![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jer iskreno, u poreznoj nemaju blage veze o tome, meni su rekli da oni nisu dovoljno dobro upoznati u to sve i da mi nažalost ne mogu dat potpuni odgovor. |
Negdje sam u temi vidio da se adresa walleta mijenja. Da li to znači da stalno treba mijenjati adresu u minerima ili on preko prve adrese poveže s onim naknadno generiranim adresama?
|
Pozdrav, zadnjih 10 sati mi Dwafrpool ima status "precalculation" i stanje zarade mi miruje.
A gore na vrhu pise: "Since two days DwarfPool uses recommended gas limit and doesn't mine empty blocks anymore" Hoce se to rjesiti ili ? Moram pitati jer tek sam krenuo majnati pa neznam |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozz ekipa, jedno pitanje. U dual mining modu MH/s ostaje isti za ETH ili pada ako se uz ETH i SiaCoin rudari?
|
zavisi kako složiš sa "+" te "-" u mineru podesiš -dcri
-dcri dodaš u bat file na kraju te pokraj njega neki broj od 1-30 ili više |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
za dual eth + sia stavi -dcri 10
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Eksperti, može li mi netko objasnit šta da upišem u ovaj HEP-ov kalkulator ako mi rig troši 400W i na bijeloj sam tarifi?
Jel 400W prvo pretvorim u kWh = 0.4, pa to pomnožim sa 24, da bi dobio po danu = 9.6 Onda to 9.6 upišem u kalkulator gdje piše potrošnja (kWh) ? Ispada da troši 27.4kn/mj. |
Citiraj:
|
Zar ne uračuna on mjesece, pošto ih dolje mogu odabrat?
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I onda ispada da troši 256kn/mj. Nemoguće...
Citiraj:
|
Citiraj:
Ispravni omjer tarifa je izmedju 58-61% ovisi kolko si analan. Uglavnom 10h je NT i 14h je VT ak se ne varam. |
Citiraj:
Kako bi ti onda upisao npr. 1000 kWh za jedan mjesec, bijela tarifa? |
Citiraj:
Citiraj:
odem na kalkulator - potrosnja 293 - omjer pise 66%. 293 * 0.6 = 176 zaokruzeno VT upisem 176, NT razlika do 293 i dobim van ukupno 252.52kn odnosno gore iznad samo struja 195.81 Ak sam zabrijo, someone correct me. :fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hvala na odgovoru, onda tako ubuduće računam.
Ako netko koristi Kraken, jel zna kako isključiti da mi dolaze emailovi "Kraken alert: Deposit credited" ? Svaki put kad mi miner položi 0.1 rude na Krakena, dobijem email :smoke: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:45. |