![]() |
Citiraj:
|
odlicna je fora, ja sam gledao nesto slicno napraviti jer mi pada lanac na spustu.. :) jel radi prebacivanje brzina?
|
Hehe , hvala :)
Sad sam na Grmu išao , 2 puta skočio , tih kao ninja , samo se nadam da će trajat bar 1000km , a nakon tog samo zamjenim kolut i deri dalje. Renesis , sve super radi , meni cijeli raspon pokriva bez ikakvih problema. |
Tko hoce jeftine stitnike za koljena, a dobre, neka pozuri, KLIK.
|
Citiraj:
Znam znam, pijem analgetike, tj sad više ne trebam jer ne boli više, al da, nakon 3 neprospavane noći, poludiš Uglavnom da se na temu vratimo, gledao sam dio filma "strength in numbers" prejeben je, moram ga nać cijeloga pa kupit :) Ako nekome od ekipe koja je naručila treba thread lock hitno, javite mi se u inbox pa ćemo se dogovorit da se nađemo, nije frka |
Citiraj:
Sutra sam na sljemenu s tim tvojim zatezacem :lol2: Kad smo vec kod sljemena, sutra u 10 tunel? |
Citiraj:
http://live.redbull.tv/events/35/strength_in_numbers/ ja ga gledam sad treći put. Taman je dio s Nepalom. Onaj dio iz Kamloopsa s Matt Hunterom je prebolestan. Da nisam nepismen informatički nekak bi si ga snimil. http://www.pohrani.com/f/1B/Wf/2qLjQHpi/pakna.jpg Evo kako izgleda pakna kad se voziš 70km s čeljusti kočnice ukoso. Sad ćemo vidjet kako Dedin kevlar koči :) |
ždere disk, eto tako koči :D
|
Vidimo se sutra u 10h kod tunela , nitko se ne javlja od ovih MĐ znači da opet planiraju tajni vikend:nono:
|
Citiraj:
|
Samo vas dvoje ste sutra za Sljeme?
Onda 100% nekaj spremaju.... Izgleda na nas ne žele.... Anw, ja ak ću bit sposoban ujutro, vidimo se ili kod tunela ili na vrhu, ak bum sa zapada išao.... Noć |
Citiraj:
ja kevlar vozio na xtr diskovima i kocilo je cca 30% jace uz manju buku...:care: |
Dolazim u 10. Mozda cu malo kasnit. Ako me nema do 10:10 vi krenite gore, stici cu vas putem ;)
|
Ova ekipa nikaj ne sprema :)
Ovaj cijeli tjedan mi se toliko neda dici iz kreveta na posao da sutra spavam do kada cu moci, kada se probudim i ak nece biti kise idem na Sljeme. |
Imam toliko usran problem da mi se neda vozit uopče. Znači , nikak da centriram stražnju bremzu. Sad sam se pol sata jebao s njom , skidam bremzu , drkam po klipovima , ništa ne pomaže. Da lagano licka po rotoru mi nebi smetalo , al ovo struže nenormalno , muka mi se vozit.
|
ako nebu nekih sranja ja sam valjda u nedelju gore :D
|
Ja sam i u subotu i u nedjelju :D...treba odrzavati kondiciju.
Danas sam se u Moslavini toliko nakosio trave da sam skroz strgan, tak da sutra idem penzionerski gore, bole me noge dok sjedim na stolcu, a kamoli kad pocnem pedalirati. |
ja danas doso direkt s posla na selo, kosio travu od 17 do 20,30 i nakon toga jos na bajk krug do zapresica i nazad :D sutra celi dan kosim drugi i treci grunt :D prvo traktorcek, a posle neravne dijelove motornom kosom....
|
Ja se drmam u busu za rijeku, klinac iza mene ce dobit sljagu ako ne zacepi.
Pakne su super Deda, kao idem ja njih spalit po nasipu, stisnem prednju i blokirq odma, front wheel drift. |
A kam ideš Sile?
|
Pa u rijeku, lepo ti pise :)
Idem kod buraza, nemam te srece da mogu uzet bike pa na Platak ili u Fuzine. |
Imam SCOT Volage 3, star nekih 2 i pol godine. Koristen je inace ovak zagradsku voznju itak to. E htio bih ga odnjeti na neku malu generalku da se sredi sto se mora, jer nisam od kupnje nista slicno ucnio. Pa me zanima sto predlazete da se napravi i kolikootprilike bi to izaslo ? Inace sam iz Belog Manastira, pa ako netko zna u Osijeku di bi to mogao srediti neka napise.hvala.
|
Ak ti je vilica tvrda, a vjerujem da je treba izmijeniti ulje u njoj, zamijeniti sajle od kocnica (ak imas v-brake) ili ih odzraciti (ak imas hidrauliku), promijeniti sajle od mjenjaca i zamijeniti i buzire od istih.
