![]() |
Citiraj:
Meni se to shranje isto događalo, više clockam manji score ono WTF? Kupio Scythe musashi i onda je sve sjelo na svoje mjesto, veći clock = veći score, a i max overclock se povećao. |
@DomagojX - koliko su se dale klokat s tim driverima? ja sam imao problema s njima, nisam smio pipnit nista odmah se rusilo, 9.8 su mi daleko stabilniji
|
solo grafa 822/1101
|
evo jedan neuspjesan pokusaj probijanja 20k bodova s aemdejcem :D na gtx 275...
ali danas je novi dan, a stari izazov je jos tu :D http://www.imagesforme.com/show.php/704308_19907.jpg |
Da to cudo ne moze priko 4Ghz...? Vjerojatno bi isa sa boljim hladjenjem, ha?
U svakom slucaju jako si blizu 20k ;) |
ide preko 4 i sa zalmanom, ali nedovoljno stabilno za 3dmark. mozda bi s true ili necime i mogao...ma zapravo dok malo padnu temperature, da vidis...ali mislim da cu kao dugorocno rijesenje nabaviti neko kvalitetnije vodeno..
|
Da, ili vodeno ili mozda neko zracno kvalitetnije poput true ili megahalems...
btw, dobar skor |
CJB posudiš mi tvikera na jedan session? :D
Oderi NB frekvenciju i ništa drugo, iznenadio bi se koliko ćeš bolji rez dobit ;) 20k+ |
|
Ma super je :D
Svaka ćast :D |
hvala...eto sad opet odvrtio sve na istim postavkama kako i tu gore i onda dobim 25.5k...wtf? :D
edit: mi može netko reć kako se radi validacija....ja sam fino kad je odvrtio 3dmark kliknuo submit your results i dobio sam ovaj link http://service.futuremark.com/home.a...24E0C117E7AF88 i sad kad ga stisnem ne vidim nikakvu validaciju :stoopid: |
|
a jbg...neam ja D0 :D...a dođi si po grafe pa iscijedi :D
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima se u planu neka sesija ;)
|
Citiraj:
|
ajde sretno, ako trebate kakvu ddr3 memoriju javite
|
eto mojih rezultata
eto mojih rezultata
|
Citiraj:
slabi su ti to rezultati :beer: moglo bi se to malo bolje (vidjeti) :beer: |
Citiraj:
Ali neću, neka još malo žive u neznanju :D, do druge sesije :) , šta bi tek bilo da smo stavili onu drugu grafu na čekanju i sa njom provrtili :) pffffff OC cookies FTW :D |
Citiraj:
|
nemam XP na tom kompu, nema više ni Viste.... sad je samo Win7 x64
ionak je dovoljno za No1 ako gledamo da je to samo 1 GPU :D |
Ajd pa nije valjda da nemaš niti jedan neki manji hard i u 20 minuta instaliraš windows XP s driverima za chipset/gpu i 3DMark :)
|
Wolv papak jedan, opet bi se izvlačio da nemaš vremena a? :D
Daj nakuri to čudo još malo ae.. nebudi lijen :) XP rokni i malo taj uncore još natjeraj :) |
odličan oc za tu voltažu.
to bi trebalo ići daleko više. |
ma ovo je za pocetak... ne stignem nikako sjesti par sati u komadu za comp
|
Pa nema nikakvog SS-a/thumbnaila ovdje, o čemu ti?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ajde vise jel misle oni tebi vratit to, po procu se paucina uhvatila :D Inace gledam malo ove zadnje skorove, svi se nesto raspistoljili sa 20k i debelo preko al sa fino oznojenim hardverajem, tako da mi se cini da ce nase 3 banke tesko skinit :p OC cookies dude :care: |
Ma yebeš ploču :D, nit smo nesposobni, nit papci, nit je voltaža bila velika (rekao bi da nije bila ni umjerena a kamoli velika), nit je BCLK prešao 210 u tom run-u... sreća jbg, ploča kihnula sama od sebe, bit će da je nešto do PCI-e utora... jbga :D
Čekam odgovor od reklamacije, kad su primili ploču javili su da mi ne mogu reći kad će biti riješena... dakle možda i 45 dana :/ a po 'ardveru se paučina hvata :D Vozim GTX275 na 945i čipsetu :D :D , epic Baš gledam po ibeju kakvu EVGA x58 3 SLI za 250$ uzet, svrbe me prsti, htjeli bi OC bench seš'n :D Pa kad mi se vrati RIIE ovu prodam :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:18. |