![]() |
:D:lol2:
|
Citiraj:
https://f1calendar.com Ova je bolja. |
na MaxTVu niti jedan kanal ne prenosi?
|
Prijenos je na SK (HD) znaci ne na SportKlub 1,2,3,4,5... nego bas SK koji su dodali kasnije i prebacili Formulu tamo, dali je to u ponudi sportskog paketa na MaxTVu neznam ali u osnovnom ga nema.
|
Citiraj:
Pa hebate zar moram EONTV sad instalirati pa otkazati da bi pogledao tu zadnju utrku |
ili to ili neki stream ako nadjes nazalost :(.
|
ma ovo se isplati dat za jednu utrku 7 eura il kolko već za F1TV :D
|
pitanje jel stigne to sad platit/rjesit/podesit 25 min prije starta ?
|
Citiraj:
da |
Mozda netko iskopa stream pa podijeli, barem u PM ;)
|
neznam, pol planeta bude taj stream gledalo i pazite se da nebude bufferinga i slično, ko baš voli f1 i želi pogledat povijesni race, platite, traje 20 sekundi i miran si :D
|
Hint: Alixpress -> IPTV -> Test 24h
Ima hvala bogu milijon sellera a test je 24h ;) Manje vise svi posalju unutar 15min |
Jesu li kokice pripremljene ? :D
|
Kokice, pivo i dupli stream nedaj boze da pukne nesto :D
|
Prijavio sam se ne EON TV, a čini mi se i da ću otkazati MAXTV i prebaciti se na ovo...
|
a jebemti maxa, biće kaos :D
|
Cek ne kuzim zasto sad Hamilton ne vraca poziciju Maxu... mozda zna da nece dobit nikakvu kaznu
Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
Veća sramota nego jučer u Kranjči.
|
Koja bruka.......
|
Evo i sluzbeno da Hamilton smije presjecati zavoje kako zeli... odvratno. I onda se Mercedesovi fanovi cude zasto svi mrze Merc... jer su odvratni
Nakon ovoga im zelim da im explodiraju gume na Mercovima, pa da FIA pokaze pravo lice i ponovi trku or something! |
Sramotno
|
Citiraj:
|
Dokle god ova momcad zvana korupcija i gamad vozi, mislim da cu prestat gledat F1. I necu bit jedini jer ovo nema smisla.... Da vam bar Netflix otkaze suradnju i pol sponzora. Znam da gledatelji budu, sve i da Max osvoji nebitno. Ovo je odvratno za gledat jer bar u sportu ne zelis takve stvari...
evo vettel stroll preticanje, mogo je stroll samo nastavit ravno ko ham i riješit vettela :D
|
Ne kuzim, pa zapiknuo se ravno na njega . Tako mogu I ja mogu voziti F1.
Btw, ovo voditelji na SKHD su poluretardirani. |
Smecarenje. Dno dna...
EDIT: Ovo Lewisu nitko nemre uzet, gg champ. |
Fino je FIA upravo riješila pitanje pobjednika. Ne znam čemu ovo gledati kad je očigledno tko smije pobjediti na kraju
|
Š.O.K._i_V.J.E.V.E.R.I.C.A.:):D - ukoliko se ama baš sve uroti protiv Hamiltona, FIA već ima spremne F1 2021 by Codemasters simulatore u garažama, tako da se čovjeku da svaka moguća prilika za današnju pobjedu.
|
Citiraj:
Bit ce interesantno vidjeti objasnjenje. Meni je isto djelovalo preticanje ok, agresivno, ali cisto, hamilton bas kao da je ocekivao da verstappen nece moci ostati na stazi.
Inace verstappen zaspao na startu, 0.25 vs 0.35 startna reakcija. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:06. |