![]() |
Što nije sve jasno iz opisa?
> Vodafone Branding, no SIMlock |
Plus staviti ROM naše regije stvarno nije problem. Jedino opet nije ni ta ponuda niš ekstra jer nove ili stare do mjesec dana Lumie 920 se nađu za 2000-2200kn na Njušci s garancijama naših operatera.
|
Pozz , ovako imam problema sa lumiom 920 ! Dali vam se desava da vam recimo ne dolaze poruke sa whatsappa na vrijeme ( nekad jednostavno ne dodu dok ne udem u aplikaciju ) , i da ne pricam da mi obavjesti od facebooka dolaze najcesce nikada , ili kasne po jedno 2h ... Ako netko zna kako to rjesiti bio bih jako zahvalan ! LP
|
settings - applications - background tasks
provjeri da ti možda nije onemogućeno |
Citiraj:
istina, nisam obraćao pozornost na njuškalo |
Citiraj:
|
Citiraj:
Probao i ne radi. Loop u krug error kod downloada i i na kraju sada ne želi pronaći aplikaciju. :) Šteta. :p |
Citiraj:
Neće ti stizat notifikacije ako ti je u battery save modu. Pa baci oko kako stojiš s baterijom kad ti se to dešava. |
Ili ubiješ battery save mode. :D
|
Citiraj:
|
Skini whatsapp i instaliraj ga ponovo. Meni radi uredno
Za FB ne znam, ne koristim notifikacije za FB to sam pogasio. Imaš u optionsima aplikacije. A imaš i brdo različitih appova za FB. |
Što se facebooka tiče koliko ja znam te notifikacije generalno nikome ne rade ili bar ne rade vise nego sto rade, Microsoft radi na tome i nekih pomaka ima ali slabo je to.
Rijesio sam to tako sto sam si pinao ME tile tako da tamo vidim notifikacije sa facebooka(ne dolaze samo group chat not.) a facebook chat mi dolazi na messinging tako da mi je to preko toga rijeseno. Sto se whatsappa tiče to mi se prije dogadjalo na Lumiji 900 ali od kada su izbacili onaj veći update radi ko singerica. Sada na Ativ S-u također radi odlično, a koliko vidim i ostatku moje ekipe koja ima WP8/7.8 uredjaje radi savrseno. Probaj reinstall napraviti, neznam sto bih ti drugo rekao :( |
Probao sam deinstalirati whatsapp pa instalirati , i opet isto . Cak sam i resetirao mobitel na tvornicke postavke i opet je isto :/
Ove od FB sam se pomirio da nema , ali nisu mi toliko ni bitne , ali whatsapp koristim stalno tako da me ovo bas bode u oci ! A bas mi se poceo svidat WP8 i sad mi ovo bas i ne pase :( |
eto moj prijedlog ti je onda da se ti i ja mijenjamo, das meni 920 ja tebi Ativ S na kojem 100% radi whatsapp :D
p.s. ativ s nije star ni mjesec dana ko nov je xD |
Imam i ja Whatsapp na Lumii 820 koji radi, tako da možemo mijenjati :lol2:
|
Whatsapp radi uredno, a FB notifikacije me ovak i onak ne zanimaju iako se prikazuju na FB appu kao numeracije. :D Na ikonici priše recimo 2 i to znači da imam dve notifikacije.
Chat sam sredio preko IM+. |
Citiraj:
|
Ekipa ne znam dal sam na pravom mjestu ali vec lagano gubim zivce pa cu tu pitat u nadi da neko mozda zna rijesenje....
Stvar je u tome da imam Lumiu 920 i u "music+videos" appu nemam xbox opciju. Probao sam promijenit regiju(prvo Danska jer je Danska firmware verzija, nakon toga US) i nista, negdje sam cak procitao da je ljudima proradilo nakon sto su instalirali Xbox extras ili Xbox smartglass, probao sam i s time ali nista. Je li neko imao taj problem i zna li mozda kako to rijesit. Nije mi tolko bitna ni sama ta Xbox music opcija jer ju necu koristit za streamanje i kupovinu muzike ali kolko sam skuzio preko tog cuda se updateaju pozadinske slike trenutnog izvodjaca u music playeru i lock screenu dok svira muzika pa bi ful volio imat tu opciju umjesto ove gadne sive pozadine. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Na što trebam paziti ako kupujem polovnu Lumiu 920?
|
@Don Kihoty
Hvala stari! App je odlican i taman ono sta mi je trebalo :D |
Izgleda da se Njoka ne sprema predstaviti samo novi mobitel već i više od toga.
