![]() |
Citiraj:
|
Hm....hahaha
Izgleda ko da je doslovno ispod čekića...a takve su nam cijene u firmi i ne mogu tu nikaj... Onda radije da niti ne razmišljam, jel? :) |
Citiraj:
|
A nemam pojma iskreno. Kad vidim tak stari lap u takvom stanju, samo me prođe onaj zadovoljni osmjeh :)
Razmišljao možda stavit 4GB memorije i linux gore, pa dat kćeri od 11g da ga koristi :) Pretpostavljam da na Linuxu radi ko beba.. Sad stavio win10 i niti da mrdne sa logon screena. U stvari niti nije logon, jer je onaj početni screensaver bez upisa usera i passa. Sad stavljam win 7 :D |
Citiraj:
|
@Chillout
Meni se cini da si ti vec donio odluku ;-) . Da budem iskren, imam i ja jedan stari netbook na kojem djeca mogu kucati u notepadu kad zele kopirati tatu i mamu. Ubaci jos jedan stick memorije i uzivaj! |
Ma nisam donio odluku hahahaah ako mi savjetujete da bolje ne, neću i mir. Nisam sad lud da ga uzmem i nemam baš love...znači jedina stavka koja mi je fantastična je izgled. Mislim da su ponekad u izlozima u lošijem stanju :D
I sad vidim da ima samo 1GB, pa bi trebal kupovat i ddr2 za njega dodatno, pa bateriju bla bla....nisam baš jako napet oko toga :) Iskreno si mislim po malo da bi ga dotjerival...sad njega, pa onda nakon nekog vremena 4GB meme, pa onda jedan SSD 120GB i linux gore i deri ;) |
Odustao skroz. Puno je tu igranja s time, a za ništa praktički...samo zato jer mi se sviđa vizualno...možda mi pašu tipke tipkovnice na moj T420, pa ipak bude neka korist od njega, kad zamijenim DE slova sa našima :D veličina je ista, samo moram videt jel ispod isto..
|
Citiraj:
|
Nisu iste... drugačiji je mehanizam ispod tipke.
|
Je. Sve je drugaćije :D i dalje guram švapsku sa naljepnicama dok ne naletim na neku priliku..
|
Momci, ima netko iskustva kako natjerat tpmiddle aplikaciju da radi pod win7 x64?
Naime, zivcira me sto ne mogu dobit middle klick uz scrool na x230. Pokusavam radit u autocadu, ali ovo cudo me izluduje zato jer bez middle clicka ne mogu pomicati nacrt unutar programa. |
Citiraj:
Treba negdje otici i ukljuciti smooth scrolling u onom Ultranavu da ti proradi middle click na trackpointu... Al da me ubijes nemam sad vremena tocno pogledati gdje je to... Ili negdje u device settings od trackpada podesiti sto radi middleclick... Ne treba ti zasebna aplikacija za to... |
Znam za tu opciju, ali ne pomaze. Ako to ukljucim onda gubim scroll u win exploreru u potpunosti te dobijem onaj sugavi klasicni koji je neprecizan (klik, pustis, pa vuces mis) u web browseru.
Slusam dalje prijedloge :) |
Citiraj:
|
Touchpad ne koristim jer me uzasno zivcira :D
Diseblao sam ga u biosu :) |
Citiraj:
|
Jedino sto mi smeta na mom TPu su one 'gumene' nožice. Kao da plastične. Najjeftiniji dio su za*ebali. Kad ga stavim na stol kliže se kao da uopce nema trenja između. :/
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk |
Kojeg imaš?
