![]() |
Ali opet dobre ideje ;)
|
Treba onda i jedan za njuh (to nebi bilo napeto, možda komedija) i jedan za osjet dodira. :D
Da ne smiju ništa dodirnut jer umru ili pojede ih čudovište. I onda tu prolaze kroz razne nedaće koji su nekad bile svakodnevica :D |
Nemoj nam sad spoilat :D
|
Tales from the Crypt: Demon Knight
https://www.imdb.com/title/tt0114608/ Fora i jako zabavan film, ko i sve od Tales from the crypt. Definitivno preporuka i to čvrsta 7/10. |
Behind the Curve
https://www.imdb.com/title/tt8132700/ Prica o flat earthersima, nula cinjenica, samopromocija, samoljublje, uopce ne razumijem sto su htjeli postici tim dokumentarcem. Nemojte gledati ako ste htjeli saznati neki novi dokaz. Na kraju sam ga pogledao do kraja u dva dana. Ps: nikad nisam pratio tu FE pricu, al ovo... Malo me ulovilo nespremnog koliko ljudi se tu vrti. Ima ih vise nego Herbalajfovaca |
Citiraj:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
Inače, psihički profili glavnih aktera pokazuju njihovu, blago rečeno, opsjednutost tematikom ravne zemlje. Najbolje mi je bilo kad su pokazali ... vidi SPOILER 2 |
Citiraj:
Ili ona Trumpova izjava: "I don't belive it! It's pretty cold here in this room right now". Ostao sam šokiran koliko su vjerovanja, ljudska glupost i moral ostali ispred činjenica i znanstvenih dokaza. Nedugo sam pričao s jednim od poznanika, u krugu poznat kao priglup i slijep sljedbenik crkve i njenih podanika, bez imalo znanja, bez imalo dokaza, soli pamet ljudima. I krenula je rasprava o nastanku svemira, i kada mu je frend objasnio neke nepobitne činjenice, on je samo rekao: "A tko kontrolira znanstvenike? Nitko! Znači, oni mogu lagati što žele a vi glupi ljudi im vjerujete". |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pretpostavio sam da ce se vise fokusirati na njihove ideje zasto je zemlja ravna i da biti njihovih dokaza, a ne toliko, mi tvrdimo da je ravna Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Oprostite svi, ali kakve vi to činjenice o ravnoj zemlji očekujete? 😁
|
Citiraj:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
imaju... bezumlje :D
|
Citiraj:
Zamisli da se educiraš samo na npr. dnevno.hr :D |
Puno stvari u toj teoriji je bazirano na neznanju, ne bih baš rekao bezumlju.
Ljudi, naročito kada se pogube, rado vjeruju u nešto. Po meni nema neke razlike između religijskog fanatika i onog koji slijepo vjeruje u to da je zemlja ravna. Iako ne poznajem niti jednog pripadnika potonje skupine :D Dovoljno da se čovjek asocira s nečime, nađe neku utjehu u čemu god (red herring), a za ostalo se pobrine kognitivna disonancija. U tim situacijama je i bolje da se ne može dokazati ovako ili onako (makar iz perspektive vjerovača) jer onda nema bojazni da će vjerovanju ikad doći kraj. |
Citiraj:
to su: 1: malo priglupi ljudi, vjerojatno vrlo niskog IQ-a 2. psihicki nestabilne osobe, povodljive, lako manupulativne 3. totalno needucirane o svijetu oko sebe. Ko onaj kreten koji pravi raketu kojom se zeli ispucati 300metara u zrak da vidi ravnu zemlju. Mislim, zasto takvima uopce davati medijsku paznju. |
Ne znam koji su mi draži, flat eartheri ili chemtrails analitičari :) najbolje se ne zamarati istima. Neka drve po svome. A ako se ikad naoružaju u stilu Far Cry 5, onda ćemo drugač :D
Sent from Usreo Mobara |
Pogledao Kapetanicu Marvel maloprije u IMAX-u. Meni odličan. Baš mi je film s mjerom, nije pretjeran.
|
Gdje je uopće započela ta flat earth teorija? Ne mislim na onu šta su nekada davno mislili da je zemlja ravna ploča na leđima slonova koji stoje na kornjačama.
Ja mislim da je to neki troll postao na reddit ili sličnu društvenu mrežu, malo opširnije, da bi ekipa to počela vjerovati. Ili svi zajedno trollaju?! |
dajte nemojte ovu temu zagađivat :D
|
Zar vam ništa nije sveto? :D
|
Nije film već dokumentarac koji sam pogledao prošli tjedan na NG... Koja to glava i volja mora biti da se odluči nešto takvo napraviti? Po meni zaslužuje ocjenu.
https://www.imdb.com/title/tt7775622/reference |
|
Kako je ovo svima ovdje prošlo ispod radara:
https://en.wikipedia.org/wiki/Terminator_6 November 1st 2019... produced by/story by James Cameron. Odbacuju svo smeće nastalo nakon Terminatora 2 i ide kao direktan nastavak, što je i dobro jer 3 filma nakon T2 su odron za odronom. Plus, vraća se Linda Hamilton. Malo je reći da sam sretan :D |
nije proslo ispod radara, znam za ovo najmanje godinu dana, doduse nisam stavljo na ovaj forum :D
|
Na rubu si bana zbog tajenja te informacije.
|
A izvinite, nisam znao :D
|
Citiraj:
I onda pogledaš ovu sliku i raspade se sav entuzijazam:lol2: http://collider.com/terminator-6-cast-image/ |
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
Isto bio juče u kinu i kako nisam gledao nijedan trailer ni ništa, nakn 10minuta u kinu sam mislio da sam na krivom filmu :D |
Citiraj:
On/ona ili šta već (možda to čuvaju za plot twist:D) sudeći po ožiljcima je neka vrsta terminatora. Film je na dobrom putu da postane odron. Zar im je tako teško napraviti film u budućnosti i okončati priču na jedan dobar mračan način, krv i znoj, a ne gurati ove girl power gluparije. |
Citiraj:
Što se mene tiče, priča je završila s dvojkom. Skynet je gubio rat, poslali su natrag terminatora da ubije Johna, nisu uspjeli, rat je gotov, the end. |
Citiraj:
Mackenzie Davis :lol2: |
Citiraj:
|
Smrdi na tinejdžersko sranje
|
Ne znam zasto je toliko tesko snimiti ozbiljan film u danasnje vrijeme.
Zar sve, ali sve mora biti prilagodeno za klince? |
A nego sto si ti bio kad je prvi terminator izisao.
To su oduvijek filmovi za klince. Zalosno ali istinito. |
Pa je da. Sa 11-12 su me taman prestali zanimati takvi filmovi. Akcijski općenito
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:12. |