![]() |
Samo da James izvrne glezanj i gle vatre. :D
Gledao tko presicu poslje tekme? Kaj vele? James je bolestan ili je jednostavno bio takav dan?! |
Pa ništa posebno nije rečeno. Lue kaže da je LeBron ipak samo čovjek, a the man himself kaže da je ovo dobrodošao poraz kao opomena u pravo vrijeme da se regrupiraju.
Jedino što je čudno je to da je uzeo samo 13 šuteva. |
ne želi kvariti % šuta previše :D možda i bolje da je tak, nego da ima 4/27 ili sličan omjer ko Kobe u više navrata, mučno za gledati.
|
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Dosta smo Jamesa hvalili.
Curry igra najbolji PO do sad. 28.6 PPG, 50-43-90. |
Boston +10 nakon q1, igrat ce se g7 garant :D
|
Neće. Pogledao tekmu, James nabrao 4 faula u Q2 i izgubio ritam. Međutoa je Irving popizdio načisto, 42 koša. Općenito su u drugom poluvremenu Cavsu šutirali 70%.
Celticsi su imali veliku priliku poravnati stvari, ali nisu uspjeli. No moram reći, Stevens je genije. Kako taj lik čita igru i vidi stvari, to je strašno. |
pa ne igra trener na terenu, nego igraci...ovi iz bostona su krenuli ocajnicki igrati, i ulazi im...vec vidjeno. lebron in 5
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Kyrie izvukao, valjda mu nisu ostale posljedice na zglobu. Nije lipo izgledalo.
|
za koga smo danas, cedevitu ili cibonu?
Sent from my Mi Max using Tapatalk |
Kaj Cedevita ima navijače?
|
zar nije Cibona u stečaju?
|
Od 6 mj valjda kreće,tako sam negdje pročitao Acinu izjavu...nešto dolazi na naplatu a kune nemaju
|
Opet razbijačina Bostona, neznam jel ikad prvi seed konferencije ispušia sve 3 domaće tekme :respekt:
Cavsima 7 dana do početka finala, i više nego dovoljno za rekuperaciju i pripremu. Svi preduvjeti za vrhunsko finale su tu. Moja želja je da LeBruno uzima prsten na očaj uplakanog Duranta :D |
Moja prognoza - 4:1 za GSW
|
Ja osta dužan prognozu pa da se upišem...uzimaju Cavsi sa 4:2.
|
Ja samo prognoziram spiku 5. razreda osnovne glede LeBrona.
Ako pobjedi: najbolji je ikad u povijesti galaksije. 7Ako izgubi: nesreća/kaj ste vi napravili u životu da mu se možete smijati. :D :D :D :D I siguran sam u svoj pogodak ove prognoze :D Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
To je sigurno. :) Ali da je dobar/odličan/trenutno najdominantniji, sigurno je. Kako bi izgledao on u Jordanovoj eri...to je druga priča.
|
cavsi 4:2 uzimaju, a glede ove druga brke: dao bi se poseban topic o tome otvorit :D
Citiraj:
Sta ti bi gilberte da si Jordana spomenuo :D
Krecemo 2.6. ujutro u 6h po nasem vremenu :) Kaj, vorda, cavs in 6 velis? :D Reko bih da su apsolutno svi ishodi moguci :D |
Citiraj:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
bas me zanima sto ce ch(i)ef curry odigrati chief = poglavica = indijanac bas mi je sjelo :D |
Citiraj:
Druga bi bila okolina, ne bi imao toliko polaganja, više bi bilo kontakta, više hrvanja i provokacija. Onda bi mu Lance smio češće puhati u uho. Ne bi bio zaštićen kao lički medvjed. Ne bi imao niti slične brojke. Naravno da je danas puno brže i jače, metodologija treninga i prehrana je napredovala. |
ako poglavica kratko nestane s lica zemlje kao što se dogodilo u prvoj cetvrtini g1 protiv Spursa, Cavsi dobivaju +30.
bitnije mi je da i iduce sezone gledam Ginobilija u svoj njegovoj genijalnosti od toga tko ce pobijediti u finalu :D btw vorda, priznaj da mu bolje stoji duga kosa nego kraljici :D http://oi380.photobucket.com/albums/...hampionshi.jpg http://i.imgur.com/jr274cG.png Kawhi je prica za sebe :D http://wiux.org/blog/wp-content/uplo...i-Leonard2.jpg |
Hahahha. Legendo!
|
|
Lepi latino zavodnik.
Sjećam se da se pisalo kako Spursi dvoje između Ginobilija i Giričeka. :D |
Leonard ista furka ko Big Ben Wallace :D
Manuu bolje da je oćelavio :D A Jamesa neću komentirati da vordu ne naljutim :D |
da, vi ste svi sigurno bili lepi ko slika i srednjoj skoli....
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:20. |