![]() |
Bird box - meni se film dosta svidio. Cijelo vrijeme me je držao napetim. Solidna 8 od mene.
Sljedeći na redu je Phantasam Ravager zadnji dio meni odličnog serijala. |
Citiraj:
Kad smo kod "artističkih" filmova, novi Von Tierov The house Jack built, radnja je zanimljivija ali nije za svakog ( nasilje nad životinjama i ljudima i sl.) no definitivno ima također filozofije, metafizike itd. I naravno hiperrealizma koji nije baš svačija šalica čaja. |
E, to te ja pitam, takav odgovor volim :)
Preskačem film svakako, hvala :D |
Green book
odličan film |
Pogledao Transformers: The Last Knight
Zašto? Imam ga na disku već dugo i gledala mi se nekakva brainless CGI akcija. Ocjena 10/10 Za ovo treba skupiti ekipu u petak ili subotu navečer, jer cijeli film je jedan vrhunski drinking game materijal. Za svaki cringy one liner, seksualnu aluziju ili užasno lošu foru popijete gutljaj i u prvih 40 minuta više nitko garantirano ne stoji na nogama. Kakav film, u suzama sam bio od smijeha |
Citiraj:
|
Bird Box - imam jos pola sata filma, koma, tu sam i citam spoilere i vidim u kojem smjeru to ide. Prespora radnja, vise dinamike je imao How it ends, ali oba su mi losi. Koliko vidim u tih pola sata necu nista saznati pa mu dajem 5icu. Klinac moj najstrasniji horor film, ovi nema veze sa hororom.
|
Citiraj:
Bomba od komedije, preporuke! :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
Definitivno pocinjem gledati trailere zabovakve filmove. Mozda ne izgubim opet 2h umjesto da gledam neki random dokumentarac o cvijecu. |
Film nije horor vec SF i dobar je, sve je jasno na kraju.
|
Citiraj:
Meni je film sasvim dobar :) |
film koji ćeš pogledati i zaboraviti za nekih misec dana.
|
Pa i ne bas, ne sjecam se kad sam zadnji puta pogledao dobar SF. Bas pozitivno iznenadjenje.
|
Citiraj:
|
@dmr: Ne znam, valjda je u meni problem. Sere mi se na usi od filmova apokalipse u kojima se ne zna uzrok problema. Ima filmova koji su uz sav misterij oko uzroka apokalipse ipak (meni osobno) ostavili bolji dojam. Cloverfield i 10 Cloverfield Lane (Paradox mi je bio bas los glumacki) mi padaju na pamet kao napeti filmovi gdje svakom minutom zelis znati sto se dovraga zbiva, a napetost progresivno raste. I ostaje upitnik u glavi na kraju filma. Zadnjih pola sata Bird Boxa sam gulio gljive za rucak. Svejedno sam uspio ubrati zadnje scene. Ipak mislim da je radnjom malo prespor.
@Mommistake: a tada sam citao ono sto nije u spoiler tagovima. To je bilo davno, film gledao tek danas i sjetio se da ste pricali nesto o filmu i krenuo citati spoilere. |
Ja bas ne volim filmove gdje je sve pojasnjeno kao djeci. Kakav upitnik na kraju?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Nevermind, ukusi i rasprave nikad ne izadju na dobro :)
Al evo ponjurgat cu se i po Bandersnatchu kao veliki fan Black Mirrora. Nije me se dojmio iako sam se jedno 3h igrao s njim. Kraj s mamom mi je jos i najbolji. Vidio sam jos 3-4 kraja ukljucujuci onaj kao skriveni za muzikom modema (svatko ga drukcije zove). Fora koncept, volio bi vidjeti jos takvih uradaka, ali ne s toliko interakcije i stiskanja po daljincu. 6ica |
ne znam, dosao jučer umoran, legnem na kauč, upalim netflix, livada mi u glavi... reko pogledat cu film i upalim taj bandersnatch, ugasio nakon 20 min, pa koga volja drkat po daljinskom svako 5 min, birat opcije... da mmi se dalo igrat, upalio bi ps4, a ne netflix, totalno glup koncept...bar meni
|
ovo bi moglo i smješno bit :D ima i seve :D |
Samo se nadam da će biti bolje od onog sranja Ljiljana Vidića. Trailer dobar :)
Sent from Usreo Mobara |
Pozdrav svima
Ako Vam nije mrsko slušati njemački jezik (osobno perferiram Danski i Svedski hahaah), svakako pogledajte seriju DAS BOOT (2018). Serija nema nikakve veze s istoimenim vrhunskim filmom iz 1981 Po žanru možemo ju staviti pod špijunski triler radnja smještena i na moru i kopnu Vrhunski prijevod možete naći na https://www.prijevodi-online.org/ser.../das-boot-2018 Što se tiče downloada, nemojte se mučiti preko torrenta, jer prijevod ne odgovara videu. Ima je za skinuti veoma lako na Hrvatskom forumu, ako neznate koji obratite mi se na pm OPROSTITE Evo kakav sam dinosaur. Fulao sam topic, sorry |
|
Jel izasao mozda negdje Juzni Vetar u videoteke?
|
Je, s ruskim titlom.
|
Citiraj:
|
Tko voli inteligentan horor/triler kao što je recimo Hereditary nova Suspiria je moja preporuka. Baš sam pogledao, nije kao original no kvaliteta je na razini.
Južni Vetar ću bacit oko. |
Bohemian rhapsody movie u DD 5.1 uz pisljivih 480p stigao u videoteku.
Nemam snage cekati bolju verziju :D:hitthewal::roller: tako da ... mljac |
Blasfemija! :D
|
Citiraj:
Slažem se s tobom potpuno !:chears: |
|
A Star is Born
fuj 30 minuta i delete hebi se i ti Same Elliotte nije ti ovo tribalo |
Citiraj:
Nemojte da vas ovaj komentar odvrati od gledanja. Film je odličan. |
Ma gdje bi došao da slušam takve? :D
Naravno da je film odličan :) |