![]() |
Citiraj:
http://www.ezadar.hr/repository/imag...1/medium_full/ |
Pa to je njegova ocjena. Njemu Godfather može biti 1. Kao što su i meni mnogi filmovi na koje onanirate :D
Dosadni ste više sa tim iščuđavanjima ako neko pohvali/popljuje film koji se vama sviđa/ne sviđa... :p |
Ja očekujem Star Wars sa predrasudama da.će bit amerikanizirano smeće puno klišeja :)
Tako da ako bude bolje od toga, da me razveseli film :) |
njemu ide ljestvica do 15/10 :D
|
Citiraj:
Cekaj sta ono jos tebi ne valja, Fargo? Znan da je bilo par odlicnih naslova :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da, nabrojao sam mnogo naslova kao npr. svi odron filmovi braće Coen na koje sam izgubio vrijeme :) |
Citiraj:
|
Čega?
|
Citiraj:
|
Ki je taj?
|
Twin Peaks, Blue Velvet, Wild at Heart, The Elephant Man, Lost Highway...
Legenda apstrakcije i fantazije u svakom slučaju :) |
Martian 8.5 / 10 (IMAX 3D).
Uživao sam u filmu, vizualizacija marsa 10/10. |
Citiraj:
|
sramotaistidtebilo :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Black Adder? Nisam odavno pogledao, eto gif-a koji ce ubiti moju dosadu narednih par tjedana. Zahvaljujem :D
|
Citiraj:
|
Novi Mission Impossible je ok filmek, ništa posebno, svi na istu šemu, i već mi je dosta gledati Tomeka na motoru da vozi ko Rossi.. Ali ajde, nije za baciti.
|
Citiraj:
Izgubljena cesta meni osobno najbolji njegov film. Za početak :D Citiraj:
|
Meni su Blue Velvet i Twin Peaks bili zakon.
S tim da Twin Peaks ponovno starta u 2016 :D |
Meni su svi njegovi filmovi zakon, a Blue Velvet i Twin Peaks imaju kultni status u filmgorafiji.
https://www.youtube.com/watch?v=gmsrO8xpe-w Genijalnih scena ima Plavi baršun i zapravo najmanje od njegovih filmova ide u fantaziju i nadrealno. Po meni najbolja Hopperova gluma ikad. |
Meni je twin peaks (serija) bila ok, ali filmovi koje sam pogledao - Elephant man i Lost Highway su mi bili koma. Od highwaya sam očekivao puno više jer volim inače filmove takve tematike.
Tako da i nemam neke volje za pogledat Velvet i Mulholland.. |
Navy SEALs vs. Zombies :D:D:D
|
Ja gledam trailer i mislim si kaj radi Bradly Cooper u takvom filmu, kad ono skužim da to nije on... :hitthewal:
|
šta to nisi u spojler stavio, nisam mogo vjerovat koliko je frajer sličan :D
|
Dudikof :D fak jea :D ovo gledam... :)
|
Citiraj:
|
GledaČu da se malo odmorim od svakodnevnih moždanih napora... :)
|
samo ti gledaj micica i kloni se ove teme :D :D :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:11. |