![]() |
I da PRO bude samo malo jači od obične verzije, kupujem.
Starog prodam, dodam pola iznosa, imam novi model + novo jamstvo. Meni dosta. |
Ima li kakvih informacija za PRO verziju? Koliko je razlika bila između standarda i pro na PS4?
|
Citiraj:
|
kome god da budes nosio neka samo prasinu ocisti, nema razloga skidati hladnjak i mijenjati tekuci metal jer za razliku od obicne paste on se ne isuši
iako se i prasina slabo skuplja, ja sam svoj otvorio nakon godinu i pol, jedva vidljive prasine bilo, tako da mozes i sam skinuti bocne stranice i ispuhati ako vidis da se nakupilo, ali dok ne postane bucan znaci da mu je odvod topline i dalje dobar |
Ipak je dobro skroz je rastaviti / očistiti.
Ja sam obe plejke (2x PS5) rastavio i očistio. Bilo je prašine u unutrašnjosti, ne puno, ali je formiralo malu "deku" Čak sam malo pomakao tj centrirao tekući metal koliko se dalo. Sve u svemu, jednom godišnje kao i na PS4 rastavim konzolu do kraja i fino očistim sve. |
Zato sam ja svoj PS5 pred istek garancije prodao i uzeo drugi star par mjeseci s 2 godine garancije. U minusu bio 20€, a nemam potrebe za čišćenjem.
|
To si imao jako dobre srece nac nekoga za uvaliti polovni ps5 za 480e i onda uzet novi kada je na akciji.
Realnost je da ces prodat za cca 350-400 i onda nadodat barem 100e ako je na akciji. Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Imao sreće jesam, ali je to bilo prije nego je nestašica nestala. Točno negdje prije nego su PS-ovi počeli popunjavati police u dućanima. Novi nisam uzeo na akciji nego od čovjeka koji ga je uzeo, probao, spakirao i stavio na oglasnik sa super cijenom. Da ne govorim da sam ja prodao digitalnu verziju, a kupio disk verziju i bio sam 20€ u minusu. |
Citiraj:
Ma poklopce skinem sam pa ju pocistim muci me taj tekuci metal. Mislim radi ko vurica, a i ja ne gejmam tak puno u zadnje vrijeme, ak radi 5h mjesecno puno sam rekao. Zaredalo mi se toliko igara, sve pokupovao, zapoceo, nista nisam prosao. 😂 Sad sam u banani star wars, diablo, baldurs gate, lies of p, jucer instalirao lords of the fallen. Toliko igri, a nigdje vremena i volje za odigrati. |
Tekući metal oksidira sam hladnjak i tu nestaje, pa ga treba nadodat. Ima videa na YT. Pasta je puno lakša za održavanje jer nema te kemijske reakcije i većin akvalitetnih pasti se ne isuši.
|
Kompletno rastavljanje nije problem.
Ima na YT videa. Jednom godišnje se očisti i ispuha i sve super. |
Jesu li ove kretenčine iz SONY-a posložili store u RH zbog EUR-a ili što? upravo završio Horizon Forbidden West, želim uzet Burning Shores DLC i ne mogu dodati način plaćanja. Jesu li oni faking normalni ili koji kurac?
|
A rječnika....
Poslano sa A52S 5G |
😂😂😂
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ili se strpi još malo, u studenom se prelazi na euro
|
Eh, nije da se ponosim takvim rječnikom, ali to valjda dođe s godinama kad trpiš svakakve budaletine na poslu i mimo njega. Tada me ovakve situacije, kad se želim opustiti uz gaming, jednostavno izbace iz takta. Već je sve rečeno u ovom topicu o SONY-evoj nesposobnosti. U svakom slučaju uzeo sam bon preko Keks paya i kupio DLC.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja moram priznat da se sve manje uspijem opustiti, prije iznervirati ako ne ide. Čitanje mi je za totalno opuštanje. :D :P :chears: |
Citiraj:
|
Ja bi rekao da se njima to nije dalo implementirati u ovom trenutku jer mislim da su imali obvezu dvojnog iskazivanja cijena. Pa bi trebalo micati taj prikaz.... Ovako bude to sada. Premalo smo mi tržište...
|
Sigurno im je manji trošak bilo dati nekoliko mjeseci free pretplata nego implementirati dvojno iskazivanje cijena na razini cijelog sustava koje im treba samo 12 mjeseci za par (desetaka) tisuća korisnika i nakon toga vjerojatno nikada više.
|
zakaj na storeu vec danima nema "deals" sekcije?
Sent from my SM-A515F using Tapatalk |
A prebacuju još. Iducih deset dana će biti gotovo valjda
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk |
Ima kakav monitor kod nas da moze vrtit 120hz ps5 igre? Trebao bi bas monitor biti
|
Naravno, ima ih hrpa.
Ovaj imam i preporučujem: https://www.svijet-medija.hr/art/mon...4-usb-c/116489 |
|
Stigao € na store. Šok i vjeverica.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:59. |