Ak su gume spucane promijeniti i gume, centrirati kotace, ocistiti i podmazati pogon. MOs jos prekontrolirat stanje kazete, lanca i zupcanika na pogonu i ak su zupcanici kao peraja morskog psa onda ih treba zamijeniti skupa sa lancem. |
Ide netko sutra na Sljeme? 10h tunel?
|
Idem ja, standardno, tunel 10h.
|
Vidimo se onda.
Sad sam se sašio ko pička u ulici , vozim se po rinzolu i radim koljenima da vježbam ravnotežu , i spustim se jedno 5 puta , i reko ajde još jednom i idem se dalje vozit po kvartu. I krenem , sve dobro , kad ono kotač mi upadne u neku grabicu i samo na bok padam , psujem kak sam glup da padnem na ulici , gledam bajk , malo zgrebana pedala i volan , gledam sebe , gležanj zgreban i kravav. Sad sam ga sa nekim sranjem za ozljede našpricao , i omotao sa zavojem pa me ne peče više. Spreman sam za daljnje vožnje i padove :D |
Jel mozete mi preporucit neku vilu do 130mm hoda po mogucnosti zracnu do 1000kn?
Nabavija san ramu FireEye Bloodhot pa bi je tia osposobit, treba mi samo vila tako da mogu stavit prodavat svog OnOne-a i Fox-a. |
Citiraj:
|
pa nebi se bas slozija sa tin jer nisan nista zacrta. Stvarno neznam koju da uzmen za te pare i do toliko hoda za tu lovu.
Da gledan nesto skuplje definitivno bi isa na Pike 454 i stavija ga na 120mm. |
Gledaj tore 318 (da imaju motion control) ili ako nabasaš na nekog recona. Marz je osjetno teži u tom rangu, ali sumnjam da će te ikad izdat u radu. :)
|
Citiraj:
edit: deda je sutra na slemenu, samo ja krecem u 10 iz zapresica... edit 2: kakve su cijene gore? kolko bi me kostal bazul bez kobase i radler? ili strukle zapecene... |
Grah ti je bez kobase 20kn , zadler nekih 13kn , ne znam točno. Štrudla od jabuke 10kn , višnja/sir 12.
Netko u utorak zainteresiran za Sljeme? Tipa 16h tunel? |
sile, kad ideš doma?
ja ti u ponedjeljak prolazim kroz rijeku pa za zagreb... u cca 10h, pa te popeljam ak treba. |
Citiraj:
Za recona i Toru 318 nisan cua neke pohvale za skakat. |
A za skakat nemaš bolje od marza dj, i to tamo berba 2006....
Eto u tom smjeru odi, ako misliš skakat. No onda opet, pričaš o nekakovih 120mm na pajku i fireeye rami, to zaboravi za skakanje.... 80mm vrh! I to tvrdih 80mm.... |
Tnx Zubich, krecem popodne. Gledao sam malo kartu okolice, dalo bi se tu svasta odvozit.
|
na bloodshot ide pajk sa 140mm bez beda.
jedan poznanik hebe matere na takvom biciklu sa 24 kotačima. inače je taj lik, za mene osobno, jedan od najjačih frirajdera koje sam vidio uživo. a te FE te rame (spitfire, bloodshot...) vole više hoda, preko 100 moraš staviti inače si u podu sa pedalama... al preko 140 ja osobno nebi išao. moj glas ide za Z1 iz 2006, iako je nisam vozio, vidim da su dosta jeftine a i na dobrom glasu su. edit: @sile... pa kaj očeš da te poberem oko deset, možda 11h? :D |
Z1 u svim varijantama (Light ETA možda najbolji izbor ali skoro nemoguće za naći) ili eventualno Drop Off ali jači modeli (I ili II). Za najbolja godišta slove 05 i 06 ali i druga godišta rade dobro ako je isti sistem.
Sve su podesive od 110 do 150mm hoda edit: do 1000kn Drop Off i to slabiji modeli III i IV edit2: Evo dobre ponude ali prodavač ima mutnih radnji u prošlosti |
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=U_PjHcLO7pU |
60kn cestarina (69 će biti nakon poskupljenja) od ZG-a do RI :D
sat i po vožne autom.... šta se čeka? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:27. |