PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   HT (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=79)
-   -   MaxTV - pitanja (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=81738)

Ante M 13.05.2017. 00:41

Osjetno su bolji od Arena u običnom SD-u, obavezno taj paket od 15 kuna uzmi.

denied 13.05.2017. 01:55

Citiraj:

Autor mas999 (Post 3059644)
Pitanje za one koji imaju i Arenu 1,2,3,4,5,6 te Sport Klub 1-6 (Sportski plus), da li da uzmem Arena paket 1-6 za 5kn ili Sport plus za 15kn koji ima Arene HD i dodatno Sport Klub (koji je isto HD), što dodatno nema na Areni a ima SK te ima li razlike između HD?

Što se tiče nogometa, Arena ima Talijansku i francusku ligu, a SK ima englesku i španjolsku (ak nisam neš pomiješao)...SK još ima ponekad neke tekme iz NBA-a (a ima dosta i košarice iz euro lige - mislim da je i ABA bila na njemu al nisam sad siguran)....Uglavnom dosta dobro se nadopunjuju i isplati se imat oba kanala....
Razlika između SDa i HDa se u dosta stvari vidi, ali i SD je dosta dobar. Pretpostavljam da je stvar i u samom prijenosu (odn. snimci) pa je možda negdje i teže zapaziti. Uglavnom za tu razliku se definitivno isplati uzeti :goood:

tascam 14.05.2017. 13:24

Grije li se novi stb?

happyday 14.05.2017. 22:18

Citiraj:

Autor tascam (Post 3060026)
Grije li se novi stb?

Ne nimalo sve 5.Nisam opisao da se nakon gašenja TVa stavlja u stay band,
pa se ponovnim paljenjem TVa mora ponovno aktivirati, to traje izuzetno
kratko-trenutačno.

happyday 14.05.2017. 22:53

Citiraj:

Autor tascam (Post 3056898)
Happyday...sorry ali pišeš notorne gluposti :hitthewal:.

To što pišeš o novom stb-u, isto je bilo po pitanju bitrate-a viđeno na još uvijek aktualnom stb-u Albis.Dakle kvaliteta slike ostaje shit kao i do sada.

Što se tiče satelitske na jednom od programa sa vrhunskom slikom Bein Sport slika ide do 20 mbita.

Dužan sam odgovor,slažem se da je slika na STB-u nije po našim željama
ali nije tu kriv TK-om.Slika je takva kakvu ju šalju pojedini kanali.
Uspoređivat BEIN-SPORT sa TK-satelit je bedastoča jer nije u ponudi satelita
TK-oma, a da i je nebi išo u 20 mbita.Ali prijatelju na stremu i dobrom
internetu to je moguče.Zato savjetujem IPTV kao bolje rješenje ko ima
te mogučnosti.

denied 15.05.2017. 01:46

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 3059657)
Nisu ti maxtv hd sportski kanali ko filmovi u hd

Jedino zvuk je osjetno bolji

Ovisi kaj se prenosi.....neki su malo "lošiji", a recimo NBA je kristalno cista....Al to mislim da ovisi od prijenosa....Al definitivno se isplati - za 10kn duplo vise programa i bolja kvaliteta slike....

Andrija M 15.05.2017. 09:32

Citiraj:

Autor happyday (Post 3060160)
Ne nimalo sve 5.Nisam opisao da se nakon gašenja TVa stavlja u stay band,
pa se ponovnim paljenjem TVa mora ponovno aktivirati, to traje izuzetno
kratko-trenutačno.

Ako se dobro sjećam to se zove hdmi cec

animATrIx 16.05.2017. 16:08

meni je isto zanimljivo posto sam novi maxtv spojio na monitor, paljenjem maxtv-a automatski mi se pali monitor, isto tako i gasi, dok sa albisom nije slucaj

Spikeman 16.05.2017. 16:26

jel ima jos ovdje korisnika HBO Premiuma?

vidim da u hbo on demand videoteci ima samo dvije serije u HD-u
game of thrones zadnja sezona i Westworld. Nema nijednog filma.
kak tak malo?, ja sam mislio da ce sve bit u HD-u :stoopid:

Andrija M 16.05.2017. 17:23

Citiraj:

