![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Prije updatea si morao kliknuti na drugi tab (Wealth) i onda ti je Wealth bio podijeljen na Stocks, Crypto, Commodities i Vaults. Sad mi je sve to (izuzevši Commodities) + kartice odmah na start screenu - što je po meni kud i kamo bolje, ali to sam samo ja ... |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
"If you add money with a card that was not issued within your home country, with a credit card, or with a commercial card, we may charge you a small fee to cover our costs. We will disclose this fee to you before you add any money." Ima i rasprava na njihovom siteu, uglavnom uzimaju 1,34% za "poslovne" kartice. |
Ja imam žiro isto pa mi za 90kn nema nikakve naknade
|
Znaci sa ziro na tekuci pa na revolut, onda zelim sinu u robloxu kupit noz za 10kn i revolut kartica mi bude odbijena jer ima nekakav wait. Neka hvala samo tlaka, nije za moje potrebe osim za neke risky kupnje s jednokratnom mc karticom
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
delete
|
|
Mašala
|
Pitanjce, može li se s Revolut računa uplatit direktno na tekući račun u npr. PBZ-u ili ZABi ili mora ići na devizni?
|
može direktno
|
Citiraj:
u zabi se placa naknada za priljev iz inozemstva 7,5 kn, neovisno o iznosu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.erstecardclub.hr/content...t=body_btn_web |
Hvala ti!
|
Citiraj:
|
S obzirom da iz revoluta još ne odgovaraju, zna li itko u čemu je problem.
Stornirali su mi transakciju prije desetak dana a novac još nije vraćen na devizni račun https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6a8f889a4c.jpg |
Citiraj:
U samim bankama, Erste i PBZ Visa kartice su debitne kartice, iza njih je tvoj novac. S time mozes raditi sto zelis, kad zelis. |
Citiraj:
Još mi se nijednom nije dogodilo da su mi stornirali transakciju... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da, mogao si s kreditne kartice baciti na revolut i dignuti na ATMu bez naknade. Zgodno s obzirom da banke uzimaju finu naknadu. |
Citiraj:
Naravno da karticna kuća nije isto što i banka ali u ovome slučaju radi se o kreditu koji dižeš bez naknade. Sent using Tapatalk |
Je li bolje mijenjat eure u mjenjacnici za kune ili stavit eure na mastercard revoluta i tak plaćat u dućanu? Pitam u vezi tečaja kako to revolut mijenja kad se plaća itd.
|
Citiraj:
|
@mirko
Meni je lokalna mjenjačnica uvijek imala bolji kurs od Revoluta. Revolut vikendom ima koma tečajeve. |
Citiraj:
|
Banka ima najgori tečaj.
Svojevremeno sam trebao promijeniti veću količinu kn u EUR pa sam zvao banku i mjenjačnicu. Lik u banci mi je otvoreno rekao da mi ne može ponuditi kurs kao mjenjačnica. |
Znači u pravilu bolje ne plaćati Revolut karticom u dućanu ako imam eure gore?
|
Jup, tada ti rade konverziju eur->kn kao i kada s kunama na revolutu kupujes u italiji. Ako te potrefi vikend, onda uberu i fee na tu konverziju.
Najbolje kada je tebi povoljan tecaj, promjeni u kune i to trosis kod nas. Eure npr mozes direktno trositi za placanje na stranim webshopovima koji naplacuju u eurima. Ili prebaciti direkt na devizni ako ti treba kesh, stednja, stovec. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:50. |