PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Iskustva s IT trgovinama (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=66)
-   -   Links.hr (informacije i iskustva) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=158183)

AFK 30.09.2014. 16:07

Citiraj:

Autor randic7 (Post 2669478)
Imam racun na kojem pisu opci uvjeti jamstva ali ne pise tih 45, niti po zakonu toga vise nema nego razumni rok..e sad sta njima predstavlja razumni rok to samo oni znaju..

45 dana je razumni rok i ako nazoveš zlužbu za zaštitu potrošača stati će iza tebe te ih oni kontaktirati...bio u vrlo sličnoj situaciji,čekao oko 40 dana i ni riječi gdje je moj proizvod,..kada ih je kontaktiralo društvo dobio sam novi uređaj u roku 2 dana.

http://www.potrosac.hr/

sorry ali i meni je čudno da se nešto popravlja 45 dana a da nitko ni nezna gdje je to :kafa:

http://danas.net.hr/hrvatska/na-cemu...ri-novi-aparat

MAGARAC 30.09.2014. 16:31

Citiraj:

Autor AFK (Post 2669467)
čekaj kakav links klub..kak se to regirsitra što? može objašnjenje :D

Imas 5% popusta na sve, osim ak kupujes na firmu. Ja sam to dobil pred par god pred bozic kad sam nes kupio, dobis karticu.. To je sve kaj znam o tome..

coconut 30.09.2014. 18:55

Znam ja šta piše u zakonu. Ne gledaj račun, već garanciju uvoznika. Kvaka je u tome da mnogi u svojim jamstvenim listovima navode 45 dana kao rok za popravak. Tu je tvoja šansa.

randic7 30.09.2014. 19:35

Nemam garantni lis od uvoznika jer je zaljepljen na kutiju od monitora, tako da to neznam samo znam da je uvoznik Asbis..
Hvala kolege AFK i coconut ako ne rijese ovaj tjedan budem ih kontaktirao pa da dobijem novi..
inace oni su mi rekli kako je monitor u ovlaštenom servisu i kad stigne da ce mi se javit..al to traje i traje..

Reedy 30.09.2014. 20:00

Citiraj:

Autor randic7 (Post 2669585)
Nemam garantni lis od uvoznika jer je zaljepljen na kutiju od monitora, tako da to neznam samo znam da je uvoznik Asbis..
Hvala kolege AFK i coconut ako ne rijese ovaj tjedan budem ih kontaktirao pa da dobijem novi..
inace oni su mi rekli kako je monitor u ovlaštenom servisu i kad stigne da ce mi se javit..al to traje i traje..

Imao sam sličnu situaciju kao ti sa monitorom (samo je u mojem slučaju bio gamepad u pitanju) bio je kod njih 5 tjedana. Također sam u chatu svako malo se javljao i ispitivao gdje je to i svaki puta dobio isti odgovor U OVLAŠTENOM SERVISU I DALJE NE ZNAMO NIŠTA (išao sam u kategoriju REKLAMACIJE u chatu i dotična gospođa koja se tamo javljala (neću je imenovat, vjerojatno znaš o kojoj gospođi pričam) NITI NE POKUŠAVA saznati što je sa tim artiklom, dakle bio sam dosadan 5 dana i nisam apsolutno ništa od nje dobio, jedan posao ima i još ga ne radi, katastrofa. Onda sam odlučio pričati s nekim drugim i išao sam u kategoriju SERVIS, da bi mi se javio na chat neki gospodin i rekao mi: IDITE DO POSLOVNICE U VARAŽDINU I IZABERITE NOVI GAMEPAD ILI TRAŽITE POVRAT NOVCA.

Tako da svakako preporučam svima sa sličnim problemima da nejdu pod linksov chat na kategoriju REKLAMACIJA nego SERVIS.