Autor animATrIx (Post 3060765)
meni je isto zanimljivo posto sam novi maxtv spojio na monitor, paljenjem maxtv-a automatski mi se pali monitor, isto tako i gasi, dok sa albisom nije slucaj

onda je to ipak hdmi cec https://en.wikipedia.org/wiki/Consum...ronics_Control

Samsung to u svojim uređajima zove anynet, panasonic vieralink, sony bravia sync itd

tascam 18.05.2017. 08:11

Dobio privatnim kanalima novi stb :D. Moram napomenuti kako me nije nešto posebno oduševio.Što se tiče brzine odziva daljinskoga i prebacivanja programa to radi predobro.Eh sad na samoj slici nisam primjetio neka poboljšanja...vjerojatno to bolje izgleda na 42" tv-u.Kod mene je OLED tv 55 incha.Sami stb mi djeluje poprilično neuvjerljivo da dolazi od strane Samsung-a i dosta se grije obzirom da je malo zatvoreno kučište.

Zvučni izlaz je puno slabiji nego na Albisu.Valjda će to popeglati sa novim update-om.

shilev 18.05.2017. 10:16

2 pitanja

1) nigdje nema prikaza vremena i datuma na sucelju?

2) da li se jednim klikom moze doci do EPG-a tj. opisa trenutno gledanog sadrzaja ili moras klikat par puta po izborniku kao na albisu?

tascam 18.05.2017. 10:20

Provjerim ti kada dođem sa posla.Čini mi se da EPG se može dobiti jednom tipkom.

shilev 18.05.2017. 11:29

Ok, thnx. Ma nemam sat kraj tv-a pa uvijek gledam koliko je sati preko sucelja na maxu ili satelitskoj

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

tascam 18.05.2017. 21:28

Citiraj:

Autor shilev (Post 3061469)
2 pitanja

1) nigdje nema prikaza vremena i datuma na sucelju?

2) da li se jednim klikom moze doci do EPG-a tj. opisa trenutno gledanog sadrzaja ili moras klikat par puta po izborniku kao na albisu?

da nema prikaza vremena i datuma na sučelju(barem ga nisam vidio)

Tipkom i prikazuje se što je trenutačno na tv-u , ali ne sviđa mi se što sa strelicama ne možeš dalje skrolati (jedino u tv vodiču možeš)

shilev 18.05.2017. 21:46

Ok, fala.

happyday 18.05.2017. 22:12

Citiraj:

Autor shilev (Post 3061500)
Ok, thnx. Ma nemam sat kraj tv-a pa uvijek gledam koliko je sati preko sucelja na maxu ili satelitskoj

Prva teza da se STB grije nije točna,nije ko voda u frižideru ali temperatura
je ko na na RUTERU čak i manja.Drugo prikaz vremena nema ali kad se stisne OK otvara se lista kanala i kurserom se ide po kanalima .Srednji kurser dolje
kad stisneš otvori ti se postoječi kanal na kojem označava emisiju koja ide i vrijeme za koliko če ona završiti, a ispod nje ona koja je slijedeča i njen
naziv.Kolegi koji kaže da je sad nabavijo STB nevjerujem jer blefira! Količina
je bila toliko mala da tehničari na terenu za svoje osobne potrebe nisu mogli dobit pa je izuzetno mala količina podjeljena.Nova pošiljka nije stigla pa otkud?
Ima tu relavantnih forumaša koje sam pozvao na piče da na licu mjesta
daju relavantne podatke.Sve za istinu!

mas999 18.05.2017. 22:45

Kada sam sklapao ugovor za max 3xs neki dan predstavnik je rekao da dobivam novi maxtv prijamnik. Je li me muljao, ne znam

happyday 18.05.2017. 22:57

Citiraj:

Autor mas999 (Post 3061729)
Kada sam sklapao ugovor za max 3xs neki dan predstavnik je rekao da dobivam novi maxtv prijamnik. Je li me muljao, ne znam

Do kraja godine da ako se izboriš,za početak bit če dobar i ALBIS ali ako nemaš kvalitetniji TV nema tu puno razlike.Strpljen -spašen.

tascam 19.05.2017. 08:12

Citiraj:

