![]() |
From S02E03 pogledao... i dalje samo zaplitanje u trice i ku*čine...
Još ću joj dati epizodu-dvije šanse, ali vrlo je blizu shift+del operacije |
A gledaj, ova serija ustvari ima jedan veliki zaplet s puno kompliciranja i samo jedan jedini rasplet, koji bi riješio seriju, zato ga toliko odgađaju.
Osobno mislim da se neće ništa dogoditi ovu sezonu, jer su dobili krila u leđa, pa možda ciljaju na više sezona. Ako riješe sada, nemaju priču za dalje. Šteta. :( |
A jbg... Twin Peaks... I tam su razvlačitli tko je ubio Lauru Palmer koliko se sjećam.
Mogao bi TP ponovo pogledati da se prisjetim svega. Usput gledam Gotham Knights - za ubit vrijeme ok ali ništa spektakularno i Čudotvorci (Miracle Workers) - cca 20-25 min epizoda isto za ubit vrijeme |
nikad nisam gledao Lost pa sam poceo sad, ne znam sta mislit
prve dvije sezone sam onako, a ovo dalje postaje jebeni dumpster fire na otoku valjda nisu bili samo tito i godzilla, za godzillu nisam siguran... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nitko momci? :stoopid::( |
Lost sam gledao s vremena na vrijeme, ali znam da su se svi suglasili da je kraj sfušan i konfuzan. Radije pogledaj neku seriju s glavom i repom u radnji.
|
Better:kafa: Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Također jedan meni osobno zanimljiv faktoid je da nas dvojica dijelimo rođendan. |
Citiraj:
|
Bas ste mazohisti :D
|
Foundation s02
14.7.2023. :) |
Silo mi zasad odlicna.
Ted Lasso odlicna. Superman & Lois ok, wokey je, svaki trenutak je prilika za zivotnu lekciju. From - lagano me razocarala. Jos par epizoda i vjerojatno na ignore ide. Beef - apsolutno nerealna i meni glupa serija, no kuzim zasto se ljudima dopada. |
fine ocjene ima kleopatra https://www.imdb.com/title/tt2752813..._1_q_cleopatra
|
:lol2:
A nebi ni LOTR bio puno bolji da amazon ne manipulira sa ocjenama |
Citiraj:
Jada Pinkett Smith glumi, tako da, sve je rečeno. Nema osobe na svijetu tko ju voli trenutno, čak ni njezin muž. :D |
zasto?
nisam u toku |
Citiraj:
|
Citiraj:
:chears::frend: |
aha vidis nije mi palo na pamet da bi to moglo imati takve posljedice.
mislio sam da je nesto drugo napravila. hvala :D |
IMHO, čak i Cleopatra bajka na stranu, Jada Pinkett je ionak loša glumica neovisno o žanru i nije imala pretjerano uspješnu karijeru, te je općenito poznata po tome da je žena Willa Smitha.
Na kraju je prošla slično kao i Amber Heard, pa umjesto da se sve žene svijeta ujedine oko tih "kraljica", postigle su suprotan efekt i sad ih nitko ne može smisliti.:kafa: |
Da nije bilo Tupaca, ne bi nitko nikad čuo za nju.
Ako ona može glumiti Kleopatru, Nicolas Cage može glumiti Martin Luther Kinga, a Pedro Pascal može recimo Akiru Kurosawu. Ne vidim razlog zašto ne bi bili kompletno inkluzivni i dali svima da sve glume :D |
Cleopatra je dio African Queens priče u kojoj je žena Willa Smitha izvršna producentica i narator, ali kak god se okrene, forsiranje je pojačano na 11.
Nicolas Cage je za Jadu i sl., gospodin čovjek i općenito ugledni stanovnik ovog planeta.:):D |
Meni osobno je Jada odradilo dobro matrixe i collateral. Mislim da je baš dodala nešto tim filmovima. Mislim da ju nisam nigdje drugdje niti gledao.
|
Ja je se zadnje sjećam iz serije Gotham i bila je skroz ok. Općenito su likovi i glumci bili odlično pogođeni u seriji, nije nešto negativno iskakala.
|
U Collateralu je bila sporedni lik i tak je odglumila tih nekoliko minuta na ekranu, dok je Jamie Foxx prava zvijezda filma.:chears:
Jada je IMHO u svakoj svojoj ulozi varijacija na stereotip u nastavku za koji je sama kriva i može biti ljuta na cijeli svijet - nema efekta. U Gotham seriji, Morena Baccarin je za razliku od Jade itekak vrijedna spomena.:frend: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:08. |