|
Citiraj:
(nije samo plug and play ali da se, link ) https://s15.postimg.cc/tgkgwl453/IMG...0934_Large.jpg https://s15.postimg.cc/502b24b47/IMG...0950_Large.jpg https://s15.postimg.cc/3l0qdehqv/IMG...1025_Large.jpg https://s15.postimg.cc/fznidqgyv/x9100.jpg A što se hejtera tiče, hejters gona hejt. ;) :p |
Toooo Roooki moj, neka si ga! Nek! :D
|
Rasturio ga ko beba zvečku i još ga pimpao :D :D
Čisto informativno, koliki je skok u RL (ne u čmarkovima) ? |
Citiraj:
Šarke ne pašu jel, jesi li mislio da koristim kućište od ekrana od R60 za to? Jer inače moram Frankenstein it up. |
Citiraj:
:respekt::care: :goood::chears: |
Citiraj:
Dosta, t8300 sam trpio jer je često bio zakucan u ibera, sad imam dojam kao da koristim drugi lap iskreno, t8300 je krama.. Citiraj:
Taj SXGA+ je klasa za sebe, imao sam ga 10ak god dok nisam krekao lcd dok sam lampu mijenjao. @bertone - :D :chears: |
Koji bi bio najbolji ekran sto ide u t530? Trenutno je default 1600x900 mat.
Koliko vidim 1920x1080 mat ima, dal trebam pazit na part number i ima li razlicitih fhd ekrana? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
Pod "product number" zvizni 2392-AYG (to je broj mašine u koju se ugrađivao Full HD ekran). |
Citiraj:
Iskreno, jos nikad nisam vidio Thinkpada sa glossy ekranom, tako da se oko toga ne bi trebalo zamarati... :) Ako ti bude trebalo ugraditi, donesi dve krafne pa cu ti ugraditi... :) |
@kasko, možda ti ovo pomogne.
|
Citiraj:
I opcenito pazi na kopcice/kvacice da ih ne rasturis kad budes vracao bezel... |
Citiraj:
T530 i W530 imaju izlistane iste FHD ekrane, ali nisu IPS. |
Citiraj:
|
Koliko je meni poznato W530 je dolazio sa tri rezolucije: HD, HD+ i FHD ali su svi bili TN. HD i HD+ su bili ekrani koji su dolazili i u W520 seriji, a jedino je FHD bio drugačiji no i dalje TN.
Najbolji od svih FHD TN modela je bio mod. B156HW01 V.4 (prenosim pročitano na Lenovo forumu) i zato sam i postao onaj link u svom prethodnom postu jer je lik ugradio baš taj model i dao link za kupnju, a da je IPS tvornički dolazio na W530 (pa i uz nadoplatu) nisam nigdje čuo/pročitao. O IPS-u na T530W530 sam čitao na Lenovo forumu, ali su sve to bile nadogradnje korisnika, a ne tvornički LCD-i. |
Citiraj:
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk |
Citiraj:
Ispravka netocnog navoda... Pa ja uopce nemam IPS ekran na W530?!!! A bio uvjeren, evo vec pa vise od godinu dana da je IPS!!! AUO B156HW01 V4 je ekran u mom W530... |
Citiraj:
Isto čitam i na redditu. Ili v7 , koji nije dolazio do Thinkpada, nego do Della , ali se može ugraditi u T/W530 . Jedino što je v4 kažu teško naći (nisam probao) , a v7 je glossy. Sad me ova priča opet rajca da tražim bolji TN za T430 :D |
Citiraj:
... a baš sam ti počeo pisati da provjeriš, a onda sam se predomislio jer si mogao i dalje sretno živjeti u uvjerenju da imaš IPS :) Lenovo inače kaže ovo: https://support.lenovo.com/hr/en/solutions/pd024683 Citiraj:
... pa kaj tu nema link na trgovca gdje je lik kupio v4? EDIT: Kad nam već vrag ne da mira (i opet bi trošili novce i raskapali laptope) mene zanima da li ima zamjenski HD+ IPS (FHD mi je previše) za T530? |
Citiraj:
jasno da ima, ali to zahtjeva čitanje s razumijevanjem, k tome i stranicu unazad. Za to jednostavno nisam bio spreman :D isprike EDIT: ako nekoga zanima The Definitive T430 Modding Guide ,iako vjerojatno viđeno/znano |
Citiraj:
Ma ništa... i ja sam se uvijek pitao zašto u forum nije ugrađena neka skripta koja bi klikom na naslov teme otvorila zadnji nepročitani post umjesto ovako kako trenutno radi ;) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:40. |