![]() |
Dal da uzmem ovo , 1100kn plus moja poštarina?
http://www.dropbike.com/forum/viewto...262659#p262659 Veli da je iz 2009 godina , i da je vožena pol sezone rekretivno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Plan je ic do vrha, pa do Tomislavca od tamo idemo do Velikog Plažura preko malog sljemena, od plažura idemo do Bistranskog sedla i onda dalje 8com do Kamenih Svata. Za spust planiram da se spustimo malo iza podsuseda od kuda i pocinje staza 1. Trebat ce se dobro opskrbit vodom, a oni gladni i klopom jer brijem da Kameni svati rade samo nedjeljom ;) |
Max ja idem s tobom i Siletom.
|
Nema frke.
Mozda bi mogli i do Glavice al ne znam kak cemo biti sa vremenom i mrakom :D EDIT: BTW jucer sam narucio vagu i metalne polugice za skidanje gume, sve zajedno za oko 7$ :D EDIT2: dodao sam linkove |
Gdje si to narucio, dealextreme?
Kakva je vaga? Daj neki link. |
Koji je to raskoš... jedan proda vilicu, drugi ramu, i opet se imaju na čemu vozit :D
|
Zanimljiva vaga max. Mozda si to narucim.
Koljeno me nesto opako danas steglo, al nadam se da cu bit spreman za voznju u nedjelju. |
Momci jel koristite samo shin guard ili i knee ? I jel zna netko slučajno di ziher ima schw. albert 2.25 za kupit, da ne zivkam okolo, Hvala.
|
Ja koristim shin/knee guard tako da se ne moram bojat i ugriza pedale :)
Nazovi Bizmark, oni bi mogli imati. |
da li netko zna nekoga tko ima GT ramu L velicine sa vbrake prihvatima i mozda da bi ju prodao ili mijenjao za M...
|
ja sam poceo razmisljat da si uzmem samo knee guard :)
a to bi onda uzo 661 kyle strait knee guard sada imam knee/shin 661 comp al model iz 2010 i zadovoljan sam za sada jer ih jos nisam testirao i nadam se da niti necu trebat :) |
Nema Bizmark. Kaze da je naručio ali da ne zna kad ce mu doc.
Nema ni Alanprim. Mario bicikli također. Ozon nula. |
Citiraj:
Jebate nabrojal si tolko toga da imam osjećaj da idete na tjedan dana :) Kad bi kretali? I od kud? |
A jbga sve je to usput, a bezveze da se ne obidje. 2-3 puta sam proso na 100m od rudnika zrinski, a nisam otisao do tamo.
Jos se nismo nikaj tocno dogovorili al brijem da u 10 od tunela. |
Koj dan idete?
|
sutra ujutro
|
Ajde onda u 9:30 na trgu.
Kaj nitko nema reč nešto o Rebi? Se isplati za tu lovu uzet? Jel bolja od r7-ice? |
Znači, ak se odlučim za sutra sljeme, mogu računat na vas do lugarnice, a dalje bumo vidli?
|
Citiraj:
Citiraj:
Pa svatko je dobrodosao :D |
Ok... Ja inače ne kasnim, pa ako me nema u 10h na tunelu, komotno idite dalje, to znači da ću u nedjelju.
|
Citiraj:
Inače, Reba i R7 ima drugačiji rad, pogotovo u reboundu (razlike u negativnoj opruzi). Ali ako je R7 sa TPC-om (ili TPC+ ili Absolute), onda je to bolja vilica u pogledu dampinga, ali je manje čvrsta, jer Reba ima 32mm noge, a R7 30mm. |
Imam ja jos uvijek one stitnike za koljena i potkoljenicu, ako nekome treba :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@Lovrix
Dario sa DB-a ce prodavat svog SIDa pa ga pitaj za koliko ;) |
Ma imam već SID-a, i nema šanse da ponovno uzmem nekog starijeg od 2008 , fleksa ko lud.
Znači Vuco r7 radi bolje od Rebe? |
e jbga nisam znao da vec imas SID-a :D
|
Citiraj:
|
Mene jebe kaj ja nigdje nemrem probat kak radi Reba , a kak r7-ica. Bio sam probao jednom r7-icu , al je bila napumpana na 100kg , a ja imam 55.
Najvažniji mi je rad i težina , tj da je oko 1500grama. Čvrstoća nije upitna jer je od trenutnog Sida sve čvršće. edit : @ Vuco : Vilju bi servisirao kod Zmije , a dosta djelova ide za r7 od Durina , ak se dobro sječam. Najidealnije bi mi bilo kad bi našao novijeg Sida , al on košta :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:49. |