![]() |
ETH u komi, investitori očito Byzantium negativno gledaju kad ETH pada ne samo relativno u odnosu na BTC, nego čak i prema fiat valutama
|
Mislim da se ne radi o tome već svi poludili za BTC. Evo ode i Ripple dolje.
|
Citiraj:
|
Samo dokaz da je btc bog i batina a sve ostalo mu nije ni koljena, pusti price o techu, cool ekipi ,comunityu,bla bla bla...sve je to shitcoin, kralj je jedan
|
To će se promijeniti kroz koju godinu kad budeš u mogućnosti plaćati karticama sa bilo kojom kriptovalutom, ne samo bitcoinom ;)
|
Meni svi ovi forkovi uopce ne izgledaju zdravi za btc, ovo je fomo tezi i pohlepa jer je zadnji put sve super proslo.
|
Citiraj:
Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk |
nesto se kuha u MCO, mozda bude nesto
link |
Ako je nekome promaklo. Ripple je dao objavu na FB i twitter i sad kreće pumpanje...
|
Ja čekam da naraste do 1$ :)
Kaj sad s BTC ...trenutno je na epic high :) , jel ostat il izaci ...
JA sam za danas dosta zaradio.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da će duže trebati da skoči na 1$ jer ovo je zanimljivo "burek traderima" |
Čudno i kako je pumpanje BTC-a stalo, ipak ima još oko 2 tjedna do forka, a već se stvar ispuhala?
|
Baš jutros gledam, BTC pao sa 4800 na 4700, altovi momentalno živnuli...
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Može jedno amatersko pitanje! ;)
Gledam kupovinu i prodaju XRP/USA. I na drugom gledam XRP/BTC Dali imaju ove dve trgovine trenutni uticaj jedna na drugu?! Obe su na bittrexu Edit; Da, vidim sad da se u par minuta usklade sve sa dolarom. |
Citiraj:
|
Počeo BTC stidljivo probijati $5000 na nekim mjenjačnicama
|
Citiraj:
Koje su vase prognoze opcenito za btc? Ja mislim da bi mogao do $5100-$5300 doc sad prije forka... a onda pad kad ekipa odluci diverzificirati portfelje...na nekih $4600 Uglavnom mislim da je sve do $5000 dobra kupnja u ovom trenutku.. |
Pregazilo $5k ko plitak potok :) :)
|
Ja ću probat iskoristiti priliku da opet jeftino uzmem nešto Ripplea, nadam se da ovo ipak neće potrajat pa da ću opet zaradit na bounceu :D
|
Citiraj:
A danas idem prodat bakino zlato jer vidim da dabe stoji kad ovo ovako divlja hahahahaha :D |
Nek ti baba i zube zlatne da sta ce joj vise ...sve u btc!!!
|
Citiraj:
|
Ja sam isto pokupovao jučer i danas ujutro (prije poleta btc-a) jeftino neke alt valute, nadajući se da neće još btc proć 5000 i eto ga.. sad će ići vjerojatno do 6000k ...
|
Citiraj:
Doslovno, preko noći se može prelit 3,4 milijarde u ripple i da bude ogroman skok. Sve mi se cini da ce se to i desit u zadnji trenutak. |
Prije sastanka ili posli?
ja mislim posli, ako se donesu pozitivi dogovori. Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk |
ja sam isto u XRP i pratit cu live swell da odlucim prodaja ili ne oko 18.10...onda mi je plan zdipit u BTC i cekat pred fork i uci coin tipa ARK....uopce nezelim BTG jer mnoge mjenjačnice ga nece ni drzati u ponudi...to ce biti cisti P&D...a iza toga altovi krecu gore...isto to ponovit u 11.mj pred seg wit
|
BTC totalna ludnica, na Bitstampu ga skoro nema u ponudi na BTC/XRP paru
Mogao bi Ripple i ispod 4000, prerano sam uzeo, lol |
Nego da podijelim tip. Vjerojatno se pitate wtf se događa sa mona coinom. Uglavnom listan je na nekoj navjećoj japanskoj burzi i postao sredstvo plaćanja po mnogim online shopovima. Sve radite na vlastitu odgovornost. Nazalost ja sam prodao prije spavanja taman 10 min prije porasta od 270% i cijelo jutro lupao glavom u zid.
Jos uvijek se da zaradit po 5% između dipova pa tko voli nek izvoli. S time mislim da ovo nije bio pump nego da ce valuta sam rasti pogotovo kaj je to japan, a na slici coina je mačka :-D https://www.reddit.com/r/monacoin/co...cept_monacoin/ |
opet lupanje glave ujutro....
|
Nemoj trejdati ak ti skodi! :)
|
a bas tak, trebao sam samo kupit i cekat kak se dupla lova ovak gledam kak samo raste :-D
|
Čekam Ripple da se vrati uzlaznom putanjom a nikako... :hitthewal:
|
ovo s Rippleom je debakl :D
|
Kakav debakl? Šta bi trebali onda reći na sve ostale alt-ove ?
Nije do rippla nego do Bitcoina... |
Strpljenja dečki, poslije forka kreće prelijevanje u altove nazad :)
|
Ajmoooo EEETHHHH!!!!
:) |
Citiraj:
P.S. nemojte razbijati glavu oko Ripplea, pa ja sam ga prije pola godine (ili kada već) kupio po ako se dobro sjećam $0.26, gdje bi ja došao da sam se sikirao, samo buy more, smanji prosjek ukupnog buy-ina i to je to. :D XRP je tu for the long run, buy and sit. :) Ima drugih valuta za day tradeanje. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:41. |