PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Star Trek i ostale SF serije (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=8564)

IceFisherman 04.09.2004. 21:35

Citiraj:

Originally posted by acer
Nema to veze sa ST serijom,u to vrijeme je bila neka emisija o nekioj djeci.Isto to je pisalo i na teletextu.
Točno , a ni mi se dalo gledati kaj je to , ja sam več mislil da su snimili nekakav novi star trek a kad ono :rambo:

:D

ćiber_manija 04.09.2004. 21:53

Kaj je to bilo na Hrt-u o ST-u?
Kaj velite da napravimo peticiju da Nova TV ili RTL stavi ST npr. Enperprise( sa Archerom) i onda bi imali dvije epizode dnevno?:D

Sky 04.09.2004. 22:06

Good thinking! Onda reci bye bye životu van gledanja ST.
Šteta što nema neki ST chanel na satelitu...:D

ćiber_manija 04.09.2004. 22:12

Ak ko ima acount na st formumu nek stavi peticiju!

Emissary 05.09.2004. 01:22

Evo i moj mali jubilej (50-ti post) pa ga i ja posvećujem najdražem threadu :beer: :beer: :beer:

Emissary 06.09.2004. 10:57

Katica: "Nema puno farmera iz 20. st. koji se voze Delta kvadrantom"

LOL

vga killer 06.09.2004. 12:14

Prva epizoda je bila odlična.

Kak su se usrali kad je Tom upalil makinu, a i face kad su vidjeli mrcinu kak leti u svemiru. : roller :

IceFisherman 06.09.2004. 20:33

damn , ja sam zaspal na zadnjoj epizodi

more ko reči o čemu se delalo :rolleyes:

Emissary 06.09.2004. 21:03

Ja uvijek zaspem pred kraj treće pa tako i sada al nema beda pošto sam ih već prije gledao.

A u zadnjoj se radi o tome [SPOILER AHEAD IAKO STE SVI GLEDALI] da se Kim probudi na Zemlji saznavši da je Voyager uništen prije nekoliko mjeseci a da niti on niti Paris nisu stupili na njega; Kimova zaručnica (dobra je dobra) prigovara na njegovo čudno ponašanje ali on svejedno ne kuži šta se dogodilo i pokušava se vratit na Voyager; nalazi Parisa u nekoj bilijarskoj krčmi :beer: u Marseillu, njih dvojica ukradu šatl Yellowstone i ulete u vremenski pomak dok im je za repom Nebula; Kim se pojavi u "normalnom" svemiru i vraća se na Voyager. A za sve ovo su zapravo bila kriva neka čudna bića a jedno od njih je bilo utjelovljeno u konobaru Kimove omiljene kavane. :beer: HaPPy EnD :)

IceFisherman 06.09.2004. 22:57

fesinejtin .... thnx:beer:

Emissary 07.09.2004. 03:49

jor velkam

end hir iz d ful riport:Non Sequitur

indžoj ridin' :beer:

Visage 08.09.2004. 06:32

Mnogi su se sa njim u početku sprdali.

Mnogi su ga omalovažavali, no on je sve stoički podnosio
dok nije postao punopravni član.

Oni koji su ga podcijenili ili jos gore uvrijedili, skupo su platili :rambo:

Ovo je naj legendarnija lekcija kojom je doctor pokazao
tko je naj opakiji igrač sa ove strane crne rupe :)

Snimka za uspomenu (4MB) : Tuvok, pokreni Fotonski Top !

ćiber_manija 08.09.2004. 23:29

Visage daj stavi neki normalni link na ovom nešto javlja da se nemože downloadat sa tripoda ili nešto tak

IceFisherman 08.09.2004. 23:31

meni dela , njanjanajnajnajna :D

Visage 08.09.2004. 23:40

Citiraj:

Originally posted by ćiber_manija
Visage daj stavi neki normalni link na ovom nešto javlja da se nemože downloadat sa tripoda ili nešto tak

Ma arbajtuje ko urica :cool:

Koji browser ?

Fino copy link pa ga zdravo seljacki pukni u toolbar i to je to, ili ga odmah save-aj na disk, kao target.