Također, dotična gospođa mi je nakon 2 dana čak rekla i u kojem se servisu nalazi gamepad (zamislite), da bi ja kontaktirao direktno servis te bi oni meni odgovorili "GOSPODINE, NEMATE DOZVOLU OD LINKSA DA NAS KONTAKTIRATE, KONTAKTIRAJTE NJIH DA BI STE SAZNALI ŠTO JE SA VAŠIM ARTIKLOM." Dakle bio sam u jednosmjernoj ulici.

randic7 30.09.2014. 21:35

Citiraj:

Autor Reedy (Post 2669596)
Imao sam sličnu situaciju kao ti sa monitorom (samo je u mojem slučaju bio gamepad u pitanju) bio je kod njih 5 tjedana. Također sam u chatu svako malo se javljao i ispitivao gdje je to i svaki puta dobio isti odgovor U OVLAŠTENOM SERVISU I DALJE NE ZNAMO NIŠTA (išao sam u kategoriju REKLAMACIJE u chatu i dotična gospođa koja se tamo javljala (neću je imenovat, vjerojatno znaš o kojoj gospođi pričam) NITI NE POKUŠAVA saznati što je sa tim artiklom, dakle bio sam dosadan 5 dana i nisam apsolutno ništa od nje dobio, jedan posao ima i još ga ne radi, katastrofa. Onda sam odlučio pričati s nekim drugim i išao sam u kategoriju SERVIS, da bi mi se javio na chat neki gospodin i rekao mi: IDITE DO POSLOVNICE U VARAŽDINU I IZABERITE NOVI GAMEPAD ILI TRAŽITE POVRAT NOVCA.

Tako da svakako preporučam svima sa sličnim problemima da nejdu pod linksov chat na kategoriju REKLAMACIJA nego SERVIS.

Također, dotična gospođa mi je nakon 2 dana čak rekla i u kojem se servisu nalazi gamepad (zamislite), da bi ja kontaktirao direktno servis te bi oni meni odgovorili "GOSPODINE, NEMATE DOZVOLU OD LINKSA DA NAS KONTAKTIRATE, KONTAKTIRAJTE NJIH DA BI STE SAZNALI ŠTO JE SA VAŠIM ARTIKLOM." Dakle bio sam u jednosmjernoj ulici.

I sta je bilo na kraju? si cekao ili si otisao kako ti je ovaj gospodin sa chat rekao jel ona gospoda..a sta se tice gospođe to je ta, uvjek isti odgovor..

Reedy 01.10.2014. 01:58

Citiraj:

Autor randic7 (Post 2669646)
I sta je bilo na kraju? si cekao ili si otisao kako ti je ovaj gospodin sa chat rekao jel ona gospoda..a sta se tice gospođe to je ta, uvjek isti odgovor..

Otisao sam u links i dobio novi gamepad isti dan.

Overclock_freak 01.10.2014. 12:56

Ako ideš do links rijeke uzmi si kavu jer dok dođeš na red izgoriš :)

coconut 01.10.2014. 13:23

Ovisi kad ideš. Ja sam prekjučer oko 10.30 bio jedini u poslovnici. Kupci : prodavači = 1:1

Bull_the_Great 03.10.2014. 01:11

evo mene opet . ovaj put opet random freezevi , zacrnjenja ekrana , memory leak ( rekao mi frend da to imam , testirao je , ja pojma nemam sta je to , jel moze neko mi objasnit?), artifakti na grafickoj . a neznam jel prosao mjesec-dva otkako su mi vec mijenjali RAMe i GPU . to je jedno 4-5 put da im nosim komp otkako sam ga kupio ...

ne znam ocu li ikad na zelenu granu s njima ...

Pomo 03.10.2014. 07:44

Citiraj:

Autor Overclock_freak (Post 2669910)
Ako ideš do links rijeke uzmi si kavu jer dok dođeš na red izgoriš :)

Links Rijeka liči na Vemulj prije nego je propo.
Nabacano, neuredno i usporeno.
Da ne pričam da web naruđbu više nisu u stanju obraditi.

Alfa_R 03.10.2014. 09:53

Da, ja naručio na webu, dobio potvrdu da je spremno za preuzimanje.
Izgubio vrijeme i novac da odem pokupiti i kažu da nemaju i još pitaju da li sam dobio mail potvrdu...
Slampavost...

gin.tonic 03.10.2014. 10:01

Citiraj:

Autor Pomo (Post 2670970)
Links Rijeka liči na Vemulj prije nego je propo.
Nabacano, neuredno i usporeno.
Da ne pričam da web naruđbu više nisu u stanju obraditi.

+1

1. Čekao sam 40min da dođem na red...

2. Dok sam došao na red, rekli su mi da jednog artikla kojeg sam naručio nemaju, a dan prije sam ih zvao i rekli su da su dobili...

U Links Rijeka više nikad...

arnso 03.10.2014. 10:07

Daj me nemojte, upravo putujem prema rijeci pokupiti jednu web narudžbu koju navodno imaju spremnu...

