![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Gesendet von meinem XQ-BQ52 mit Tapatalk |
Treba uzeti u obzir da je svaka sezona ustvari temeljena na nekim porivima koji nam kontroliraju život ustvari, a ne bi trebali...
Prva na novcu, druga na seksu, treća će biti na nečem trećem itd. |
Citiraj:
Sent from my 2112123AG using Tapatalk |
Citiraj:
Nitko nije rekao da ga nema u sezoni 3. |
Citiraj:
|
Još jedan proizvod SW frašize - Young Jedi Adventures
|
Ima li koja preporuka za nešto englesko krimi/triler/detektivski u zadnjih par godina?
|
Provjeri da li ti kaj od ovih serija paše.:)
|
Nova serija u najavi.
Nostalgija za iskusne gamere :D |
Cim sam ga pokrenuo video, nesto se cudno pocelo dogadjati sa ekranom macbooka i onda sam skuzio da je video u HDR-u. Tako da serija obecava :D
|
Citiraj:
Thanks :) Bacim oko na ove druge, Vigil i Luthera sam gledao, odlični. |
Zaboravil sam reći u tom postu, ali Whitechapel, The Fall, Hunted i Inside Men su također super serije, pa baci pogled.:chears:
|
Citiraj:
|
gledao i sherlocka, i whitechapel i the fall :)
|
Jel gledao tko južnokorejsku All of Us Are Dead, isplati li se počati?
|
Beef - čudnjikavo dobra serija sa super mjuzom i ekstra ružnom glavnom glumicom :D
btw baš sam se iznenadio kak Glenn dobro pjeva, like damn son :stoopid: also... uvijek na kraju epizoda bude dobra mjuza, par mojih fav... :) Kraj cetvrte: The Offspring - Self Esteem Kraj pete: System Of A Down - Lonely Day Kraj šeste: Machinehead - Bush e da i scena u crkvi kad Glenn plače - pjesma Come to the altar, predobra scena i pjesma, koji glas ima ženska, vau :) |
cek, jel aj beef mjuzikl?
|
Nije, al je soundtrack stvarno odlican.
Gesendet von meinem SM-G991B mit Tapatalk |
Zavrsio s Sopranosima.
Ocjena 9/10, ostajem na prvim izjavama da mi je puno bolji The Wire. Jos vagam je li Breaking Bad bolji ili losiji od Sopranosa. brBa je puno zabavnija i nabrijanija serija, dok Sopranos ide laganije. Kraj je bio wow. Par puta sam mislio da ce ovako zavrsit, ali ne na ovaj nacin kako su napravili tu scenu. Preopruka onima koji nisu gledali, ako ima takvih. :) |
Završio sa White Lotos i pogledao prvu epizodu druge sezone Iz... Uf... čekam dalje da vidim kaj bude sa njima
|
Pogledana prva sezona V iz 2009.
Dobra tematika i glumci, sad je na redu 2. sezona. |
Nije neloša serija al' koliko se sjećam nema proper kraj nego je cancelled nakon druge sezone. Od te serije, svaki put kad vidim Morenu ocekujem da razjapi usta kao alien :D
|
Citiraj:
:lol2: |
Nije neloša ali nije ni loša serija:D
Lako je za kraj, možda snime 3. sezonu kroz par godina:D |
|
da, V bi preskocio u sirokom luku, jer je kraj katastrofa odnosno teski cliff.
|
Odustani dok mozes i pogledaj stari V :D
|
jel taj stari V valja sta? ima neki conclusion?
|
Ima....serija potpuno završava
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:12. |