![]() |
Odigrao sam sigurno odabrao Serpica...
|
Citiraj:
|
Da li je netko gledao:
Drive (2011) http://www.imdb.com/title/tt0780504/ Zanima me da li je nekome dobar film jer mi film nije jasan :stoopid: |
Meni je solidan.
Na momente zna bit onako wtf, zašto je lik tako spor. Baš pomisliš da je film o retardiranom liku. |
Citiraj:
|
Ah, ima par godina da sam ga gledo, al mjuza, par scena tučnjave/vožnje, Perlman i Brooks... Sve u svemu ok, al na momente spor.
|
You know Jack....o Kevorkianu aka Dr smrti. Možda najbolja izvedba Pacina ikad i tema taman da se zapitaš. Ozbiljna preporuka.
|
Citiraj:
|
cek, jel to ono kad tip gazi cipelom onog tipa po faci u nekom liftu il tak nest...?
ak je, onda boze sacuvaj. al sjecam se da je bilo puno rasprave, kao to je umjetnicki film ovo ono, nisam ga "skuzio". LOL. |
Meni je bio odličan.
Ljudi su se filmom razočarali najviše zato što su očekivali Fast and Furious. |
The Admiral: Roaring Currents , moja preporuka
kome se svidio 300 svidjet ce se i Admiral preporuke azijskih filmova http://www.imdb.com/user/ur61123726/ |
Je li neko gledao Tomorrowland?
Spremam se sad gledati pa sam onako, meh... :D |
Citiraj:
|
Baš pogledao.
Potencijala ima, film bezveze :) |
Bojim se da ga neću gledati onda... iako sam imao volje :)
|
Sutrozemlja - generički uradak, meni bezze...
|
Citiraj:
Zapravo, ja sam gledao deset minuta, a onda se okrenuo na drugu stranu i odradio dobar power nap u nedjeljno poslijepodne. Preporučam vam isto :D |
Pogledao novi Jurassic. Film za djecu. :D
|
Citiraj:
Šala mala...nisam izdržao! :D |
novi Mission Imposible = dosadno ko drek, 3/10 max
|
Preporuka za "Me, Earl and the dying girl"
|
gledao tonu toga... pa krenimo :D
frank - odličan, bizarnjikav i generalno vrlo zabavan sa super mjuzom fury - 2 puta ga počeo gledati, ali nije mi legla takova ratna tematika na moru, budem ga sad u tmurnijim danima odgledao the theory of everything - odličan, gluma na mjestu, zanimljiva tematika tak jasno... valja :D avengers vladavina ultrona - kajaznam... inače ne pušim ta svemirska govna i nije to moj žanr, tak i ovo isto je neko generičko napucavanje, koliko se sjećam puno bolji su mi orginalni bili interstellar - e u ovom sam baš uživao sva skoro 3h, baš mi je onak lego ko crvena paprika na masni kruh :D jeben ukratko deliverance - nisam ga nikad pogledao, pa rekla žena da bi trebalo pogledati... a štajaznam, nije loš, ali nekak je malo manjkava gluma, brdo nelogičnosti, nešto tipa ko da goonies postanu triler sa još malo slabijom glumom child 44 - e ovaj ratni mi je recimo sjeo just fine john wick - nisam imao neka pretjerana očekivanja, zapravo očekivao sam stepenicu ispod etalonskih primjera one-man-army filmova, a dobio sam čistu nogu u dupe :D bezze totalno, najgori film kojeg sam gledao sa ove male listice the imitation game - imao velika očekivanja, ispunio očekivanja ukratko st. vincent - JEBEN u svakom pogledu... bog, direktor, član mjesne zajednice, filantrop te đentlmen bill murray je epic the age of adaline - druže kr... brko :D preskoči ovu ljubavnu dramu, a svi ostali sa normalnim razvijenim ukusom za dobrim komadom filma nemojte nikako napraviti isto što i on :D kill the messenger - uf... kako li sam samo ovog skoro propustio... super, super, super i priča i gluma i radnja i sama povijesna činjenica (za koju nisam znao moram priznat) let's be cops - ama zabavno, nasmijano, suludo :D sin city dama za pobit - meh... eto meh je moja ocjena, ajmo reć da bi bio ok kad ne bi postojao prvi dio, ovako je teški prosjek guardians of the galaxy - nisam znao imam li manja očekivanja od ovog ili ultrona, pa sjetivši se prvih avengersa, odlučio sam da ću imat manja iščekivanja od ovog... e pa zajebo sam se :D ex machina - težak i klaustrofobičan pomalo, naravno u dobrom smislu jer je odličan komad umjetne inteligencije a most violent year - da, da i još jednom da... (vrhunska) drametina sa pištoljima, my kind of drametina :D birdman - teška drametina, znači valja :D keaton ga je riješio ko porezna uprava dug od 4.99kn (znači brzo i efikasno da se ne bi uvrijedio netko tko radi u poreznoj upravi) :D chappie - iskreno očekivao sam više... puno više, nije loše, ali nije ni neki mrak, rađe district 9 ponovo pogledam focus - pa onak oke zabava, niš više niš manje seven pounds - žena nije gledala pa reko ajde još jednom... dac a sad sad movie :D ma zakon je 1408 - isto gledao ponovo, fakat zakon horor, gledat pod obavezno, ne navečer :D over and out :D |
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt0068182/ |
nemoj mi brate te povijesne spektakle sa početnim scenama poljane veličine slavonije :D
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Klaus Kinski je legenda 😁 |
Citiraj:
|
Eto vidiš :D
Kad to pogledaš, shvatiš da nisi vidio vjernije utjelovljenje ludila koje proizlazi iz režije Herzoga i izvedbe Kinskog. Citiraj:
|
skinuo sam spy... samo zbog buckaste melisse mccarthy koja mi ispunjava srce i dušu svojim prostaklukom :D
inače... this is 40 - gledajte, zanemarite brojke i još ako volite paul rudda ko ja - gledajte. orginalna scena iz filma (u kojem se generalno melissa i ne pojavljuje pretjerano): improvizacija dotične scene: sir... my hats are off :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:08. |