Drvoje 03.10.2014. 10:10

Ma pusti ih bit će sve u redu - NOOOOOOOOOOT!!!!! :D

coconut 03.10.2014. 11:24

U Rijeci je prilično velika fluktuacija ljudi. Kupujem od njih praktički od kada su se otvorili i svaki put nađem neku novu facu.
I da, to kad sam bio nekidan, išao sam kupiti 2,5" USB 3.0 externo kućište. Prije polaska pogledaj imaju li ga, i naravno da su ga imali. Na licu mjesta - 0 bodova. Ok, uzeo sam drugo, ali opet...

The Man 04.10.2014. 00:24

Deer kokos, moraš ih nazvati i napraviti rezervaciju. Mogao je netko doći 3 minute prije tebe i kupiti kućište.

SaleFFS 14.10.2014. 17:40

Eto danas, jučer imao negativno iskustvo. Ništa strašno ali malo digne živce. 07.10.2014 naručio kučište (antecovo, nije bitno) oko 11:00h prije podne u Riječkoj poslovnici jer im nije bilo raspoloživo osim u drugim poslovnicama. Petak 10.10.2014 zovem, ništa, reko ok bio je praznik dogodi se malo zakašnjenje, nije problem. Zovem jučer prije nego krenem sa posla jer mi je usput kada se vraćam kući, kaže roba došla tu je, super dolazim. Dođem u poslovnicu, kučištu ni traga ni glasa :stoopid: Kažem ok, dogodi se, inače sam dosta strpljiv po takvim pitanjima jer mi nije hitno. Zovem danas prije nego krenem sa posla, kaže lik na telefonu, da došla je roba, kučište je kod nas. Zaletim se opet naravno, dođem na red i lik donese kučište ispred mene i kaže loša vijest, ne mogu ti dati kučište :stoopid: :stoopid: :stoopid: nismo ga sproveli u sistem. Pitam ja znači po Vašemu moram ponovo doći po njega kaže lik nažalost da i još me pita "pa tko Vam je uopće rekao da dođete po kučište?" Uglavnom poanta priče je. Meni koji živim u RI i nije toliki problem makar je ovo jako jako neprofesionalno ali shvaćam ljude koji žive dosta dalje kada popizde na ovakve stvari. Uglavnom u zadnje vrijeme kada trebam ići do linksa mi se diže želudac jer su postali dosta neprofesionalni i traljavi. Svaka čast pojedincima. Ali ovaj današnji Links je samo sjena starog Linksa, barem što se tiče Riječke poslovnice.

Rista 14.10.2014. 18:26

Ha, i meni se ovo nedavno dogodilo u Linksu RI. Pitam imaju li artikl, imaju, i na stranici pise da imaju. Dodjem tamo i ipak nemaju, ne znaju gdje im je :stoopid: Nikad nisam bio posebno odusevljen tom trgovinom ali to im se prije nije dogadjalo.

gin.tonic 14.10.2014. 20:20

Citiraj:

Autor SaleFFS (Post 2676324)
Eto danas, jučer imao negativno iskustvo. Ništa strašno ali malo digne živce. 07.10.2014 naručio kučište (antecovo, nije bitno) oko 11:00h prije podne u Riječkoj poslovnici jer im nije bilo raspoloživo osim u drugim poslovnicama. Petak 10.10.2014 zovem, ništa, reko ok bio je praznik dogodi se malo zakašnjenje, nije problem. Zovem jučer prije nego krenem sa posla jer mi je usput kada se vraćam kući, kaže roba došla tu je, super dolazim. Dođem u poslovnicu, kučištu ni traga ni glasa :stoopid: Kažem ok, dogodi se, inače sam dosta strpljiv po takvim pitanjima jer mi nije hitno. Zovem danas prije nego krenem sa posla, kaže lik na telefonu, da došla je roba, kučište je kod nas. Zaletim se opet naravno, dođem na red i lik donese kučište ispred mene i kaže loša vijest, ne mogu ti dati kučište :stoopid: :stoopid: :stoopid: nismo ga sproveli u sistem. Pitam ja znači po Vašemu moram ponovo doći po njega kaže lik nažalost da i još me pita "pa tko Vam je uopće rekao da dođete po kučište?" Uglavnom poanta priče je. Meni koji živim u RI i nije toliki problem makar je ovo jako jako neprofesionalno ali shvaćam ljude koji žive dosta dalje kada popizde na ovakve stvari. Uglavnom u zadnje vrijeme kada trebam ići do linksa mi se diže želudac jer su postali dosta neprofesionalni i traljavi. Svaka čast pojedincima. Ali ovaj današnji Links je samo sjena starog Linksa, barem što se tiče Riječke poslovnice.

