![]() |
Sto se tice dosta losije ocjene na IMDBu meni je ovaj recimo pravo lose ocjenjen, ja bi mu dao 7.5 :D The Pact (2012) https://www.imdb.com/title/tt2040560/
|
The man who killed Don Quixote
Ugodno iznenađenje, i lagana psihodelija. https://www.imdb.com/title/tt1318517/?ref_=nv_sr_2 EDIT: Mea maxima culpa :D |
Više ne vrijedi dogovor da se u linku na imdb upiše i ime filma?
|
A gledaj, to je nepisano pravilo, tako da se netko može ali ne mora držati toga.
Radije vidim ime filma bez IMDB linka, pa sam progooglam, nego samo link imdb-a. |
Vrijedi, kako ne. U linku ili iznad linka ako se nemre napravit hyperlink.
Ovu dvojicu iznad treba malo darivat pred fašnik pa se budu prisjetili :D Sent from Usreo Mobara |
Editovo, samo me nemojte kazniti :D
|
Tebe je bog odavno kaznio, ko i mene :D
Sent from Usreo Mobara |
no comment :D
|
Evo i ja sam ispravio. Kajem se skrušeno :D
|
Citiraj:
Jesi se upustio u gledanje "Let us pray"? |
Nisam jos nasao u videoteci :D
|
Oš da ti pošaljem na mail :D
|
Evo naso sam jedan u videoteci, slab bitrate al nema veze, veceras ide gledanje :D
|
E hebiga, nisam znao da ga nema nigdje. Dugo sam ga držao u playeru da ga i drugi mogu posuditi ali kroz reinstalacije operativnog pogubilo mi se to. Bitno da je svih 5 sam u kući mega dostupno u bilo kojem trenutku.
|
Odgledo a nije mi nesto :) Dobar je kraj skroz, za ovakav kraj je trebo biti puno bolji film :D
|
For the love of Spock
https://m.imdb.com/title/tt4572820/ Ako volite lik i djelo, svakako pogledati. Spoiler alert tko nije gledao ST filmove ili TOS serijal (ima dosta klipova). |
Pogledao The Upside - moram priznati da sam se ugodno iznenadio. Francuska verzija mi je jedan od dražih filmova koje sam gledao, ali ovo mu je sasvim dobra, rekao bih kopija.
7/10 Ne znam bi li mi takav bio doma, ali u kinu sam se baš smijao. |
Pogledao netko Bird Box?
|
a baš stavljati imdb linkove za mobitele?
|
@Ladytron: Bilo je polomljenih kopalja oko tog filma unazad mjesec dana :)
|
Citiraj:
Gledao, meni je dobar. |
Tko bi sve pročitao, nije me bilo dugo :D
Hvala... A da čitam po netu, kako je dosadan film i tako. Mislim da ću pogledati :D |
Meni je film sve, samo ne dosadan. Ako si gledala A Quiet Place, ovo je slično. :)
|
Jesam i odličan mi je... Koliko sam shvatila quiet place će imati nastavak.,,
|
aha, ima na prosloji ili pretprosloj stranici :D
|
Citiraj:
|
well.. :D čak bi možda možebitno eventualno moglo i bit ok, valjda |
Citiraj:
|
Bohemian Rhapsody
https://m.imdb.com/title/tt1727824/ Glazbeno mi je puno blizi nego Star is born pa mi je i mnogo bolji. Nevjerojatno kako ga je lik skinuo, bas smo uzivali u svakoj sceni. Nisam nikakav fan Queena, cisto nek se zna. Od mene 10tka samo takva. Btw nitko nije spominjao, ima ga u videotekama, al ne na kazeti nego blurayu. |
A.X.L.
ne mogu vjerovati do ovo pišem, ali da, pogledao sam ga.... mladić motokroser, njegova djevojka i pas-robot američke vojske... uglavnom pogledao sam ga do kraja. Čak mu dajem 6, u odnosu na imdbovih 5.2 |
Citiraj:
Vin Diesel i ekipa? Što su u radili s imena "Fast & Furious"... Još malo pa će biti "Fast & Furious: Star Trek" i Fast & Furious: Pirates of the Caribbean"... |
To je spin-off, a osim toga u pripremi je još jedan - isključivo sa ženskom ekipom. F&F deveti i deseti nastavak idu prema planu.
|
zar vi to jos pratite? zar je moguce. meni je zadnji bio onaj kad the rock skace na autocesti sa auta na auto. tu me otprilike pocela hvatat teska mucnina i povracanje i bilo je vrijeme za reci dosta tom gofnetu od franshize :D
|
Žalosno da to ljudi idu u kino gledat i da ovi milijarde dižu na takvim smećima od filmova.
|
Kaj bi bilo žalosno. Film za mozak na pašu od prvog nastavka bio i ostao, ne kužim čemu uzbuna sad. Po meni je serijal nakon prvih par otišao u dobrom smjeru, skužili su apsurdnost tih filmova i napravili ih još apsurdnijim.
Zadnje što sam gledao od tog serijala je Furious 7 s ekipom u kinu i umirali smo. |
I prvi je bio smeće - ove ostale ne triba ni spominjat..
|
Citiraj:
|
Opa, novi FF...Napokon. To cu sigurno u kinu gledati....samo da je Dizlo unutra, ovi spinoffovi me ne zanimaju :)
|
Citiraj:
Nego, dobio sam nedugo neku divlju karticu za Cinestar, imam pun k.... besplatnih filmova, 2d, 3d, sve više manje... Razmišljam da idem gleadti lovu Alitu, jer zna netko nešto o tom filmu, što se očekuje? Waltz glumi, njega obožavam. |
Uspoređivat F&F smeće s Marvelom.. pa kad je F&F bio nominiran za oskara kao npr. Blek Pentah :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:19. |