![]() |
Shiftdilitao sam je s gustom. Lost trauma je jos prejaka u meni. Nemam vremena za jos jednu :D
|
Već sam je bio spominjao, a sad sam na gledanju E03 serije The Diplomat
Dobra je. Ima i dobru ocjenu na imdb |
Cijela sezona je odlična, čak je i kraj odlično odrađen.
Super glumci, odličan pasivno-agresivni humor pa ne ide u preozbiljne sfere kao House of Cards, a opet nije neozbiljno kao Veep. Dao bih 9/10 bez pretjerivanja. |
U usporedbi sa From, koliko je bolja? :D
Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Citiraj:
:dobar::lol2: |
Eksponencijalno kao e na x ili derivacija od e na x? :D
Hahaha.... dobar primjer iste stvari.
|
Citiraj:
Ako je x=2, onda ne može biti exponencijalno. Uozbilji se Lacy. :D |
Završio The Diplomat i pridružujem se pohvalama, svakako pogledati.
|
Citiraj:
:D Citiraj:
|
zar neide diplomat dalje sa S2?
edit: da sam sebi odg. ide dalje https://www.ismyshowcancelled.com/ar...-the-diplomat/ poceo sam gledat a small light. izgleda jako kvalitetno. |
Citiraj:
Za domaću zadaću izvesti derivaciju a^x i onda ako je a=e :D Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
e^x je najlakše derivirati, samo prepisivači nisu nikada sigurni kada treba početi prepisivati :D
|
Citiraj:
|
Ne znam jel spomenuta ali počeo sam gledati Three Pines.
Pogledao prve dvije epizode i sviđa mi se. Doduše i volim takve serije. |
16.06. počinje S02 ST-SNW
|
https://i.ibb.co/ft6jkpy/Screenshot-...c16219827d.jpg
je*o te cancel culture da te je*o, znaci odbacen slučaj na sudu u prije nego sta je počelo suđenje nema nikakvih dokaza, a coviku sve otkazano. Znaci bilokoja fufica moze doc ucjenjivat za pare i ako neces rec nešto i uništit coviku život, i svima to normalno, meni to nije jasno kako su ti Am. glupi. Guilty even after proven inocent. |
Citiraj:
|
Takodjer. Totalno razocarenje
|
Onda se pitamo zašto se snimaju STD i Piccard...
Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
|
Citiraj:
I dalje ću je ispratiti do "kraja" ako ga ima. Završio Three Pines. Meni se svidjela. Alfred Molina je glavni glumac. |
Citiraj:
u ovih 6 epki nema materijala za jednu 45min epizodu ovu zadnju samo pogledao premotavanjem i ubrzavanjem za 10min |
Fubar (https://m.imdb.com/title/tt13064902/) vrhunska akcijska komedija sa Arnold Schwarzenegger. Kvalitetom ispod odlično ocijenjene Cleopatre al' daleko iznad ovdje omiljene From :D
Citiraj:
|
Bogami ekipa, neznam kako mi je promaklo, ali ST:SNW je meni pravi ST serijal kakav bi i trebao biti. Zaslužene ocjene.
|
Pogledao sam Silo E01 ....
Hmmm.... ima nešto. Neloše! |
Silo je trenutno nešto najbolje na televizoru :D
Već je i druga sezona potvrđena. Nadam se da ce pokriti sve knjige :) Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Silo spoileri :)
Ok. Da serija je dobra, ali.... |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:47. |