolje leže uz 5.5 concealment. Sad će nadograđena imati i veći dmg i veću brzinu.

Ono što se isto može dogoditi je situacija kada je Minekaze izgubio 10km torpeda - porasao mu je dmg i općenito je brutalan DD. U svakom slucaju IJN DD će sad morati igrati agresivnije i bliže borbi - riskirati otkrivanje radarom. Da ne velim kako je Hydro skoro must have.

No možda je najbolja promjena DF na CVima. Lexi će bit skoro pa nemoguće snajpati sa Shokakuom jer DF najviše utječe na IJN avione dok su USN bombarderi "easy mode" radi toga što im je povećanje elipse zanemarivo veće pod DF. Spoji to s 1000lb bombama i imaš CV koji je samo takav farmer dmga. Već vidim kako ću sad morati aktivno braniti flotu sa Shokakuom ako je Lexi na drugoj strani jer snipe više neće biti metagame... Barem ne bi trebao.

Sent using Tapatalk.

Tvrdi 14.04.2016. 11:46

Citiraj:

Autor T}{OR (Post 2914626)
Dakle kupuješ premium opet ako ovo zaživi? :D

Što se tiče Fubukija ja na to gledam kao buff

Da. Kad sam govorio o torpedo spammu u t9 i t10 mislio sam na Kagera i Shimu. U svakom slučaju to bi bilo dobro da zaživi.

BladeRy 14.04.2016. 12:10

A jebote, oni idu iz krajnosti u krajnost. 2 minute def fire buff? 2 minute!!! Mislim, kao CA igrac primarno, super stvar, al za carriere...znaci cim neko opali skill, cijeli napad je propao (il ce barem imat ogromni spread bombi/torpeda) em ce izgubit aviona ohoho.

Shima wall of torps.... nije bas rijesen. Na long range se torpeda spreadaju i lakse je izbjec, naravno opet ima shanse da covjek nesto zakaci. Sad kad moraju pric blize, spread ce bit uzi a 3x5 torpeda je jos uvijek wall, sta ce bit jos teze za izbjec na short range.

Neznam, oni kao da ne igraju ovu igru. Samo izvuku neki buff/nerf gledajuc statse a gameplay zaboravi.

Tvrdi 14.04.2016. 12:19

Citiraj:

Autor BladeRy (Post 2914639)
A jebote, oni idu iz krajnosti u krajnost. 2 minute def fire buff? 2 minute!!! Mislim, kao CA igrac primarno, super stvar, al za carriere...znaci cim neka T8-10 krstarica opali skill, cijeli napad je propao (il cebarem imat ogromni spread bombi/torpeda) em ce izgubit aviona ohoho.

Shima wall of torps.... nije bas rijesen. Na long range se torpeda spreadaju i lakse je izbjec, naravno opet ima shanse da covjek nesto zakaci. Sad kad moraju pric blize, spread ce bit uzi a 3x5 torpeda je jos uvijek wall, sta ce bit jos teze za izbjec na short range.

Neznam, oni kao da ne igraju ovu igru. Samo izvuku neki buff/nerf gledajuc statse a gameplay zaboravi.

Da. Ta fora sa 15 torpeda koja se ispaljuje u šusu je komedija. Za bilo koji tier.

T}{OR 14.04.2016. 12:36

@ Blade: krivo si pročitao ili sam ja napisao ili nisi otvorio link - to je poseban DF samo za CVe u primarnoj funkciji sprječavanja CV snipea koji je na T9 legitimna taktika, na T8 i T10 nešto manje. Imaš 1 charge (6min cool down, 2 chargea i 4 min cd s premium consumable) i bonus odnosno multiplier je manji nego DF kod CA. CV snipe je rak rana viših tiera. Baci oko na Flamuov Hakuryu video koji je stavio jučer - 350k dmga samo zato jer je u startu snajpao drugog Hakuryua skupa s Lexijem i nesmetano rješavao ekipu. Upravo iz tog razloga je i uveden CV mirror MM koji se ponistava kada su u igri jako dobar vs jako loš CV igrač. Pogotovo na najvišim tierima gdje CV ima ogroman strike potencijal.

Sve u svemu - Shimina i Kagerina torpeda će imat manji domet, manju brzinu i veći radius otkrivanja. Ako žele super brza moraju prići na samu granicu otkrivanja što svi znamo što rezultira s čime. Vidjet ćemo...

Sent using Tapatalk.

BladeRy 14.04.2016. 13:21

Ma vidio sam poslije da je za CV, pa editirao, jeb ga, gledam jedan monitor a pisem na drugom i ne pazim. Al opet, 2 minute se avioni trebaju vrtit okolo ili samo baitas da baci buff i nakon 2 minute ga snipeas dok je cooldown u tjeku.

Za neki sistem snipe mehanike preventione neznam, flota bi trebala branit CVa, kao sta je i inace radila, al sad je gameplay da 99% ekipe ode farmat dmg a carrier neka se snalazi. Tu je mehanika igre problematicna.

