![]() |
Citiraj:
:D |
Kaj je to bilo na Hrt-u o ST-u?
Kaj velite da napravimo peticiju da Nova TV ili RTL stavi ST npr. Enperprise( sa Archerom) i onda bi imali dvije epizode dnevno?:D |
Good thinking! Onda reci bye bye životu van gledanja ST.
Šteta što nema neki ST chanel na satelitu...:D |
Ak ko ima acount na st formumu nek stavi peticiju!
|
Evo i moj mali jubilej (50-ti post) pa ga i ja posvećujem najdražem threadu :beer: :beer: :beer:
|
Katica: "Nema puno farmera iz 20. st. koji se voze Delta kvadrantom"
LOL |
Prva epizoda je bila odlična.
Kak su se usrali kad je Tom upalil makinu, a i face kad su vidjeli mrcinu kak leti u svemiru. : roller : |
damn , ja sam zaspal na zadnjoj epizodi
more ko reči o čemu se delalo :rolleyes: |
Ja uvijek zaspem pred kraj treće pa tako i sada al nema beda pošto sam ih već prije gledao.
A u zadnjoj se radi o tome [SPOILER AHEAD IAKO STE SVI GLEDALI] da se Kim probudi na Zemlji saznavši da je Voyager uništen prije nekoliko mjeseci a da niti on niti Paris nisu stupili na njega; Kimova zaručnica (dobra je dobra) prigovara na njegovo čudno ponašanje ali on svejedno ne kuži šta se dogodilo i pokušava se vratit na Voyager; nalazi Parisa u nekoj bilijarskoj krčmi :beer: u Marseillu, njih dvojica ukradu šatl Yellowstone i ulete u vremenski pomak dok im je za repom Nebula; Kim se pojavi u "normalnom" svemiru i vraća se na Voyager. A za sve ovo su zapravo bila kriva neka čudna bića a jedno od njih je bilo utjelovljeno u konobaru Kimove omiljene kavane. :beer: HaPPy EnD :) |
fesinejtin .... thnx:beer:
|
|
Mnogi su se sa njim u početku sprdali.
Mnogi su ga omalovažavali, no on je sve stoički podnosio dok nije postao punopravni član. Oni koji su ga podcijenili ili jos gore uvrijedili, skupo su platili :rambo: Ovo je naj legendarnija lekcija kojom je doctor pokazao tko je naj opakiji igrač sa ove strane crne rupe :) Snimka za uspomenu (4MB) : Tuvok, pokreni Fotonski Top ! |
Visage daj stavi neki normalni link na ovom nešto javlja da se nemože downloadat sa tripoda ili nešto tak
|
meni dela , njanjanajnajnajna :D
|
Citiraj:
Ma arbajtuje ko urica :cool: Koji browser ? Fino copy link pa ga zdravo seljacki pukni u toolbar i to je to, ili ga odmah save-aj na disk, kao target. Malo mi je cudno da ovako narcisoidno gledas svoje vlastite filmove :D To je malo ipak.... ;) |
Taj dan nisam bio baš pri sebi pa da vidim kak sam izgledal kao kapetan i onak lud ko šiba.
Browser je IE:D |
Citiraj:
Ti doctore zbilja volis ziviti opasno ;) Pa opet (ako nemas nista drugo) mozes opisanom metodom skinuti ili ako ima neki download manager + link. |
dobra današnja epizoda....na početku sam zabrijo da će biti neki holodeck shit...al sam kasnij skužio da sam ju gledo i prije
btw kes je opaqa bitch i štel bi ju imati za po doma :D |
Citiraj:
|
Jedno i drugo :D .
|
Daj mi pošalji na mail ak možeš
ciber_manija@net.hr |
uf...danas je bilo prilično dosadno...opet nekakvi Caretakeri...a Katica umjesto da nađe neki ekvivalent Risi:) i uživa do kraja života, ona se pokušava vratit mužu i škotskom ovčaru:smoke:
Ma bilo je i dobrih stvari - Usr'o sam se kad se Tuvoku izobličila faca:eek: hehe neću moć zaspat od trte:). |
kvragu... propustio sam fotonic cannon epizodu...
ali se zahvaljujem kolegi Visage sta je ostavio filmic... :beer: |
Čekaj, jel bila foton canon epizoda na HRTu dosada (mislim na sadašnje prikazivanje)?
|
pa valjda je kad su pricali o njoj...
|
bah inace gledam samo nedjeljom navecer, jer ovako nestignem uglavnom zbog termina, a ovu nedjelju nisam gledal 5-tu epizodu jer je 4-ta bila tak dosadna da sam zaspal -.-, pa ak se neko sjeca sta je bilo u petak nek slobodno isprica :)
|
Našli su onu žensku Caretakericu, Kes je otkrivala svoje moći (spalila Tuvoka), neki kretenski Ocampa se pokušavao upucavati Kes, Caretakerica ih je pokušala uništiti, ali su je onesposobili i onda na kraju pustili, bla bla bla
|
Citiraj:
Dragi Trekeri. Fellows ST forumasi... Evo što smo doživjeli od ßellerophona i Sky-a :( Pogledaju insert iz Fotonske epizode... i njima 7of9 sasvim normalno paše u sadašnju sezonu :( Za ovo je djelomicno kriv IceFisherman jer ocigledno sublimacijska disocijacija je kod ova dva clana izazvala amneziju. Ice, rekao sam da implementiras da vole seriju a ne da istu zaborave ;) Predlažem hitni disciplinski postupak primjeren federaciji jer je nanešena poprilična šteta ovom forumu :) Molim hitno vase sugestije kako adekvatno kazniti ovaj zaboravni duo : ßellerophon & Sky |
Hehehe dovoljna kazna je da svi bace pogled na link Visage je prepun lucidnih ideja... Shame of the week, LOL:clap:
|
ROTFLMAO: roller :
Nisam vidio isječak jer ga uopće ne mogu downloadati. Ali je shame link odličan! :D :D :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:27. |