![]() |
Osobno mi radi normalno ta verziji.
Pa stavi stariju verziju onda i vidi jel radi. |
Skini na internetu stariju verziju Skajpa pa probaj.
Meni se desava isto da mu dugo treba dok se uključi. |
meni se to jučer desilo, pa je iz trećeg pokušaja uspio...
|
Skinuo sam zadnju verziju i 5 starijih (na sd kartici kao .apk fajlove) pa ću popodne probati instalirati kad dodjem do pravog internet hotspota...
|
Citiraj:
Poslao sam i upit na skype.com komunitiju ali tamo nekako i ne odgovaraju |
Ja bi jos factory reset(uz prethodji backup svega) napravio pa onda vidio jel radi.
|
Citiraj:
Ova kombinacija ti radi normalno? |
Jep, ta kombinacija mi posve normalno radi. Bio sluzbeni skype, ili modana verzija s xda ili inverted. Sve rade.
|
Gdje se može skinuti da modana verzija Skype-a? Mora li mob biti rootan? Meni službena skype aplikacija radi užasno sporo i nestabilno...
Inače imam samsung galaxy pop plus (mini) |
Ne mora biti rootan, obrišeš skype koji imaš i instaliraš samo.
U ovoj temi: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1148708 Tj, u ovom postu: http://forum.xda-developers.com/show...postcount=2791 Samo zadnja verzija tebi na Miniju će se crashat zbog procesora vjerojatno, pa možeš probat starije neke, ima ih u postu isto. |
Citiraj:
|
Ajd, glavno da si riješio problem. FR sve rješava :D
|
Može preporuka aplikacije za streamanje preko DLNA ali da može učitati i titlove za filmove? ako postoji uopće...
|
Opera je izašla, nema više bete.
|
Danas sam slučajno otkrio novi (barem to prije nisam primjetio) fičr u AirDroid-u.. Kamera.. Znači, dok ste na desktopu PC-a u sučelju app-a, možete gledati ono što vidi vaš mobitel :)
Funkcionira i prednja kamera. Ne treba čak ni mobitel biti "upaljen" (mislim na ekran).. Fora za kakav brzi video nadzor :D Isprobajte.. Kad malo promislim, jeste svjesni što to može značiti? Praktički "oni" mogu pratiti kameru bilo kojeg mobitela koji je na netu, ma mogu "oni" i puno više od toga, ali eto :D |
OMG, ovo je freaky!
Bilo je pred par godina isto govora o nekom proizvođaču televizora koji je ubacio kamere iza ekrana...? Anyone with a link? |
@Omerta
"Oni" odavno to rade, tako da je sada kasno za dizati hlače ;) |
Citiraj:
|
Vec sam pitao,mozda netko zna,kako spremiti sliku u Dolphin Browseru,neka gesta ili sta ?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Napravim FR i prvo što instaliram je Skype ova verzija o kojoj pričamo (trenutno na google playu) i sve radi ok, nema nikakvih problema. Mislim da sam riješio problem i dalje instaliram: Adobe Reader, AppInstaler, Battery Widget, File MAnager, Mx Player, Score Alarm i Viber. Ponovo strtam Skype i opet ne radi.... login ne prolazi. Lud sam više. |
Viber ga kolje mozda..
Probaj obrisat samo Viber.. |
Ništa. Nisam uspio. Skype mi jednostavno ne radi...
Treba mi neka preporuka aplikacije za android/windows platformu koja podržava i video pozive, a da nije Skype. Viber, Fring, Nimbuzz... ima li tko iskustva? |
gtalk već odavno podržava video pozive ili po novom (i u mnogočemu lošijem) hangout.
|
Mislim da Viber ne podržava video pozive.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.google.com/hangouts/ Ja koristim Chrome Extension i radi super (doduše, onima kojima fali complete friend lista će biti zakinuti, ja tak pričam sa dvije, tri osoba stalno pa mi nije problem). |
Radi on ok, glatko, animirano, više smajlića, integracija sa G+ (ovo je pozitivno/negativno, kako kome)... ali se više ne može postaviti status, niti se dobro vidi tuđi status, lista prijatelja, chat logovi završe u nekom historiju umjesto na chat labeli kao prije. Ovo zadnje se odnosi na Android, u browseru su još uvijek tamo.
|
Na desktop windows platformi hangouts se koriste iz browsera npr. firefoxa
|
Može .apk Samsungovog weather widgeta,skidao sam nešto i instalirao,ali se ne pojavljuje medju widgetima kad hoću dodati?
Nešto krivo radim ili... |
koja je najbolja aplikacija za trčanje, da prati sva ta sranja što se tiče trčanja etc. runkeeper?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Inače ne koristim te aplikacije za praćenje sportskih aktivnosti al imam frenda koji je jedno vrijeme koristio Runkeeper pa se prebacio na Endomondo. Uglavnom, kaže da Endomondo puno stabilnije radi i manje sisa bateriju. Runkeeper mu se znao zblesirat, zablokirat ili se samo ugasi. Sa Endomondom nema takvih problema. Vozi bic inače, pa mu ponekad treba praćenje kroz 4-5 sati...
|
Ja koristim Endomondo, jako je low maintenance, ima neiritirajuć i nenametljiv community, gps je ful točan, do par metara (vidiš di si prešao na lijevu stranu ulice), i da, ne siše toliko bateriju.
|
oke, endomondo cu probat, hvala :)
|
Imaš cijelu temu o tome http://forum.pcekspert.com/showthrea...ighlight=sport
|
|
Ne mogu aktivirati Viber već nekih tjedan dana, umjesto poruke s access kodom me cimne neki +546xxx... broj, Viber nema nikakve reakcije na to te više ne rade uopće zahtjevi za kodom do kraja dana, i tako već nekih tjedan dana ja pokušavam napraviti aktivaciju i uvijek isto bude. Njihov support neodgovara već treći dan, a ni Google mi nije baš pomogao pa ako se neko tu susreo s tim problemom, mob je HOX, a mreža Vip?
EDIT: Javili mi na mail da je do njih bila grešla, taj kratki poziv im je novi način aktivacije umjesto SMS-a no pred kraj tjedna im se nešto zblesiralo za neke zemlje, ugl. sad aktivacija normalno radi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:53. |