![]() |
Citiraj:
|
e sad jos nesto ,jel zna netko gdje su save fajlovi posto ih moram spremiti jer moram winse dizat again...
|
Evo da jos jednom pohvalim igru MP je predobar...cista zabava...neznam sto je zabavnije race ili deatmach:chears:,samo da se uvede FSAA i malo srede performanse i za mene "game of the year"
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
cheatovi sa ps3 i xboxa su kompatibilni sa PC verzijom...... isprobano.... igra je u nekim momentima toliko teska, i bez mogucnoscu save-a tijekom misije tako da ovo vidim kao jedino rjesenje... e da i btw. ta misija sa kokainom, ce biti turbo lagana naspram onoga sto slijedi... budes vidio :) jos jedna korisna sifra kada vam se stvarno neda zajeb. sa murjom: 2675550100 ili kako dozvat neki lijepi autic: 2275550175 itd |
Citiraj:
|
jesus,ne izlazi nikakav patch za ati grafe,već novi driveri u srijedu koji međuotalim novostima donese poboljšanje u gta4.a izlazi gta4 patch od rockstara koji nema veze s ati
|
Citiraj:
Bitno samo malo više taktike ufurat u to, a ne na glavu, sakrivanja iza zidova i Q mode radi čuda :) COD style :D No cheat for me! :) Gubi se čar igre. |
Ja prezadovoljan kak mi igra radi. Danas ubacio quada, stavio ga na 3.6 (jučer bio E8200 na 3.6), i dobio osjetno poboljšanje. Minimalni prag frejmova se digao za barem 5-6. U benchmarku je razlika od 4-5 frejma, prosječno.
|
Citiraj:
Citiraj:
Igra je predobra , jedna od najbojih koje sam ikada igrao... |
Citiraj:
|
Ja sam mislio da će biti i manje. Općenito je fluidnija igra, a spomenuti boost je podigao minimalni broj fpsa. Čisto me zanimalo s obzirom na jučerašnje postavljeni test sa PCGHW-a.
|
Citiraj:
|
Kako imam 2 monitora, na drugom mi piše zauzeće jezgri. Sve jezgre su obično na ~80% ili više, kad sam u zatvorenom prostoru onda su na ~50%. Obično u ostalim igricama 1. bi bila na 70%, 2. na 50%, a ostale dvije jedva na 20%.
Konačno jedna igra koja je u stanju iskoristiti Quad. |
Citiraj:
Koji vrag trosi vise CPU-a u GTA IV nego u drugim najnovijim igrama? |
Citiraj:
Uglavnom evo ss: http://img384.imageshack.us/img384/8683/gtasstm0.th.jpg |
evo, idem sastaviti sve tips&tricks o gta iv na jedno mjesto pa cu postati tu :)
|
Zanimljivo koliko su zeznuli tu igru...
|
E narode kako vama na nvidijama radi igra???Icy pogtovo me zanima kako tebi radi jer je u rangu moje(dobro tvoja je malo brza da ne dodje opet do nekih rasprava po tom pitanju) :D
|
Citiraj:
Kad malo maxam one distance i vehicles i to... - 25-35fps. |
Citiraj:
|
Citiraj:
PS: probao ove extreme drivere, pomakle granicu, sada vise nepada ispod 20 fps-a 1600x1200 sve na MAX (samo me zivcira kada stavim teksture na high ima puno previse poup-ova, a asfalt tak lepe zgledi i pri brzini od 160km\h :D)... Valjda je do harda.... nis nego defragment napraviti :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
mali "vodič":
Citiraj:
driveri su namjerno na rs da nabavim rs pointse :sramim.se: |
Očito je cijeli post izlika da ti drivere možeš uploadati i nakupiti bodova, jer je sve ovo za svakog pojedinog padobranca, rečeno barem jednom po svakoj stranici u threadu.
Link za drivere: http://hosted.filefront.com/gozilla1/ |
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1050 Additional information about the problem: BCCode: 116 BCP1: FFFFFA8007B30010 BCP2: FFFFFA6002827AB0 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 0000000000000002 OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mini120808-01.dmp C:\Users\IcyTexx\AppData\Local\Temp\WER-61687-0.sysdata.xml C:\Users\IcyTexx\AppData\Local\Temp\WERF82B.tmp.version.txt Read our privacy statement: http://go.microsoft.com/fwlink/?link...3&clcid=0x0409 Prvi BSOD... |
počelo je :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:52. |