![]() |
kad se sjetim svega toga...:goood:
|
Citiraj:
e to je već korisna informacija... |
Ima li ko da daje acc u bilo kojem uni-u sa više od 100k poena?
|
igro taj ogame i žao mi je kaj nisam to vrijeme utrošio na neke pametnije stvari (cod2:goood: )...
|
Ja počeo igrati u Uni 13 nakon godinu i pol pauze kao i Fantom :D
Već sam skoro zaboravio finte, ali se polako vraćam u igru. |
Citiraj:
|
Nećem reći da me ne farmate :D
Nick je: Scytheclaw, ali ono, nije mi ništa maštovitije palo na pamet, ali će poslužiti. |
Fleetsave - kako da to napravim?
uni9 |
u koji uni igras? ja sam u 13
|
fleetsave? ima puno načina, ovisno o znanju i ranku :)
najjednostavnije je poslati na nekog inaktivnog svu flotu, možda nešto i ubereš. ako imaš reciklere, šalješ sve skupa da vadi ruševine. ako imaš mjesec šalješ sa mjeseca. ma ima toga miljon... |
Vidis vidis mogao bi i taj razvikani Ogame probati, nisam jos jer se bojim da cu se zakaciti :), imam kompica koji igra taj Ogame kaze da je u uniji 5, Sir Mulich...
Ako to sto znaci.... |
ako imaš ekipu za igrat ,a i malo si onako. ne gine ti zaraza :D
|
Ma uvijek se nade ekipa za igranje, ako ne davit cu kompica ovoga Sir Mulich koji tvrdi da je dobar, pa ce i valjda udijeliti koji dobar savjet... :)
Samo moram procitati ove postove ranije a nestignem da bar znam nesto prije nego sto pocnem... :) |
koliko se ja sjecam kad sam igrao u Uni 5 on je bio nitko i nista :D
|
Citiraj:
Imao je polje krumpira i farmu svinja. :D I svi smo bili siti i zadovoljni. :D |
Danas od popodne ne mogu nista sa flotom raditi u FF-u,oznacim brodove,stisnem dalje i on me opet vrati na oznacavanje brodova što me IZLUĐUJE!!!
U Operi radi normalno,u FF nisam ništa čačkao,ni jednu postavku promjenio,samo najednom neče. Jel se još nekome to dogodilo i kako to riješiti? |
hello, ja nemam pojma o tom Ogame-u, i hocu znat dali je besplatno, odnosno kolko se placa???
:care: :respekt: |
nista se ne placa...
|
Citiraj:
|
Da, to se plača.
|
Eh da...kako mi samo zao sto nisam prije vidio/cuo za ovaj forum :D
Bas je bilo lijepo citati prvih 10.ak stranica..onakva pitanja i sve to ;) Ajde uzivajte mi. |
Citiraj:
Meni se to isto dogodilo prije par dana, ko za vraga kad sam trebo bjezat s flotom 2min prije napada :) i fora je bila da sam se moro logout i ponovo registrirat i proradilo je. Joj taj zarazni oGame, toliko vremena potroši... :rolleyes: |
Citiraj:
Jesi još na toj drozi. Nisam čuo za tebe od kad smo kolektivno otišli sa ogame.ba |
Apacer ft Bozja
he,he taj mi je ostao u dobrom sjecanju |
Ha mogli bi opet u uni14, kak bi rekli "just for old time sake"... Baš mi fali za***ancija sa crofire ekipom, ha Widow
|
@Ba server je izgubljen slučaj, zasad samo org..
|
Pa možemo i na org, nije bed
|
Widowe i ti si meni u jaaako dobrom sjecanju ostao,rijesio mi se droge na duuuugo vremena.. ;)
A i ja sam dao svoj acc u uni 10,3 po floti i 10 po bodovima! Nedavno poceo na .orgu,UNI 32 i gledajte sta mi se danas tamo desili: http://board.ogame.org/thread.php?threadid=286324 Ovo je strasno! Ajde ako budete igrali na .orgu,ali kad pocne jesen negdje..javite..da li bi i ja mogao u savez..mislim da nisam bas neka n00bara :D |
Poginuo Itachi Sharingan
Da prenesem jednu tužnu vijest.
Od SeXy MaCa sa Balkan OGame Foruma: Javljan vam tužnu vijest da je 15.07. u nedjelju na prometnici blizu Frankfurta u prometnoj nesreći poginuo naš kolega sa foruma i igre Itachi Sharingan (u ex-RL D.L. ) Itachi je trebao u utorak doć na upis na faks u Split. Kako me nije nazvao jer sam trebala s njim otići do faksa nazvala san ga na mob i dobila njegove starce i oni su mi rekli sta se desilo... Bio je igrač CroFirea. Moje saučešće njegovoj obitelji. |
Ček malo pa on je snama igrao u crofireu??
namogu vjerovati, koji bed :( moja sučut Dario. Di mogu naći od crofire-a forum? dugo nisam bio gore pa me zanima kaj ima novoga. sad vidim da piše da je za***ancija..a ***ote za***ancije takve... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:13. |