![]()  | 

Hvala ti na info :D 
	Ništa mi nisi pomogao :D  | 

Citiraj: 

| 

Pogledao sinoć The Mule. Preporuka! Nastavak odličnih Clintovih filmova.  
	Kome se svidio Gran Torino, i ovo će.  | 

Alita je vrlo vjerojatno još jedno tinejdžersko cgi prekenjavanje. 
	Nema šanse da to vrijedi 100kn, mislim bar ne osobama u tvojim godinama.  | 

jao, potpisujem ovo. 
	mislim da će ovo biti za isti uzrast ko i Aquaman.  | 

Citiraj: 

| 

Alita: Battle Angel 2019  film rađen po japanskom crtiću tj mangi šta već. 
	znači o filmu nisam znao ništa, kad sam vidio ocjene na rottenu mislio sam da ću bacit 50 kuna za karte (cijena kina u mom gradu je 25 kuna za 3D a za obični film je 20) al jbt ovaj film je bio dobar. Efekti su brutala, priča ima glavu i manje više rep i mogu reć da me film oduševio. Jedino što mi se ne sviđa Overlord 2018 Film o nazi experimentima ala Wolfenstein. Kak sam pogledo film dobio sam poriv instalirati "drevnog" vulfija. Preporuka filma :) Hunter Killer 2018 Gerald Butler glumi kapetana podmornice u filmu koji pršti američkim patriotizmom tiznom jer eto moraju spasit ruse. Dobar je film, tko voli podmornice i moze podnijet butlera i američko pr3jeb4vanje s rusima preporuka  | 

Pogledao Alitu, max 5/10 dajem, zbog efekata i cgi-a, priča je klišej, likovi nervirajuce naivni al to je mozda do stripa. Uglavnom, da nisam isao u kino i gledao ga u IMAXU nego doma, dozivljaj bi vjerovatno bio gori. Waltz je bio dobar ali ni njegov potencijal nije iskoristen. 
	 | 

Green Book https://www.imdb.com/title/tt6966692/?ref_=nv_sr_1 
	what a faking movie, jedan od onih za koje mogu reć jedva čekam gledat opet, i opet, i opet...volim taj stil, u nekom trenutku ko da gledam Goodfellas, odmah sam znao da će bit odličan 9/10  | 

Suspiria [2018]  - Iskreno, tijekom filma sam kuhao rucak i poslije prao sudje. Iznimno naporan za gledati, zbunjujuc i skroz neopravdana ocjena na IMDB-u. Preskociti. 
	 | 

Kakvi su to linkovi zadnje vrijeme? 
	Mobilne verzije imdb-a?  | 

Da. 
	 | 

e da , nastavno na moj post iznad, pohvala za Aragorna, baš mi je pasao u toj ulozi 
	 | 

ekvilajzer 2 - ha ono kao teški fan denzela neka osrednja ocjena, daleko od prvog dijela, ali dobro ajde to je mozak na pašu film 
	 | 

American sniper 
	https://www.imdb.com/title/tt2179136/ Slobodno preskocite ovo patriotisticko remekdjelo. Definitivno film za prekooceansku publiku.  | 

Evo ako je tko zainteresiran za jedan poprilično gadan i brutalan filmić, s nekim glumcima u totalno neočekivanim ulogama look no further  
	Green Room (2015) https://www.imdb.com/title/tt4062536/  | 

Sinoc pogledao Escape room. Moja ocjena bi bila 6/10. 
	Nisam impresioniran. Tko je gledao Cube i ako mu je bio OK i ovo bi moglo bi biti OK. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk  | 

Citiraj: 

| 

konačno oscara dobije moj favorit, jej 
	 | 

Pogledao Green Book, najbolji film ove godine, by far! Zasluženo dobio nagradu. 
	Aragorn, skidam kapu, da Rami Malek nije odglumio tako dobro i tako ikoničnu ličnost, ne bi mu bilo premca za glavnog glumca ove godine. Green Book 9/10 Pogledao i ovaj novi Fantastic Beasts - obožavam HP serijal, knjige i filmove, ovo nema veze s tim, nekako bi to usporedio kao odnos Gospodara prstenova i Hobita, ali još gore. Nije generalno film tako loš, ali nema to veze s HP-om. 5/10  | 

Green Book zasluženo, odličan film. 
	 | 

Za sve koji su gledali green book, zanimljivost je da je pravi Tony Lip glumio Carminea u Sopranosima :D 
	 | 

Negdi sam pročita da je Green Book 2019 PC verzija kultnog Driving Miss Daisy. :fiju: 
	 | 

Slična tema, ali nije isto. 
	Ovo je po istinitom događaju, likovi su stvarni.  | 

escape room https://www.imdb.com/title/tt5886046/?ref_=fn_al_tt_1 
	meh, mislio sam da će bit smeće, nije smeće al nije ni nešto extra, gledljivo  | 

:zdero:  | 

Pogledao Alitu - meni dobra. Nije odlična, ali je dobra. Nije ona klasična tinejđerska spika pa mi je zato valjda pasalo. Nije nešto ozbiljno da se razumijemo, ali meni je sjelo dobro. U kinu. Taj film je samo za kino. Ima masa nelogičnosti i gluposti, ali ja sam se zabavio. 
	7/10  | 

Citiraj: 

| 

Pogledaj post iznad, molim te :D :D :D 
	 | 

Citiraj: 

https://thechive.files.wordpress.com...rip=info&w=600  | 

Film na koji nitko ne polaže autorska prava. :D 
	Santa Claus Conquers The Martians (1964) Ocjena na IMDB-u: 2.6 :goood:  | 

Jel toliko loše da je zapravo dobro? :D 
	 | 

vidim da je na rtlu večeras Crimson Peak od deltorra. jel čemu taj filem? vidim ocjenu 6.5 na imdbu al me privlači deltorro 
	 | 

Baš te ono, privlači ili... :D 
	 | 

Citiraj: 

4 Slimes The pinnacle of bad movies; this is a must see! 3 Slimes Definitely worthy of a Saturday afternoon or a late night. 2 Slimes It had redeeming qualities, just like getting the clap does. 1 Slimes A bad movie. Skull This is going to hurt.  | 

Citiraj: 

:lol2:  | 

Alita... :puke: 
	CGI, koreografija jednostavno super, jako me podsjeća na Deus Ex. Ali sama priča, nelogičnost, likovi... užas.  | 

možda je više za topic o serijama  
	RIP Luke Perry  | 

| 

Neki dan pogledao Bird box, a prije toga a quiet place. Oba apokalipsa - u jednom ljudi ne smiju gledat, dok u drugom ne smiju ispuštat zvukove :roller: 
	Mislim ono, OK su, ali baš se vidi da više ne znaju kakvu post apokalipsu bi izmislili  | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:01. |