![]() |
|
Bijah na NOB-u i kad je pala naredba za povlačenje na DOZ odoh i ja al' se nisam mogao priključiti jer se nešto nije moglo daunloudati, ima li neki trik ili ste me k'o pesa ostavili da me Janezi šoraju na njihovom serveru?
|
Isključi autodownload pod multiplayer options!
|
Citiraj:
:smajlic koji ubija BigBang-a: |
Totalno bedasto ne stisnuti Ready (F!!!) i sorati po ekipi, ono kad treba ubijat protvnike onda je manji od makovog zrna a tu je zato glavni. :rambo: :grrr:
|
Jedna grupna švapskog bataljuna u Carentanu
http://img376.imageshack.us/img376/9...1sss0yp.th.jpg 7:2 koliko se sjećam :) |
Malo se ekipa preselila na Dozu (Madboy, dajte plis sredite rotaciju mapa), a ovako je završio moj dragi Brecourt (napomena, početak se igrao sam sa pljucama :D )
http://img365.imageshack.us/img365/7...00019zd.th.jpg |
CTF, ne treba pritiskati F, mislim da sam stavio sve mape u rotaciju, poveao maxrate na 15000 da lag bude manji...
|
još uvijek je malo čini mi se...
jer kad napunimo server onda nam svima digne ping na ~100 zahvaljujemo na rotaciji, danas cijelo popodne smo naganjali Carentan, popizdio više :D |
|
Igra se na nobu, alles wilkommen :)
|
Draga djeco, stigo i meni cod, pa sad, probo se ja spojit na nob, al oce kazuje da nemam neki fajl a dl je disejblan....pa kako sad se psojit i to???
|
Pa pod "multiplayer options" stavi downloading na yes i to je to.
|
Citiraj:
sad buju ta deca mene napokon ostavila malcice na miru i navalila na frisku topovsku hranu... :D :rolleyes: a i nije im bas fora,ubiju ti volju za 5 minuta....al mi smo stari zilavci pa se nedamo...uglavnom: weljkome tu de Twillight zone!:rolleyes: :D :beer: ps: jesi stavil i all seeing eye?sam pitam... i ja sam se zmotal na pocetku,te moze DL,te iskljuci..:rolleyes: |
Ja sam se malo preračunao u cod-u i prešao limit od 5 gigi,sada moram čekat novi mjesec da mogu igrat :(
EDIT:znao sam da nisam trebao skidat novi 3dmark : hitthewa |
Citiraj:
Ti si još dobar, ja sam se već probio do 6GB tako da sam instalirao par single player igra da više ne igram toliko online. |
Citiraj:
|
zbog povelikog broja upita na pm ili icq,
here it is again for noobs: ;) pokrenesh multipalyer verziju. idesh na multiplayer options -> autodownloading mora biti NO downloadash all seing eye, i potrazis ove servere na kojima igramo, npr: doZa: 195.29.21.245 (pod team deatmatch serverima, skraceno TDM) nob: 84.19.177.45 (pod capture the flag serverima, skraceno CTF) kada ga pronadjesh, stavi si ga najbolje na favorite listu (tako i svaki drugi na kojemu ces igrati). to se radi desni klik pa na send to favorites ili tako nekako. nob ima password. idesh u favoritse i nadjesh taj nob server. stisnesh f4, pita password i unesesh ga. nakon toga desni klik na igru: connect na doZa server se ulazi bez passworda. password trenutni za NOB je (pitati na PM) |
je li tko raspoložen za rano jutranju pucačinu?
|
Vidim da je igra postala kao i jutarnja kava ;) Može, briaj lokaciju?
|
NOB?
ja sam tamo |
Blago vama...:(
|
Citiraj:
ooo .. naj se same tak fletno ponadati dragi mi daljni soused .. boum ja odvojil specijalne vremna sam za te .. :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
dečki moj klan će skupit pare za server pa bi se vi mogli prešaltat na naš server tj. imali bi 3 servera za igru, al o tome kad kupimo server
|
tako je, u igri podesiti na NO, i preko "oka" ulaziti u igru bez passworda.
|
Dosao mi DSL, gdje da se spojim :D
: sniper : |
procitaj 3 post odozgo na ovoj stranici, sve je objashnjeno... ;)
a vjerujem da ce biti serveri krcati iza 20h kao i svaku vecher... ;) |
Nasao sam :D
Inace za ubuduce stavljeno mi je prikazivanje 40 postova po stranici pa da znas izracunat ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:16. |