![]() |
Zdravo. Mene zanima najbolja sprava za trbušnjake.? Prema vašim iskustvima, prema kojoj se najprije vide rezultati neki ili barem da te boli drugi dan sve živo :D hahaha razmisljam da kupim nesto od ovog; sprave za vježbanje
|
Citiraj:
Najbolji rezultati se postižu u kuhinji :D |
U to sam se uvjerio :D
Tesko za vjerovati, ali.. u 6mj dobio sam 10 kg :O :/ i to sve od kad sam počeo raditi i sjediti samo za kompom 8 sati :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
Takav princip, uz kuhinju, je meni dao najbolje rezultate. |
Momci ima tko iskustava sa proteinima od konoplje? S čim, gdje, šta, koliko :D
Tj. Ima li gdje po trgovinama osim webshopova? |
Jel treba nekome bench klupa? Energetics power bench 480...nemam gdje s njom,kao nova...utezi,šipke...sve imam...u RI se nalazi...na PM ako koga interesira :)
|
Zanima me koliko otprilike grama whey-a popit poslije workout-a.
Imam Impact Whey od Myprotein-a i onu njihovu mjericu, ne znam jeli dovoljna jedna mjerica. |
Upotreba: Umiješajte 1 serviranje (25g) u 250 - 350 ml vode ili malomasnog mlijeka. Koristiti 1-3 puta dnevno ili prema potrebi.
http://polleosport.hr/proteini/Whey-...protein-2500-g |
Hvala :)
|
Onoliko koliko je potrebno da dostignes zadani unos...(uz ostale namirnice)
|
Kreatin ili protein.. moze mi netko objasnit sto se dobivam sa kojim dodatkom? koristi tko za vježbu ? sinteticke rukavice
|
|
Trnje Zagreb...
Moze preporuka teretane a da je ista na Trnju, ili barem jako blizu? Pozeljno da je otvorena od minimalno 7h ujutro. Selim se ovih dana, i vrlo vjerojatno idem na trnje. Pa da se odmah osiguram :D |
Koji dio trnja? Staro trnje ili onaj dio od autoputa prema palaci nepravde?
|
Noviji dio, jedno cca 400m od palace pravde. No u globalu bi upalili bilo sta da je relativno blizu.
|
Zna netko zašto mi već dva shakera počnu smrdit po crkotini (doslovno) nakon nekog vremena korištenja?
|
Bakterije...
|
Citiraj:
Operi ih s malo octa pomjesanog u dl. tople vode, isperi, pa operi carlijem i isperi dobro nakon toga. |
Ili ako si lijen kao ja, nakon teretane stavi shaker u sudoper, unutra malo soli, natoči s vodom i ostavi do navečer.
|
Znači trebao bi tako svaki dan ostavit u vodi sa malo soli ili tu i tamo sa octom i kasnije čarlijem?
|
Ma ne svaki bas, dovoljno je oprat ga svaki put nakon koristenja i ostavit da se osusi ( shaker naglavacke tako da voda moze oticat prema dolje, a i da ulazi malo zraka unutra. ), a ovak tretirati "pojacano" mozes jednom tjedno.
Ja sam znao blender tu i tamo ostavit naopako ali na nekakvom komadu tkanine, bez da je mogao "disati" , kasnije taj dan sam skoro iselio iz stana :D |
Ja svaki dan pijem whey u autu, nakon gyma. Dođem doma, odem u kuhinju, shaker napunim sa slanom vodom i bacim se na ručak.
Navečer ga isperem, osušim i napunim s novom porcijom. |
može mišljenje za ovo,<3000kn...bez elektromotora...preporuke...hvala
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zna li tko sto se desilo sa teretana.net forumom?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:00. |