![]() |
Nije to ništa posebno brzo, pred kraj prošle godine panda via singpost, 9 dana
Taman nakon što je bilo ono sranje sa slanjem baterija pa jedno vrijeme nisu imali free shipping. |
1 privitaka
Ni moje nije loše prošlo (osim ovog nakon 18.3. ) ;P Singpost.
|
Citiraj:
Pred pola godine, mob je stajao kod njih 1-2 dana max. |
Citiraj:
Ne znam koji je šiping bio, al na kraju tracking numbera je pisalo HK (Hong Kong). |
6 dana na carini je normalno. Meni je prosjek oko 9 dana.
|
Na carini u Posti (branimirova) imaju zescu manukafturu, tamo u sobi sjedi ~6 ljudi i strastveno otvaraju pakete. Sa obzirom da na pdv od 200kn posta doda josh 50kn svojih troskova mislim da je sansa izbjeganja pdv-a sve manja i manja :/
|
Zato jer znaju za mobitele i znaju da je to nekima postao dobar biznis. Prije nego opet netko počne kokodakat, radi se o ekipi koja naručuje po 10-20 komada odjednom.
Neki dan su uništili 200 komada SGS4, one za azijsko tržište sa MTK procesorom :D Znam čovjeka koji zna čovjeka koji ih je i naručio ;) |
Uf, kolika je samo kazna za pokusaj uvoza 200 komada krivotvorina?
|
Ne znam ali grda će bit. Radi se o krivotvorini. Čak je lik spominjao i bajbukanu. Sve i jedan mob su prasnuli batom od 3kg i ni jedan nije preživio. I naravno, to će platit uvoznik.
|
Citiraj:
Kako ovome sto je narucio 200 komada nije palo na pamet da to nece proc na carini, bas je biser. :fiju: Nebih se cudio da je "na papiru" unisteno 200 komada, a u stvarnosti 198, ono da se nade koji mob za uzu rodbinu. :D |
Krivotvorine prolaze teze nego ovi paketi bez PDV-a. I nije mi zao zbog toga, ipak je to kupljeno s namjerom da se prodaje pod taj brand kod nas. Ipak su dosta postrozili kontrole nakon ulaska u EU.
|
Citiraj:
Ma kaki, niti jedan za familiju/prijatelje nije ostao. Kad se uništavaju mobiteli, lupa se tako da se baterija izdimi i ekran slomi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima li tko nedavna iskustva sa SE /Švedskom poštom?
Poslan mi je paket preko njih budući da nisam htio Malezijsku poštu. Koliko vidim, nešto se promijenilo jer na 17 tracku već 1 dan nakon slanja imam podatke da je poslano i u transportu dok je na ips.hr i SE pošti nema nikakvih podataka. Ako je netko nedavno naručivao, je li brzo dobio? Koliko se sjećam, nešto je brže išlo preko DE nego preko SE pošte, no sve je brže od MY pošte. |
Muke po malezijskoj posti
18.3.2014. 22:10:00 MALAYSIA KUALA LUMPUR Receive item at office of exchange 19.3.2014. 12:28:00 MALAYSIA KUALA LUMPUR Receive item at office of exchange 19.3.2014. 12:35:00 MALAYSIA KUALA LUMPUR Insert item into bag I zadovoljstvo po kineskoj posti... 30.3.2014. 17:33:00 CHINA 100614 Receive item from customer 31.3.2014. 17:40:00 CHINA BEIJING Insert item into bag 5.4.2014. 11:39:00 CROATIA ZAGREB 10003 Receive item at office of exchange 5.4.2014. 17:07:54 CROATIA ZAGREB 10003 Send items to customs (Inb) |
Koliko treba vremena da se na IPS-u pojavi tracking za pošiljku poslanu u kinu?
Imam onaj broj formata RB123456789HR s potvrde. Koji link da dam za to selleru, gdje on može najbolje pratiti? |
Daj mu link IPS-a. Ja sam svog mogao pratiti skroz do kraja.
|
Da, ali kad se počne pojavljivati na IPS-u?
Jutros poslao i još ništa. Kad dolaze mobači vidim vrlo brzo promjenu u bazi, čak i kad sam podigao na pošti. Ili je kao i kod singposta da se nakon 4 dana počene pojavljivati nešto? :) |
Veceras ce ti se pojaviti.
|
Citiraj:
Brzi su, svaka čast našoj pošti. |
Ima netko da je narucivao nesto putem Malezijske poste,za koliko vremena su vam stizali paketi?
|
Pogledaj malo ovu i prethodnu stranicu - katastrofa od brzine.
|
Ko šalje preko malezijske pošte? Svi ili neki?
|
Banggood u mom slucaju.
|
Citiraj:
|
Izgleda da je moj danasnji desetnominutni monolog djelatnici Poste Italiane pao na plodno tlo:lol2:
09.04.2014 00:00 Csi Milano Linate Left international place of exchange Milano Csi E sada, koliko sam ja razumio posiljka je otisla za Frakfurta pa onda od tamo za Zagreb jer nema direktnog leta izmedju Milana Linate i Zagreba. |
cca 2000kn za S4 16GB na https://www.mobicity.co.uk.
bez pdva je to i sa besplatnom dostavom. jel ima još kakvih plaćanja ili? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:05. |