![]() |
Pa to je logično, nogomet je biznis. To nije samo sport. Bar ne unazad jedno 20ak godina.
Btw Jelavić u prvih 11, bar su takve najave od Kovača. Sa zadnjeg treninga. Volio bih da je ovo ipak samo varka za Brazilce. |
Nije mi drago sto ce Jelavic igrat od prve minute. Nadam se da je to varka Kovaca. Radije Eduardo ili Rebic.
|
Brazil svoju prvu utakmicu na SPu nije izgubio još od 1934. :kafa:
|
i super, x nam treba biti drag ko i pobjeda.
nije lijepo za reci, al cini mi se da skupinu zavrsvamo s jednim bodom i to osvojenim bas protiv brazila :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I ako dobijes zrolaj si bunt novcanica i vidi koliko duboko ide ;)
Nebi se kladio vs svojih da je neznam sta |
Citiraj:
Stavljam 50kn na Hrvatsku! Dobitak cca 400kn. :D |
dakle vas dvojica nećete vidjeti novaca od kladare :D
|
Citiraj:
Čovjek je rekao da će se kladit na Brazil, ne da će navijati protiv Hrvatske |
Joj joj nikad od vas biznismena :)
Praksa je jednostavna, u slučaju poraza bilo koje od ekipa ja ću biti zadovoljan: ako izgube naši, zarada je tu; ako izgube brazilci, pije se od sreće. Znači nema tuge ni brige. Osim ako bude x. |
Citiraj:
|
Nemoj coprat, idemo na win/lose :) U krajnjem slučaju, ne treba nam za otvaranje SP kazališna predstava i remi, nego all-in.
|
Ja ne vidim nista lose u tome da se kladi protiv nasih. Odigrao sam na Belgiju u zagrebu i digao lijepu svotu novaca. To ne znaci da sam za Belgiju navijao, dapace. Ali ako sam 100% uvjeren da ce nasi izgubiti, zasto ne to unovciti? Bio bih budala da propustim tu priliku :)
No ovdje nisam 100% uvjeren da cemo izgubiti. Dapace. Previse nepoznanica, ponajvise radi naseg izbornika. A da bi uopce nesto osjetno zaradio, radi manje kvote na brazil trebao bih vecu svotu novaca uloziti. Onda bi i osjecaji tokom utakmice bili podjeljenji. Zato ide 500kn na x2, pa kud puklo da puklo :D |
|
HAHAHA :D :D :D
|
Na trenutak sam eksli gledao u cemu je problem :D
Mislio sam da je fora u tekstu :D |
to se zove TKO NAS BRE ZAVADI trenutak :D
|
Auuu kakvu akciju s poništenim golom su Portugalci skemijali :)
|
Citiraj:
|
Jučer je divovska kornjača prognozirala pobjedu Brazila,
deva u Dubaiju kaže da će pobijediti Hrvatska... I na kraju magarac Pako iz Neuma nije uzeo sijeno s nijedne hrpe odnosno u prijevodu bit će neriješeno. Zato se poziva Jarunski Varan da zaključi ove prognoze :D |
Nisi pratio, varan has already spoken :D
|
već je on objavio svoje prognoze :D
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Upsss, promaknulo mi.
Sunce mu ljubim, šta je to učinio :D |
I corava koka nakljuca zrno, tako i varan na deset losih zalomi i jednu dobru prognozu :D
|
Onda je VELIKO pitanje - koja mu je ovo prognoza po redu :D
Sad trola u onoj temi o piratiziranju softvera, čudno da nije bacija osvrt/prognozu na budućnost M$, nove trendove u korištenju OS-eva itd., da i tu dignemo lovu :p |
Citiraj:
gotovo nepogrešiv. :( U Lutriji je 10. :) |
Eto ga, HRT dozira stimca. Malo veceras, jako malo. Ali ubrzanim tempom ce to poboljsati. Vraca nam se stimke, covjek bez kicme i obraza. Blago nama.
|
Ne gledam uopce emisije prije nego krene sutra, ali koliko se sjecam to mu ipak bolje ide od izbornicke funkcije :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:50. |