![]() |
Citiraj:
I onda kad dobiš sranje seriju ili film, e onda je nismo znali i svi mrze sve i svakoga. Ne, nego ne valja. Morgan Freeman je odličan glumac u npr. Se7en remek-djelu, a danas bi valjda za tu ulogu angažirali nekoga poput Lil Nas X ili Bad Bunny.:hitthewal: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Razlicite rase i gay ljudi (LGB) su bili sastavni dio filma, glazbe i umjetnosti (npr. Will and Grace) i nije bilo problema jer se radilo kvalitetno bez agende, sada imamo razne devijacije i trans zbunjene pokrete koji se zele upakirati u isti lonac. Kljuc je u kvaliteti a danas u konzumeristickim i povrsnim vremenima je to sve na nizoj razini, ali bit ce bolje, izumrit ce woke kao i turbo-folk kad tad :D |
U videoteci se pojavila S02 serije Star Wars: Visions
|
Vjerojatno se prije spominjalo, ali ja sam te danas pogledao pola sezone Ted Lasso serije. Top. Baš vuče gledati dalje.
https://imdb.com/title/tt10986410/ |
FRASIER Trailer (2023)
:D |
Wth?! Frasier je bio sitcom a ovo izgleda kao neka kriminalna serija :D
Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Ajde, pa iz aviona je vidljivo da je fake
|
Dolazi Fraiser reboot sad 2023. navodno, ali to nije trailer za tu seriju. :D
|
kako znate da nije ? :stoopid: :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
From - E01 i E02 - obećavaju.
Moglo bi svega biti. :) Mislim da se udaljavaju od S01, jer nisu ni oni očekivali takvu gledanost valjda, pa su u hodu smišljali dalje, ali za sada obećava. |
Citiraj:
Nadam se da nece ukakiti seriju ili cancellati. Zelim full objasnjenje :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ta serija mi smrdi na Lost, nazalost :) Pogledao neki dan S01 kao uvod u S02 i onak, ogroman Lost intro mi se vrtio po glavi samo sa dodanim lezbama i tako to, sto se vec danas servira gladnim ocima :D
Nadam se oke sezoni. |
Citiraj:
|
Cek malo, vec je druga sezona i jos se nista konkretno nije dogodilo? :D
|
Citiraj:
|
Kad smo već kod Losta, zasad ipak najsličnije na tu šemu su mi Yellowjackets.
Kombinacija filma Alive (pad leta 571 u Andama 70-ih) i Losta. Dosta pomaknuta horor/triler serija, preporuka ako niste gledali S01 (S02 trenutno ide). Mrs. Maisel također trenutno ide, 5. sezona je fantastična. Prva i druga odlične, treća i četvrta malo slabije, ali ova je na tragu prve. |
To je bio reply pogiju :D Ja sam pogledao mislim prvu epizodu, stao i dobro da sam stao. Javite kad se nesto dogodi, ako se dogodi :winter is coming: :D
|
Night agent
Jel moguce da je netflix izbacio kvalitetnu seriju napokon? |
Citiraj:
|
Silo (https://www.imdb.com/title/tt14688458/). Vidio reklamu na Shield pa rekoh da bacim pogled. Uopće nije neloše, čak dapače! :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tko god je preporucio The Night Agent, hvala. Dobar, puno bolji nego The Rabbit Hole.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:01. |