![]() |
Donnie Darko je najveci odron od filma koji sam ikada imao nesrecu pogledati... Opcenito popizdim na "inteligentne" filmove za koje kakti svatko ima svoju interpretaciju - drugim rijecima nitko nema pojma sto se u filmu zapravo dogadja.
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt2438644/ |
Citiraj:
Isto šta mi je apokalipsa danas najači uradak filmske industrije ikada a nekima ne paše jbiga |
Ima nas još. Kumove ne mogu smisliti, kao ni gospodara prstenova.
Drvlje i kamenje, navalite :D |
drago nam je da ste sudjelovali u toliko rasprava na forumu, nadamo se da ste uživali pošto će od sutra te privilegije biti momentalno ukinute od strane više sile :D
|
lucy (2014) 2/10, u nekim scenama je Morgan izgledao kao da nezna zasto je pristao na ulogu u filmu...
|
Citiraj:
|
i ja kažem isto... pas mater :D
|
Citiraj:
2. LOTR je za lomacu, to je odron. Skupa s tim svim trolovskim izdrkotinama. |
Big lebowski je odlična stvar ali nije za prosječnog hrvata katolika...moraš imat feeling za neke stvari i to je to...nema tu prevelike mudrosti, ili ga imaš ili nemaš.
|
Koliko blasfemičara na jednoj stranici teme :eek::eek::eek:
|
Citiraj:
NEČETE RAZBOJNICI :D Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
To je kao kad pričaš o nekom filmu i jedan dio ekipe prvo pita tko tu glumi, a drugi dio pita tko je režiser. Oni drugi će još i shvatit prve, no oni prvi će od drugih žicat to što su pušili. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ajde probaj "no country for old men". :)
|
Probo... nakon 27 minuta stao i šift-deletao :D
|
A što je bilo toliko loše u početku? :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Al to fakat postoji,samo ne u tom obliku :D |
Znam da, ima cak i u tom obliku :D ima neki djedica, gledao rivju na yt.
|
Mene više dojmio pištolj za svinjokolju, koristi se al bez te boce.
Koliko kultnih scena u filmu, od one sa woodyem do lucky coin. |
Citiraj:
|
Nisam ni ja lud za bracom coen. dobri su mi fargo, lebowski i no country. Ostalo sto sam pogledao mi je meh...Ali ova 3 su odlicni filmovi, bez obzira na njih. Isto kao sto ne volim edwarda nortona. Ali generacija x je odlicna. i fight club isto. Postoje filmovi koji su veci od redatelja/glumci u njima...
A vezano za country, brutalan film sa jednim od meni naj negativaca u filmovima. |
Fight klub i American History X su od braće Koen?
|
tjaoo brko opet si trusio shlivovitzu sinoc :D vukao sam paralelu cohena i nortona iz moje perspektive. :)
|
Domaću medicu sam trusio, vata me nešto :)
|
Par filmova, pogledanih zadnjih mjesec dana:
Sinister 2 pustite debilne recenzije fejsbuk generacije i pogledajte ovaj horror. hebeno! Bolesno čak toliko da je grupa klinaca koja se kreveljila u cinestaru umuknula nakon prve "obiteljske snimke" u filmu. Meni puno bolje od prvog djela, u odnosu na klince iz ovog filma, "djeca kukuruza" su nevinašca. 9/10 The Visit 2015 Ne loš triler horror u found footage stilu. 6/10. Knock Knock 2015 Kao i gore, može proći, kao triler, al više sam očekivao od K. Reevesa 6/10 June 2015, smeće i rip off OMENA 2/10, za ubijanje vremena, možda Happy Birthday to Me 1981 aposlutni klasik horrora za koji ocjena nije potrebna, pogledao opet nakon dugo godina. American Gothic 1988 isto kao i prethodni. |
Jel gledo itko Withnail and I? Stari je film. Zanima me kaj imate za reć, meni je bio pregenijalan.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:26. |