Autor happyday (Post 3061717)
Prva teza da se STB grije nije točna,nije ko voda u frižideru ali temperatura
je ko na na RUTERU čak i manja.Drugo prikaz vremena nema ali kad se stisne OK otvara se lista kanala i kurserom se ide po kanalima .Srednji kurser dolje
kad stisneš otvori ti se postoječi kanal na kojem označava emisiju koja ide i vrijeme za koliko če ona završiti, a ispod nje ona koja je slijedeča i njen
naziv.Kolegi koji kaže da je sad nabavijo STB nevjerujem jer blefira! Količina
je bila toliko mala da tehničari na terenu za svoje osobne potrebe nisu mogli dobit pa je izuzetno mala količina podjeljena.Nova pošiljka nije stigla pa otkud?
Ima tu relavantnih forumaša koje sam pozvao na piče da na licu mjesta
daju relavantne podatke.Sve za istinu!

Gle previše imam godina da bi kako ti kažeš "blefirao".Što se tiče grijanja STB-a i sam si naveo da se grije kao router.Inače router se ne grije?
Nigdje nisam naveo kako sam novi STB dobio od tehničara već privatnim kanalima, iako nemam dva adsl-a, već jedan sa pristojnom propusnošću.
Za one koji ipak vjeruju i zanima ih malo više informacija od onih koje ti plasiraš, tijekom vikenda ću staviti koju fotku.

IcyTexx 19.05.2017. 18:36

U novim cjenicima su maknuli one TV pakete za smiješne cijene.

Tko je jamio, jamio je. Ja sam jamio. :D

HBO Premium - 5kn
Prošireni paket - 5kn
Max Sport Plus - 15kn
MAXtv To Go + Snimalica 30 - 10kn

RedSky 19.05.2017. 19:23

Pa valjda to jos ide preko prodajnih predstavnika, sluzbe za zadrzavanje i u HT centrima..

Koliko ti je MAX3 Start naplacen? Kad si to jamio? :D

IcyTexx 19.05.2017. 19:25

Više se nemaš na što pozvati, više nigdje ne piše.
Nikad nije ni išlo, uopće nemaju definiranu ponudu takvih paketa za te cijene.

Mirkopoter 19.05.2017. 19:25

Je li u Max TV običnim paketima ide ikakva snimalica kao npr kod Vip 10h besplatno uz osnovni paket?

IcyTexx 19.05.2017. 19:26

U novima ide, pogledaj cjenike MAX2 i MAX3 usluge.

RedSky 19.05.2017. 19:31

Ovo i dalje ide:
Citiraj:

**za dodatne pakete Snimalica 30 + MAXtv To Go od 24.4.2017. iznos mjesečne naknade uz ugovornu obvezu na 12 mjeseci iznosi 49 kn ( 39,20 bez PDV-a), a uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca 10 kn( 8kn bez PDV-a), Snimalica 30+ Pickbox od 24.4.2017. iznos mjesečne naknade uz ugovornu obvezu na 12 mjeseci iznosi 49 kn ( 39,20 bez PDV-a), a uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca 10 kn( 8kn bez PDV-a), Snimalica + MAXtv To Go+Pickbox od 24.4.2017. iznos mjesečne naknade uz ugovornu obvezu na 12 mjeseci iznosi 69 kn ( 55,20 bez PDV-a), a uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca 15 kn( 12 kn bez PDV-a).
MAXtv Cjenik

IcyTexx 19.05.2017. 19:37

http://www.deviantpics.com/images/20...19eC1ts.th.png

Ovo je izgleda najzanimljivije iz novih ponuda...

Ante M 19.05.2017. 19:47

Ma to su sve gluposti, preko prodajnih predstavnika se uvik nešto da nažicat. I bit će tako i ubuduće. Oni imaju cijene kojih nema u nijednom cjeniku :D

IcyTexx 19.05.2017. 19:48

Gotovo sve ti je specificirano u ovim cjenicima trenutno. Oni mogu malo warpat ponudu (moraju tražiti odobrenja), doduše. Ali ne tako puno. Uglavnom to kaj nude zapravo i piše u cjenicima, samo kaj ljudi ne čitaju.

RedSky 19.05.2017. 19:49

Citiraj:

Autor Ante M (Post 3062065)
Ma to su sve gluposti, preko prodajnih predstavnika se uvik nešto da nažicat. Oni imaju cijene kojih nema u nijednom cjeniku :D

Da. Ove niske cijene su isle i mjesecima ranije, prije onog objavljenog cjenika proslog mjeseca.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:05.