Za DDe, opet, dodje na minimalni domet, posre spread od 15 komada i radi sta hoces, ako je netko sa radarom tu onda je rizik, ako nije, puno manji rizik. I evo dan danas vidjam ekipu u igri sta se cudi kako je jedna fighter grupa zbrisala sve njegove avione u jednom "prolazu", lik igra T9 CV i nezna za strife... fuck my life.
Drugi se kunu na cheat da kako netko vidi njegov DD u dimu....sta je to radar? Sad radi tih debila koji placu na forumu dobijamo ova polu-rjesenja.

Treba ljudima mozga ne da ih vode za ruku, koliko sam rundi vidio gdje CV ne scouta nista avionima i ako slucajno naidje na DDa, koji ima izgasen AA, on produzi dalje dok ekipa pokusava ubit dda tih par sec. Pa jebote, jel treba ljudima to nacrtat?
Stoj tu i nabi waypointe grupi aviona dok ti pola tima gadja tog DDa, a ne, fuck you all, idem na rearm.

Kad gledas sve skupa, oni krpaju "rupe" i sa time naprave nove rupe. Kad su nerfali CVeve, DDi su vladali high tier borbama, 4-5 shimi sa svake strane nije bilo neuobicajno, svi su to rekli na forumu, ovi ignorirali, kao i sve smisleno sta ljudi kazu.

T}{OR 14.04.2016. 13:34

Koliko sam ja informiran, limitiranje DDa isto nije isključena opcija. Ali navodno to čuvaju za kraj ako ovo ne pomogne.

Što se tiče CV def. AA to je super stvar i must have. Jer ako ne igram sa Smokijem koji vozi Baltija ne mogu se sam obraniti od snajpa efikasno kao što mogu sa Shokakuom. Moram igrat AS loadout onda i manje pomažem floti. Računati na nekoga sa CA koji će ti možda pružati AA support je lutrija blago rečeno, a sve ispod T8 CA i to samo ako je T8 CA full AA spec, imaš koristi odnosno može zaustaviti snipe na T9. 2 min trajanje je tu upravo iz razloga da ti da vremena da stigneš obnovit lovce koje si možda izgubio malo prije ili ih vratit do CVa. Ja znam da ću koristiti premium za 4 min cool down i dva chargea. A tako i većina ekipe koja zna što radi. 2 min trajanja je pre dugo za bait. A 4 min dovoljno do drugog snajpa.

Uz navedeno imam manual AA na Taihu koji može skinuti skoro cijelu američku DB eskadrilu sam po sebi prije nego izbace 1000lb bombe. Pogledaj neke od Aerroonovih CV YT videa - kao jedan od najboljih CV igrača smatra snipe "dick move" jer se od T9 na dalje sve svodi na to - ako igraš solo zna bit jako demoralizirajuće da se tako izrazim. Ovako će CV moć posvetit svoju pažnju floti i više se nadmudrivati s drugim CVom nego bit u strahu od snajpa cijelo vrijeme.

Sent using Tapatalk.

EDIT: Postoji šansa krivog prijevoda i možda sam ja krivo shvatio što je pisac htio reći - izgleda da 20km torpeda ostaju ali smanjuje im se brzina i povećava radius otkrivanja. Zao/Ibuki torpeda su možda zapravo 3. opcija...

BladeRy 14.04.2016. 14:35

Ja na snipe ne gledam kao dick move.
Jel ovaj iz carriera gleda jel u kurcu kad bacis manual drop tik do mete da lik pobere 4-5-6 torpeda? Isto i za DD/CA/BB, ubi sta prije mozes bilo kako.

Shema je mentalitet CV vozaca, stoj iza i farmaj dmg sa "puno" manje rizika. Nisu na 10-15km pa da pucaju, ne decloakaju se pucanjem, i u 90% slucajeva nadzive cijeli tim. Sad sa antisnipe sistemom, CV mozda nece ic na drugi CV nego ce oba 2 faramt dmg na drugim brodovima.

To je ono sta govorim, gameplay mehanika je ljude stjerala u kut. Napravi dmg za xp i lovu, sta vise dmga to vise xp-a i love. Snipe drugog carriera znaci zracnu premoc i puno lakse igranje.
Flote ne brane svoj carrier jer to ne daje pare (barem nije prije, sad avioni daju xp al sitno), drugo je ako netko igra division il teamplay gdje netko koordinira nesto, al overall je sistem pogresan.

Isto kao i ideja da bi CA trebao lovit DDove, sta im je i uloga supporta. Al ingame te DD spota, ako ne poberes salvu torpeda za koju neznas da dolaze, onda te snipa svaki BB sa druge strane. U high tier, nema anglinga, rng provuce shell i eto citadela-2-3 i adio.

Frustrirajuce do daske, gameplay mehanika iz WoT ne radi bas u WoWs i to se vidi iz prilozenog.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:49.