![]() |
Citiraj:
|
SGS je bolji izbor od Desirea u svakom slučaju. Ima strašan community i može se naći svega za njega.
|
Ekipa, jel se isplati uzeti sa njuskala Nokiu N8 za kakvih 100€?
Trenutno sam na Galaxy Mini 2, koji je banana totalna, pa da se malo maknem od Androida, a i kamera na N8 bi mi dobro dosla, posto mi je krepao fotic... |
Ovisi u kakvom je stanju, no za 700 kn se isplati.
|
Pozdrav
Zagledao sam si u tele 2 Samsung galaxy s3 mini, nude mi ga uz produženje pretplate za nekih 1300kn. Inače je oko 2200 na bonove. Imate neku drugu preporuku? Nemora biti ni pretplata a ni tele 2 :) Hvala |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hoce li biti podrske za mini sto se tice novih romova ?
Meni isto izlgeda nelose, posto nema nista manje sa amoled ekranom. |
Radije uzmi SGS2 - bolji je u svemu od S3 Mini. Imam oba.
|
Ima li koji manji android mob da valja i da ima dobru rezoluciju. Gledao sam samsung y s6310, izgleda ok po specifikacijama jedino je rezolucija skroz losa.
|
Reza mu je preloša.
Iskreno, svi ti mali ekrani nisu baš dobri jer su slova sitna, a surfanje i čitanje na njima je posebna priča/patnja. Ispod 4" se ne isplati ništa uzimati. |
Citiraj:
|
XU ima samo 512Mb rama, samo 4Gb raspložive memorije i nema sd slot.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozdrav, brat uskoro planira kupiti novi mob, odlucio se za neki smartphone, planirao je iphone ali sam mu rekao da radije ne ide na to, ne zato što ne volim iphone već zato što ZNAM vjerujte mi znam da mu se nece svidjeti, a i posao mu zahtjeva malo duži vijek baterije, cilja na nešto sa istom ili većom veličinom display-a od iphona.. pa ako imate kakve preporuke?
|
Moraš napisati koliko novaca misli dati za mobitel...
|
Moze pomoc? Frend ide u tele2 pa bi si uzeo neki mob, a ja sam doslovce tudum za te stvari :D
Izbor sam suzio na ove LG Optimus L7 ZTE Blade III Sony Xperia J Sony Xperia E Koji je najbolje uzeti? A koji drugi najbolji u slucaju ako ovaj naj nemaju? :D Hvala |
Xperia J, pa Blade 3
|
Ja bih izbjegao XJ jer se Sonyjev UI vuče na tom procesoru ko krepan, bar ICS, za JB ne znam no vjerojatno je identično. L7 je fin mobitel sa odličnim ekranom za tu cijenu, a Blade 3 se nameče kao best buy već neko vrijeme.
|
da i ja gledam bas taj blade3
|
|
Isplati iako je ovaj malo 'okljaštren' jer ima samo 8Gb interne meme, ali zato ima sd slot za proširenje.
|
To nije toliko vazno...vaznije je izrada i kvaliteta...ono da dura sto duze
|
Imam S2 i mogu ti reći da je odlično napravljen. Čak i bolje od S3.
|
Hvala svima!
Idemo danas ili sutra kod ovce pa cemo vidjeti ako imaju s2 to,ako ne blade |
Citiraj:
Ako ne onda L7, dolazi sa ICS-om ali neka odmah napravi update na Jelly Bean jer koliko sam ja istrazivao i citao recenzije ICS na L7 je bugovit, npr. instaliras igru a on veli da se nemoze pokrenut. Navodno je to rijesenom official update-om na Jelly Bean. Bjezi od ZTE ( vidi moj post #2320 u ovoj temi ) |
po tvojem zte ima sam losu kameru bez bljeskavice...jer to mi bas i nije vazno....
ako je ostalo super onda kamera namjanji problem... |
za 1745 ce bit u tele 2 ZTE Grand X Pro,ima tko ovaj mob. nalazim razlicte informacije po netu...
|
Citiraj:
Ekipa kaze da pocme trzat i laggat nakon nekog vremena, to je ono sto ja znam. |
ah,ok onda krizamo njega :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Seka mi traži novi mob, jer njenom Desireu više ni spuštanje ferkvencije na 400 mhz ne pomaže, naravno opet android ili os koji podržava Whatsapp i viber, može i sa njuškala, ekran oko 3,5 naviše (može i 3,3 od galaxy mini 2)
500kn al nije fiksno može se rastegnit do 100€ ako se isplati dosad sam samo naletio na galaxy mini 2 koji je ok e da dual sim bi bio zgodan, ali niti malo nužno |
Pada mi na pamet Huawei G300. 4" IPS ekran i proc i RAM slicno kao na Desireu. Ima sluzbenu ICS nadogradnju i nadju se sa garancijom jer se mob pojavio negdje krajem 9. mjeseca u Hrvatskoj... Mob je odlican value for the money, jedini minus je ova osjetljiva srebrna farba na poklopcu.
|
Citiraj:
A ovo rijesis tako da kupis gel case na ebayu i dobijes i free screen protector :D |
Citiraj:
Samo neznam koliko će dugo radit updejtove za njega, pošto ga nemislim mjenjat bar dvije godine. |
4.2 će mu biti zadnji update. Ali ima na netu ROM-ova k'o u priči za njega i vjerujem da će se kad-tad naći i 5.0. Mob je dovoljno jak da ga izdrži.
|
Citiraj:
|
Koji je trenutno najjeftiniji android na našem tržištu? Mislim na prepaid (ili sam uređaj), ne pretplatu.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:42. |