![]() |
Evra je isto krme bezobrazno i lažljivo. Uvijek cvili ali kad tuče onda nema veze...
E moj Klatenmudenburg... Jel ti Ovrebo idol sunce ti jebem? |
Haha dat ce zuti kad neko pogine
|
Pitanje jel ih ima kod sebe. Nikad neću zaboravit jedan derbi Dinama i Hajduka kad onaj glupan Širić nije uzeo kartone :) Drpić je napravio 3 faula za crveni kao i Mato Neretljak s druge strane :D
Umtiti blebuo loptu nosom :D |
Citiraj:
Ma neće Francuzi zabiti gol da se igra 12 dana. A znamo kako će to završiti na penale. :) :) |
Sissoko, koja igračina, kako je uništio Sanchesa i poslao ga van.
|
Yebote što znači Ronaldo, Kvarezmi treba tri dana da stigne u kontru, skupa sa ostatkom Francuske obrane. I ovaj Rafael, trudi se pun kufer, ali je smotan ko sajla, ništa mu ne ide danas.
Eder, Eder, igrao je u Brazilu onomad jedan Eder. Samo mislim da je bio malo blijeđi od ovoga. |
Bome, Portugal bez Ronalda je rang Rumunjske.
Vidi, pa Pogba je u terenu. Nisam ni znao dok ga nije Drago sad spomenuo. |
Ajde, ovi se malo bolje brane.
Sad su me ovi leptiri fakat počeli žifcirat. Letaju mi s obje strane ekrana, iznutra i izvana:) |
Što Portugalci kažu smrti? Not today.
|
Uuuuff. Sviraj kraj!!!
Ne kužim zašto svi žele Pogbu?! I zašto 100m ili koliko već?! |
Marketing. Pogba vrijedi, ali ne 100 miljona maraka.
Al stvarno, ovaj Portugal je ... ne znam... od 7 utakmica, 6 remija. Da ga jebeš nisu zaslužili. Ali budući su ova...da ne kažem šta...nasuprot njih, slobodno osvoje :) |
Skoro pa repriza osmine finala. S tim da smo mi imali panični strah od Ronalda, a ovi su to "elegantno" riješili u početnoj fazi utakmice.
|
Pogba je fantastican igrac. Sjebala ga malo ozljeda unazad par mjeseci, a ovo prvenstvo ocito nije u formi. Sad da li je radi ozlijede ili nesto drugo, nemam pojma. Ali lik inace rastura. No ovo prvenstvo je malo bolji od mandze, a to nije kompliment :D
|
Joj sto nevolim penale, pogotovo u finalu..stavio bi golden goal pa igrajte do preksutra jebem vam sve
|
ma svatko tko dodje do finala, zasluzio je pobjedu
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
Citiraj:
S druge strane zna često nestati na tekmama i jednostavno se stopiti sa ostatkom momčadi, umjesto da ju vuče naprijed. Nedavne vijesti govore da je riječ o cifri 120-130M €, plus 65M € u plaći kroz narednih 5g. Čak je i Perez, čovjek poznat po svojoj rastrošnosti, neslužbeno izjavio da Raiola i Juve nisu normalni sa svojim zahtjevima. Al zato Manchester NE PITA za cijenu :D |
I ja kažem. Zašto Portugal nije zaslužio osvojiti?
Pa zašto mi ne igramo ovakav nogomet pa do finala?? Cilj opravdava sredstva. Portugal ima odlične igrače i vrhunskog trenera. Čovjek se odlučio za ovakav nogomet i mogao bi osvojiti prvenstvo. |
Stvarno treba otkazat produžetke i ići odmah na penale nakon 90min.. boring :S
|
Klatenburg je konjina.
|
Toooooooooooooooooooooo trpaj marvu !!!!!!!!!!!!!
|
Eeeeeeeeeeeeeeeedeeeeeeeeeeeeeeeeeer!
|
Toooooooooooo.. Gooooooooooool. :) :) :)
|
MA TOOOOOOOOOOOO EDERU :)
|
Uf, I Pepeu su pune gaće
|
Još 6 minuta i Strinić postaje počasni državljanin Portugala. Joao Ivan Strinic De Sousa.
|
Sad mi je lakse, ispadosmo od europskih prvaka :D
|
I to bez Ronalda u finalu. Kapa do poda majstori.
Samo ovoga puta nema Wiltorda u 95. ko 2000, pizduni jedni. Ronaldo me podsjeća na Terminatora 2 :) lik je neuništiv. Borac i pol. |
E sad mi je drago da su ovi papci spusili. Jer gledati ovakvo gazenje i udaranje u finalu koje se ne kaznjava je sramota samo takva. I davno sam rekao da ce portugal na kraju uvaljati nesto ko nama i aj bok.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
Koliko god Ronaldo bija možda debilan, lik je stvarno srčan i daje sve od sebe. Simpa lik :)
|
Čestitke atlantskoj Grčkoj, vorda u sladostrašću.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:41. |