Malo mi je cudno da ovako narcisoidno gledas svoje vlastite filmove :D

To je malo ipak.... ;)

ćiber_manija 08.09.2004. 23:45

Taj dan nisam bio baš pri sebi pa da vidim kak sam izgledal kao kapetan i onak lud ko šiba.
Browser je IE:D

Visage 08.09.2004. 23:55

Citiraj:

Originally posted by ćiber_manija
Taj dan nisam bio baš pri sebi pa da vidim kak sam izgledal kao kapetan i onak lud ko šiba.
Browser je IE:D

IE?

Ti doctore zbilja volis ziviti opasno ;)

Pa opet (ako nemas nista drugo) mozes opisanom metodom skinuti ili ako ima neki download manager +
link.

MentalHarikiri 09.09.2004. 01:54

dobra današnja epizoda....na početku sam zabrijo da će biti neki holodeck shit...al sam kasnij skužio da sam ju gledo i prije

btw kes je opaqa bitch i štel bi ju imati za po doma :D

Bl@de 09.09.2004. 08:22

Citiraj:

Originally posted by MentalHarikiri

btw kes je opaqa bitch i štel bi ju imati za po doma :D

kaj da cisti i pere ves ili nekaj drugo;)

ćiber_manija 09.09.2004. 09:01

Jedno i drugo :D .

ćiber_manija 09.09.2004. 09:06

Daj mi pošalji na mail ak možeš
ciber_manija@net.hr

Emissary 11.09.2004. 03:25

uf...danas je bilo prilično dosadno...opet nekakvi Caretakeri...a Katica umjesto da nađe neki ekvivalent Risi:) i uživa do kraja života, ona se pokušava vratit mužu i škotskom ovčaru:smoke:
Ma bilo je i dobrih stvari - Usr'o sam se kad se Tuvoku izobličila faca:eek: hehe neću moć zaspat od trte:).

ßellerophon 13.09.2004. 19:57

kvragu... propustio sam fotonic cannon epizodu...
ali se zahvaljujem kolegi Visage sta je ostavio filmic... :beer:

Sky 13.09.2004. 20:25

Čekaj, jel bila foton canon epizoda na HRTu dosada (mislim na sadašnje prikazivanje)?

ßellerophon 13.09.2004. 20:37

pa valjda je kad su pricali o njoj...

BELIAL 13.09.2004. 21:23

bah inace gledam samo nedjeljom navecer, jer ovako nestignem uglavnom zbog termina, a ovu nedjelju nisam gledal 5-tu epizodu jer je 4-ta bila tak dosadna da sam zaspal -.-, pa ak se neko sjeca sta je bilo u petak nek slobodno isprica :)

Sky 13.09.2004. 21:29

Našli su onu žensku Caretakericu, Kes je otkrivala svoje moći (spalila Tuvoka), neki kretenski Ocampa se pokušavao upucavati Kes, Caretakerica ih je pokušala uništiti, ali su je onesposobili i onda na kraju pustili, bla bla bla

Visage 13.09.2004. 21:42

Citiraj:

Originally posted by ßellerophon
pa valjda je kad su pricali o njoj...

Dragi Trekeri.

Fellows ST forumasi...

Evo što smo doživjeli od ßellerophona i Sky-a :(

Pogledaju insert iz Fotonske epizode... i njima 7of9 sasvim normalno paše u sadašnju sezonu :(

Za ovo je djelomicno kriv IceFisherman jer ocigledno sublimacijska disocijacija je kod ova dva clana izazvala
amneziju. Ice, rekao sam da implementiras da vole seriju a ne da istu zaborave ;)

Predlažem hitni disciplinski postupak primjeren federaciji jer je nanešena poprilična šteta ovom forumu :)

Molim hitno vase sugestije kako adekvatno kazniti ovaj zaboravni duo : ßellerophon & Sky

Emissary 13.09.2004. 22:27

Hehehe dovoljna kazna je da svi bace pogled na link Visage je prepun lucidnih ideja... Shame of the week, LOL:clap:

Sky 13.09.2004. 23:09

ROTFLMAO: roller :
Nisam vidio isječak jer ga uopće ne mogu downloadati. Ali je shame link odličan! :D :D :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:27.