![]() |
Citiraj:
Ja mijenjam operatera pa mislim da ću ipak više čekati ali eto možda se ostvari i prije predviđenog roka. |
Citiraj:
|
I meni za Kozalu tako piše kako su mi rekli još prošli mjesec.
Samo ne znam je li to za sve točno jer prijatelju na Zametu, koji je prije kontaktirao Iskon je rečeno da neće biti sigurno u veljači, možda 3 ili 4 mjesec sada stoji da će biti u veljači što nije točno. |
Citiraj:
|
Puca mi veza na Iskonu svako malo kad skidam nešto preko torrenta. Pokušao sam smanjiti broj konekcija i svakakve postavke ali ne pomaže ništa. Ima li netko da mu se to događa? Upload je ograničen ali svejedno puca. Ruter zyxel, narančasta zona, adsl.
|
Citiraj:
|
Koji kvart?
|
Vam se promijenio status? Meni sada piše: "Tijekom veljače i ožujka 2015. na vašoj lokaciji će biti dostupni paketi velikih brzina."
Krajem veljače će se promijeniti u "Tijekom ožujka i travnja..." :D |
Promjenilo se, mrš, gamad :D
|
Meni sutra dolazi modem za vdsl:D
|
Meni su jučer došli tehničari i složili. T-com još nije prespojil pa ne radi net, ali radi veza do centrale ≈500m.
http://i.imgur.com/Uh9E7BE.jpg Da li je netko uspio router staviti u bridge mode? |
Ako prelazim sa drugog providera na Iskon, da li mi Iskon naplaćuje uključenje usluge ili je taj stavak samo za nove korisnike kojima se uvodi linija? Zna tko?
|
da, naplaćuje se uključenje usluge i kod promjene operatera, a iznos ovisi o dužini ugovorne obveze.
|
Citiraj:
|
Odakle vam tih 63kn?
Ne plaća se ništa. Ako uzmeš ugovor na 24mj i prebaciš se na iskon plaćaš samo 1kn samoinstalacijski paket. |
Citiraj:
Ovakva je situacija: 24 mj: 62,50 kn uključenje tel/adsl 1,00 kn TV (zato 63,50) 12 mj : 400 kn 200 kn bez UO : 600 kn 300 kn Ukoliko postoji priključak onda je samoinstalacijski 1 kn, a ako ne postoji izađe tehničar za tu istu kn. Jedino ako netko baš traži tehničara, a ima aktivnu liniju onda je 450 kn. |
dosli, spojili, i to na regleti jedino radi VDSL.
kazu da sam udaljen 1450m od UPS-a, a po glavnim cestama sam udaljen 950m. jedva dobijem 3Mb upload. mislim da cu otkazati. |
Jel moguce traziti neki drugi ruter osim siemensa?
|
Izgleda da su meni još malo povisili brzinu
http://www.speedtest.net/result/4104745842.png |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jbg, istočni dio grada je pokriven.
|
Iskon je ubacio u ponudu pakete 50/10 Mbita!!
|
Čovječe, i to samo 20kn skuplje nego 30/5 što sada imam. Moram provjeriti max. propusnost pa se možda i počastim :D
|
|
Citiraj:
Nekak su ti loše pustili ... |
Ja poslao papire za prebacivanje na iskon. Uzeo duo paket top 10. Budemo vidjeli kako ce raditi.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ko ne bi na t-com i optiku, ali nije mi dostupno. |
Hbg ja je imam vec 5 godina,davali za 0 kuna ali limit me hebo pa sam preso na optimu.
Nista jos 1 mjesec i to je to |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:02. |