To je i moje mišljenje, više ne mislim kročiti tamo jer su stvarno loši. A prijašnji Links u Ri mi je bio najdraži (u Varteks zgradi).

Pomo 14.10.2014. 20:37

Citiraj:

Autor gin.tonic (Post 2676402)
To je i moje mišljenje, više ne mislim kročiti tamo jer su stvarno loši. A prijašnji Links u Ri mi je bio najdraži (u Varteks zgradi).

:lol2: To je bio Ve-mil. I to njihova druga Riječka poslovnica.
Links je oduvijek ispod Orijentovog igrališta.

gin.tonic 14.10.2014. 21:06

Citiraj:

Autor Pomo (Post 2676412)
:lol2: To je bio Ve-mil. I to njihova druga Riječka poslovnica.
Links je oduvijek ispod Orijentovog igrališta.

Zasluženi :D:D:D

Da, pobrkao sam, kupovao sam i u starom Linksu i u novome...i u Ve-milu sam bio pa mi se zato pobrkalo :D

D1viry 14.10.2014. 23:21

Sve ovisi o gradu. Dečki u Osijeku su za svaku pohvalu. Nekad se jedva suzdržim od smijeha dok slušam kako pristojno objašnjavaju tehniku kupcima debilima :D.
Susrretljivi i uslužni. Svaka čast links Osijek.

Mario92 14.10.2014. 23:42

Ak vidite u Linksu Trešnjevka lika u plavoj Windows 8 majici - da, slobodno mi se javite :D

partwish 15.10.2014. 08:13

Citiraj:

Autor Mario92 (Post 2676536)
Ak vidite u Linksu Trešnjevka lika u plavoj Windows 8 majici - da, slobodno mi se javite :D

Čekaj, stalno nosiš istu majicu smrade jedan? ;)

Mario92 15.10.2014. 14:44

Well, da :D

Ajd, neki put dodje netko od kolega raditi ali ipak sam ja vecinom tamo.

S obzirom da sam smrad - ili se znamo ili mislis da sam jedan od kolega ili sam ti slucajno prodal krivu stvar :D

EDIT: Dok ja skužim prođe cijeli dan. :D :D :D

kicozu 21.10.2014. 03:52

Do sada samo pozitivna iskustva u Linksu. Što je najbitnije, osoblje zapravo zna nešto o informatici, za razliku od npr Tehno Marketa gdje sam došao da pitam kakve sve APove imaju u poslovnici i lik gleda blijedo u mene i pita što je to... No comment...

Overclock_freak 31.10.2014. 14:31

Links Rijeka novi zaposlenik :) Mi se čini ili je radio prije u nekoj trgovini tipa ex hgspot ?

Champ 04.11.2014. 21:12

Citiraj:

Autor D1viry (Post 2676529)
Sve ovisi o gradu. Dečki u Osijeku su za svaku pohvalu. Nekad se jedva suzdržim od smijeha dok slušam kako pristojno objašnjavaju tehniku kupcima debilima :D.
Susrretljivi i uslužni. Svaka čast links Osijek.

Potpisujem za Osijek!

Česti sam gost tamo i nikada nisam imao loša iskustva. Činjenica da sve to ide sporije, ali na taj način su po meni ažurni, pedantni i grešaka nema. Uvijek daju dobar savjet što je više nego za pohvalu, i nekome ko se baš toliko ne razumije mislim da je to potrebnije nego bilo šta.

Što se tiče garancije nedavno sam reklamirao Dellov monitor (da ne znam ni ja kako su se pojavili mrtvi pixeli na njemu) i trajalo je 45+ dana međutim zamijenjena je matrica i monitor radi izvrsno! :)

10/10 za Osijek :amen:

Kristijan1 04.11.2014. 22:18

Pridružujem se i ja pohvalama za djelatnike u poslovnici Links Osijek .
Susretljivi , pristojni , spremni objasniti i pomoći pri kupovini ....
Često tamo kupujem jer u Osijeku su oni jedina ozbiljnija trgovina informatičke opreme .
Poslovnica je uvijek puna kupaca i za svakoga odvoje vrijeme i moram reći da je ugodno tamo kupovati .
Barem da su komponente jeftinije , ali to je sada već druga priča .

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:27.