http://conversations.nokia.com/2013/...rld-abu-dhabi/ |
Citiraj:
|
Ali laptop bi mi se definitivno svidio! :goood:
Ako su mogli raditi TV-e i CRT monitore - mogu i prijenosnike. Moja želja: -ultrabook od 13.3'' sa oštrim bridovima/uglovima (zakrivljeni su mi dosadni) -mat crn -touch display sa ClearBlack display tehnologijom -SSD 32GB + 320GB HDD -Intel Pentium 2127U -4GB RAM -tipkovnica, touchpad, trackpad i tipke kao na Lenovo prijenosnicima -24 mj jamstva -6 ćelijska baterija (a ne 4 kao većina ultrabookova) :chears: |
Citiraj:
Teško da bi nešto tako bilo ostvarivo jer bi Microsoft sad trebao kupiti Nokiu te po nekim informacijama Nokia brand će ukinuti i biti će samo Lumia. Ali lijepo čuti neku takvu ideju :goood: |
Citiraj:
vidim da su i u komentarima podivljali :) p.s. još jeftinija l920 u austriji |
Personalize your Lumia's Glance screen with Glance Background beta
evo malo novosti za Symbian nostalgicare, Sleeping Screen sa S^3 dobio WP8 reinkarnaciju :respekt: kao i "obicni" Glance - zahtjeva Amber (GDR2) nadogradnju i radi na svim WP8 modelima osim 520 i 625 ;) edit: evo malo inspiracije za sve 8-bit hejtere :fiju: WPCentral Contest: Submit your Nokia Glance Background! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A, slušajte. Navedite mi bar jedan smartphone drugog proizvođača koji ima sat na sleep ekranu. Nema ga zasad tako da Nokia i s tim "porukama nalik 3310" je svjetlosnu godinu ispred Samsunga, Sonyja...
Meni taj sat dosta znači i uvijek sam ga imao, počev od starih Symbiana do L920. Nekako, kao da je mobitel "živ" i kada ga ne koristim. |
bilo bi lijepo da se alarm upali kada je mobitel ugašen. možda zvuči ludo, al ja volim ugasit mob prek noći.
|
Citiraj:
Imaš i alternativu, Airplane mode :D |
Citiraj:
niti ću ikada. :lol2: Citiraj:
EDIT: Evo link za sve "lenčine" http://www.windowsphone.com/hr-hr/st...2-783537201b84 :P Citiraj:
Jako korisno! :care: |
Citiraj:
Meni bi bilo draže da stave osvjetljenje windows tipke kad je propušten poziv/poruka/mail i onaj breathing light kad nema ničeg nego da gube vrijeme na ovakve gluposti. Što će ikome backround za glance. Imaš background lockscreena i to je sasvim dosta. Neka za Glance s GDR3 osim boja uvedu i biranje smještaja i ja sretan. |
Meni ne fali puno na WP8 uređajima:
1. Alarm kada je mob isključen (prazan) - neka rezervira 5-7% baterija za to. 2. Kada se mob isključi/uključi - neka ostavi postavke razine zvuka kakve su i bile, a ne na 15/30 kako automatski stavlja 3. Manualno podešavanje razine zvuka za pojedinu aplikaciju/segmenat aplikacija 4. FILE EXPLORER - i mogućnost slanja cijelih mapa preko BT-a, a ne samo pjemu po pjesmu ili video po video 5. Omogućiti snimanje razgovora sebe i sugovornika (moguće za sada samo na WP7.x) 6. Nativni diktafon koji sprema sadržaj snimke na microSD karticu 7. Korištenje tipke "search" u svakoj aplikaciji/submeniju kao aktivnu tipku za pretraživanje aplikacije/submenija, a ne samo pokretanja Binga 8. Lokalizirano glasovno mobitela (mogu staviti HR, SRB, BIH, meni nebitno - samo da RADI i "po domaćem") 9. Isključivanje aplikacija u task manageru (vidljivo na GDR3 demoima), te automatski "ubijanje" svih pozadiskih aplikacija preko istog task managera 10. Dodavanje bilo kojeg zvuka za zvono/alarm/poziv/poruku bez uporabe vanjskih aplikacija, te nebitno o dužini trajanja zvuka/pijesme |
Stvar je u tome kaj mora biti "gadno" tako da baterija ne bi "gadno" kratko trajala :)
|
Nabavio si napokon L920, mob je stvarno klasa za sebe, od ekrana i kamere pa do izrade i opčenitog user experiencea. Mislim da za 2100kn koliko sam ga platio (Vip garancija, star tjedan dana, full bundle) nema boljeg deala, eventualno Ativ S još dolazi u obzir jer mu je dosta pala cijena no kod WP-a Nokia je ipak Nokia.
|
I ja sam danas uzeo Lumiu 920, 2200 novi neotvaran, otključan na sve mreže.
Baš sam si super danas zbog toga :D |
Evo, već dva dana uživam na 920 :) 899kn u Vip i odmah na Amber apdejtan. Uglavnom fluidno. Glance screen superiška :)
Može preporuke za app. Koliko vidim, neki su drugačija imena. Čekam Flipboard i ja happy. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:21. |