![]() |
Čini se da su ovi iz ST Picard (S03) učili podosta od ST Discovery....previše cmižđrenja i emo shita. Priča je čak i ok ali previše cvileži.
|
Daj molim te, neusporedivo, cijela sezona picarda nije do koljena jednoj epki Discoverya po cmizdrenju...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo sam rekao da su "učili" ali ne da ima isto ili više. Svakako previše za moj ukus i ono što je za mene ST. |
Citiraj:
|
Ja ove nove ST serijale gledam kao alternativnu realnost. Znate one epizode gdje se događaju zavrzlame između dvije dimenzije ili alternativne realnosti.
Eto tako vidim ove nove serije, kao da gledam alternativni ST gdje je sve naopako, sve ono negativno kako mi poznajemo u pravom svijetu. Ovdje se spominje siromaštvo, kriminala na sve strane, droga. U United Federation of Planets kakvog ja znam iz starijih serijala toga nema. |
Citiraj:
|
Od tih novijih, Strange New Worlds je najnormalniji, čak i vrijedi pogledati, ali je 10 epizoda samo zasad.
Citiraj:
Ne računajući "pravi" alternate reality u kojeg Kirk ode, pa ekipa iz DS9 u nekim epizodama, okus života van Federacije je malo prikazan i u Enterprise, meni je to dobro, da se vidi kak nije sve super, a u novim star trekima je to najmanji problem.https://forum.pcekspert.com/images/smilies/biggrin.gif Eto ustvari i podsjetnik za one koji su prespavali Enterprise, naspram novijih je jako gledljivo, meni osobno je čak i vrlo solidna serija. |
Beef - remek-djelo.
Jedna od najboljih serija koje sam gledao. Imao nešto vremena za kišni vikend pa žena i ja lupili 70% sezone jučer i prekjučer, danas bi mogli finiširati. Preporuka ko kuća. |
A link?! Sad ja moram select, right click, search google for... pa onda jel' to ta serije ili nije... :D
|
|
Citiraj:
https://www.imdb.com/title/tt14403178/ |
Dakle ipak je serija a ne govedina? :D
|
Citiraj:
Poslano sa mog Pixel 4a (5G) koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Last of us - izdrzao sam do kraja, ali nisam izdrzao taj kraj. Uzasno lose, toliko greski u zadnjoj epizodi za ne povjerovati. Treca epizoda me nije dirnula ko sedma koju sam morao ffwd-ati jer je jednostavno negledljiva. Serija ko serija je bez puno pameti, glave i repa. Likovi si mi glupi, pogotovo lik glavne glumice. Nece se gledati S02, toliko vec sada znam.
Sljedece na listi - SAS: Rogue Heroes |
Beef - zamjera, ne govedina. :D
|
Citiraj:
|
Pogledao prvu sezonu serije IZ... sad čekam drugu sezonu da vidim što će biti dalje i kako se budu iskobeljali ako budu iz problema.
|
Citiraj:
|
Nije dugo trebalo ...
Citiraj:
|
nova preporuka za korisnike Disney+ platforme :)
Citiraj:
|
Citiraj:
ZAMJERA! :CoolRamb: |
Citiraj:
btw da nebi bilo joj Spike što si tako neugodan (ovo sa kupaonicom je scena iz serije) od koje je i nastao ovaj cirkus :D |
Citiraj:
|
Počela S02 serije From...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako ne dolazi odmah, da krenem posuđivati. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|