![]() |
g2play 21€
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Dobar deal.
|
Nostalrius Begins - only brave will enter!
Samo cu reci da igram vec 2 mjeseca i uzivam u svakome trenutku. :D |
Pa prije je bilo tih privatnih servera samo je trebalo promjenit textualni realmlist u ip adresu od servera.
Cak sam ja jedno vrijeme imao wow server ali ne ovako veliki :D od 1.7 patcha pa cak mislim i tbc (bilo davno... 2005). Mislim da ih i sad ima na stotine servera razlicith verzija od vanille pa sve do ove zadnje exp. http://www.xtremetop100.com/world-of-warcraft Samo uvjek je bio problem s bugovima,pola spellova nije radilo,talenti i questovi neki nisu bas svi radili kako treba. Na kraju shvatis da se je najbolje prebacit na retail jer tamo "nema" hackera a i sve radio dobro + populacija velika. Ako su ovi tako uspjesni kako se prica na stranicii da drze 8.5k ljudi bez laga onda im svaka cast i to bi mogao bit jedan od boljih servera :zdero: . Samo da nadodam nesto vezano za retail.. NAJVECA glupost koju su mogli napravit je omogucavanje letenja na starim kontinentima pa zasto čemu !? Sto nije moglo ostat u outlandu di je i bio pocetak. :( a ima tu jos toga.... |
Atlantiss (Najbolji Cata server), Warmane (Top 3 Wotlk-navodno je najbolji), TrueWoW(top 3 Wotlk), DalaranWoW (top 3 Wotlk)
To su 4 najbolja privatna servera koja trenutno postoje. Skoro kao retail su. I 99% Quest-ova, Spell-ova rade. Čudo da :D |
Nedjeljom u Stranglethorn Valeu ne mozes questat koliko ljudi world pvp-a. Jos malo pa Ahn Qiraj izlazi, ma milina. Bug free, puno ljudi, savrsen balans izmedu tezine i zadovoljstva, sto dalje reci...
Izazov je nakon 2-3 zadnje retail expanzije. :roller: |
I ja sam mislio počet na nekom Vanilla serveru. Old school. Ali kad se sjetim koliko sam morao farmat da bi mogao ozbiljno raidat... Stvarno uzima jako puno vremena. Znao sam cijelu noć farmat ako sam ocekivao wipefest dan kasnije.
|
Pozdrav ekipa.
Netko ovdje planira uzeti/je uzeo Legion? Molim mišljenja za i protiv, da li da kupim ili ne. 400kn + game time, nije malo. Imam level 100 druida trenutno, nisam ga igrao 6 mjeseci. |
Ja ću ga kupit. Imo Legion bi mogla biti najbolje ekspanzija od TBC-a.
|
Ja sam preorderao prije pola godine, jer prije ili kasnije bi ga uzeo.
Vjerovatno ćeš dobiti 7 dana trial pa da probaš, sada je neki patch izašao pa možeš se pripremiti |
Ma ako ću kupiti onda ide preorder :D
|
Kak 400, svaka expanzija u ducanu je kostala 300 do sada :O
|
+ gametime? :D
|
Ja cekam CE makar ne igrao :-) Moram vidit kad izlazi da opletem tri tjedna godišnji
Sent from my XT1068 using Tapatalk |
Ma ja ću danas uzeti mislim, odmah iskoristiti boost na 100 i krenuti lagano bildati do 30.8. novog chara.
|
Di je najjeftinije ubost expanziju?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
Imaš preorder i prepurchase.
Kod preordera ćeš proći jeftinije ali ćeš čekati do kad igra ne izađe (tek ćeš onda dobiti key). Prepurche ćeš dobiti odmah key, dobiti ćeš i boost na level 100 odmah. |
Ja imam jedan boost neiskorišten od 0-90 od prosle expanzije
Ocu sad dobit jos jedan boost ili cu izgubit stari pa imat samo novi? |
S blizz foruma:
Citiraj:
|
|
Netko igra na outland serveru? Ako ste na ovom serveru javite mi se na PM pa da vas dodam :chears: Ja jučer opet krenuo WoW igrati :) Inače sam uvijek hordu igrao, ali sada pošto sam napravio novi acc odlučio krenuti sve suprotno :D Sada igram alliance, human male warrior.
|
Ja ću na Tarren Mill ponovo, mislim da ću boostati na 100 paladina, imam druida na 100 već.
I DH-a naravno :) |
Ja sam na korgalu sa celom četom likova. Zasad sam jedino na loladinu pokrenul zadnji patch, a iducu exp bum najvjerojatnije DK igral...
Sent from my XT1068 using Tapatalk |
Ja sam presao na Silvermoon server. Pun je kao sipak 😊
Sent from mTalk |
Ja sam horda na stormscale
|
Danas krećem igrati ponovo :)
Druid level 100, počinjem healati ponovo :) Par dana da se vratim i kupujem Legion Prepurchase onda, i boostam paladina tanka na 100. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:35. |